Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Za duże staniki na małe piersi .....

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny czy wy specjalnie ubieracie za duze staniki na male piersi? Tak czesto widzi sie laski ktore nie umieja dobrac biustonosza. Wiem ze to nie moj problem ale smiac mi sie chce jak np. dzis dziewczyna kolo 23 lat ubierze duzy dekolt i luzny stanik ze widac bylo jej calego sutka...po co wam biustonosz jak i tak nic nie zaslania

Gość gość
małe cycki są fajne :*

Gość gość
Beka z nich

Gość gość
Ja mam dobrany a mam male piersi ale jak ruszam rekoma lub je krzyzuje to miseczki mimo wszystko zawsze beda sie odchylaly

Gość pisałam juuz
pytasz po co?...no juz mowie. jak dziewczyna jest płaska jak deska i ma A. zalozy sobie staniczek PUSZ AP,taki z gąbki. (najczesciej rozmiar B ) to przez bluzke sie wydaje ze ona ma biust. :) ta gabka sie odchyla wiec widzisz suta. ale nie wtajemniczeni myslą ze ona ma normalny biust. Mnie tak iruttuja panie w zamalych stanikach. w lato przez tiszirt to widac jak sie cyc górą wylewa ,i w trakcie chodu telepie sie u takiej Pani tylko gorna częsc cyca,a dolny jest wcisniety w miseczkę.

Gość gość
Fakt za maly stanik to tez norma :) Ja rozumiem ze chca pokazac ze niby maja biust, ale no jak dziewczyna ubiera dekolt to golym okiem widac odstajacy stanik i sutek... to one tego nie czuja??:)

Gość gość
Ubrać to można choinkę, analfabetko.

Gość gość
Wybacz- ma na sobie koszulke z dekoltem

Gość gość
Chyba luster nie maja

Gość gość
Tez nie raz widzialam takie sytuacje, jeszcze jak dziewczyna jest mloda to moze nie swiadoma no ale jak ktos ma 20+ lat to juz raczej powinna zauwazyc ze cos jest nie tak