Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie dziewica vs dziewica

Polecane posty

Gość gość

Proszę o szczerość i prawdziwe odpowiedzi.Którą wybieracie?

Gość gość
nie dziewicę,nie chodzi o doświadczenie,ale o to że jest to dla mnie nie istotne,ważne żeby była ciekawą i dobrą kobietą:D.gdybym wybierał to nie dziewicę.

Gość Ja wolę
Nie dziewicę

Gość gość
dziewicę

Gość gość
A jest ktoś kto woli dziewice?Zadałam pytanie na poważnie,to nie żarty

Gość gość
Jest mi to kompetnie obojetne

Gość gość
Nie dziwice. Miałem kiedyś dziewice - myśli że jak sie położy i rozłoży nogi to jej rola na tym sie kończy poza tym strasznie szarpią zębami podczas seksu oralnego, aha no i trzeba uważać bo raz mocniej posuniesz i jest płacz.

Gość gość
Ja wybieram dziewice,ale dlatego że sam jestem prawiczkiem i chciałbym z nią mieć dzieci i duży dom A tak serio to nie interesuję mnie cnotki które uważają się za lepsze.Jak ktoś ma kompleks ze sobą to wybierze dziewicę,bo podchodzi do tego nie jak do wartości ale do przedmiotu ;) Kobiety to nie są auta,nie boli mnie fakt że miała kilku przed e mną,istotne czy robiła to w związku.Ja miałem 2 partnerki które kochałem a moja przyszła może mieć nawet na koncie 5 partnerów.Ważne jakim jest człowiekiem i czy nie nadużywa używek.Jak pali okazjonalnie ok,jak piję czasami ok.Wszystko z umiarem a narkotyków nie toleruję więc musiała by rzucić,pewnie bym jej pomógł.Jestem normalny i nie jestem hipokrytą który szuka dziewicy bo coś tam coś tam.Denne to i głupie.Wartość to nie jest cnota ale to jakimi ludźmi jesteśmy.Pozdrawiam

Gość gość
wreszcie jakis mądry sie wypowiedział. to taka rzadkosc na kafe.

Gość gość
gość dziś Ps.Tu jeszcze ja gość z 21 07.Dla przyszłych pytań nie jestem prowokacją,to czysta odpowiedź.Siedzę na kafeterii bo nie mam co robić.Nie jestem typem imprezowicza więc na miasto nie idę:)Co do tego co napisałem odniosę się jeszcze do jednego,nie sztuką jest być pierwszym a ostatnim,i tyczy się to obu płci.Jeżeli kobieta jest mądra i jest w porządku to nie ma co patrzeć ilu to nie miała.I gdybym wybierał to nie dziewice.Kobiety to nie samochody

Gość gość
tylko dziewice niedziewica jest obspermiona, używana

Gość gość
tylko dziewica

Gość gość
dziewica

Gość gość
dziewicę

Gość gość
gość dziś tylko dziewice niedziewica jest obspermiona, używana X Ale tłuk jesteś,przecież chyba się Kobiety myją nie?Ja jestem Kobietą i straciłam dziewictwo z ukochanym z którym byłam 2 lata i po tych 2 latach zdecydowaliśmy się na seks.Powiem krótko i na temat.Gość był prawiczkiem,wszystko cacy,ładnie.Po czym podczas seksu ranił mnie psychicznie,wulgarnie obrażał.Nie wiem jak było to możliwe.Nie chciał mnie puścić a mnie bolało.Zerwałam się z łóżka i uciekłam bo było to u niego w domu.Przepraszał mnie,mówił że nie panuję nad tym zwierzęcym zachowaniem i pójdzie na terapię bla bla.Co się okazało że uprawiał seks z nie jedną przedemną ale to zataił.Błagał i prosił,przepraszał ale mam wstręt do seksu do dziś.Chciał sobie ułożyć ze mną życie,rodzinę dzieci bla bla bla.Je*** hipokryta na stos z takimi.Polacy to obłudni mężczyźni,nie warto dla nich.Nie polecam i stanowczo wstręt do seksu mam dziś a stało się to jak miałam 22 lata.Dziś mam 27 i dalej wstręt.Tak więc nie wstydźcie się utraty dziewictwa Kobiety i uważajcie na chłopów co chcą dziewic a sami mieli nie wiadomo ile.Pamiętajcie że gen hipokryty idzie do syna i będzie tak samo postępował,a to chore i niesprawiedliwe dla kobiet.

Gość gość
prawiki ogladaja takie hardcorowe por/nosy ze niejednemu doswiadczonemu opadlaby szczeka. wielka mi czystość, hipokryci i walikonie

Gość gość
zdecydowanie nie dziewica,to tak samo wartościowe kobiety jak dziewice:)oprócz tych co dają często i prawie każdemu,skok w bok na jakiś czas wolnej nie zaszkodzi,byle nie za często jak była wolno spoko,teraz może mieć mnie i wolna nie bedzie

Gość gość
baba bez blony dziewiczej to jak zolnierz bez karabinu

Gość gość
Przeszłość seksualna jest ważna,ale czy bardzo?Kobiety to nie baby do rodzenia dzieci.Zadałam to pytanie i dostałam trochę odpowiedzi.Zostawiam topik dla Was,wymienicie się zdaniami i może każdy coś zrozumie

Gość gość
Zdecydowanie wolę dziewicę

Gość gość
j***c uzywane niedziewice tylko dziewica sie liczy

Gość gość
Kto by chcial uzywana babe po innych chyba *****cz nieprawiczek

Gość gość
Co za głupie pytania zadajesz wiadomo, że dziewicę :D

Gość gość
gość dziś j***c uzywane niedziewice tylko dziewica sie liczy xxx musiales sie obracac w patologicznym srodowisku,cnota to nie jedyny wazny znacznik babeczki.ja wole nie dziewicę i takiej pragnę,trochę doświadczonej trochę ciekawej innych rzeczy których nie próbowała.miałem 3 partnerki

Gość gość
Tylko ciota i pisda wybierze dziewicę,tak jak by nie miała cenniejszych rzeczy do pokazania.Wybieram nie-dziewicę i to świadomie,to nie jest samochód jak Tu ktoś napisał żeby porównywać:).A te wasze dziewice w dupę sobie wsadźcie.Prędzej od was odejdą;)

Gość gość
:D normalny weźmie tą którą kocha i nie istotne jest czy nie ma cnoty czy ma:)

Gość gość
co to za głupie pytania :/ jestem kobietą i czuję się urażona że większość Polskiej populacji traktuję mnie jak samochód wstyd mi za Was :(