Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćmiwtf

Jakie trzeba mieć piersi żeby nie być deska?

Polecane posty

Gość gośćmiwtf

Od zawsze slysze że jestem płaska od deska, mimo że piersi w między czasie urosły. Czy to od mężczyzny czy od kobiety to i tak słyszę że jestem płaska Rozumiem że byłam płaska gdy miałam 76cm w biuście (67cm pod biustem), ale teraz mam 90cm i dalej słyszę że nic nie mam Ostatnio miałam sytuację że koleżanka śmiała się że jestem deska i nie muszę nosić stanika, odpowiedziałam że teraz też na sobie nie mam, to usłyszałam że jednak deska nie jestem. O co chodzi? Jak tak to jestem płaska, ale gdy powiem że mam tylko koszulkę na sobie to już nagle nie jestem płaska. Nie rozumiem.

Gość Tutuś
Płaskie dziewczyny noszą staniki i wkładki, żeby "coś" mieć. A jak masz mały biust to się ciesz, bo Ci nie obwiśnie. Ja tak zawsze mówiłam jak ktoś się czepiał.

Gość gośćmiwtf
No dobrze, ale kiedy w końcu przestane być deską? Miałam 65AA byłam deska, teraz mam 65G i dalej jestem deską. To kiedy przestanę nią być?

Gość gość
Z pewnością deska nie jesteś, ludzie tak gadają bo chca innym zatruć życie

Gość gość
Ludzie to podłe gnidy, podbudowują się dopier/dalając innym. Nawet jakbyś miała same sutki nikt nie ma prawa Cię wyzywać od desek - nikt. Chyba że sama wprost zapytasz "Czy według Ciebie jestem deską?" - to jedyne usprawiedliwienie takiego stwierdzenia z ust osoby trzeciej. W innym wypadku do chamstwo, podłość i prostactwo. Ja właśnie przez takich prostaków nabawiłam się kompleksu małego biustu i pomimo iż obecnie noszę stanik 70f czuję się jakbym prawie nic tam nie miała, bo to jest głęboko zakorzenione w mojej psychice. W dodatku przez ten kompleks podświadomie boję się schudnąć, choć czuję i widzę, że jestem zdecydowanie za gruba. A przecież chyba lepiej być w miarę szczupłą i mieć rozmiar 70c niż sporą nadwagę i 70f.

Gość gość
KWADRATOWE KURRWA