Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

julia15

Jak zgrubnąć?

Polecane posty

Witam. Mam 16 lat. Około 5 lat temu byłam jeszcze anorektyczką (dodam, że zawsze byłam szczupła, czy jadłam czy nie), po prostu trafiłam na nieodpowiednie towarzystwo itp i miałam problemy psychiczne. Wyleczyłam się szybko, tak jak kiedyś uważałam że jestem za gruba tak teraz chciałabym zgrubnąć. Każdy mi powtarza jaka to jestem chudzinka, szczuplutka, że mam jeść więcej. Może kogoś zaskoczę, jem bardzo baaaardzo dużo. Nie żałuje sobie, kiedy mam ochotę na kebaba - jem kebaba, kiedy chce pizze - jem pizze. Jem naprawdę dużo, a na taką wyglądam. Z pewnością mam szybką przemianę materii, po obfitym posiłku szybko staję się głodna lub mam na coś apetyt. Jest jakiś sposób który pomógłby mi zgrubnąć, wyglądać bardziej kobieco?

Gość gość
przytyć a nie zgrubnąć. Ile masz wzrostu i wagi? opisz swoje dzienne menu?

Ważę 44kg przy wzroście 166cm. Rano wstaję i jem parówki czy chleb z nutellą, później w między czasie jakieś cukierki czy czekoladę, normalny obiad jaki mama ugotuje, jakieś chipsy, płatki z jogurtem, na kolację pizza i późnym wieczorem jeśli nie śpię też podjadam jakieś słodycze.