Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rolnik szuka żony 4

Polecane posty

Gość gość
ta blondynka od Karola Sara chyba wydaje się być najlepszą partią

Gość gość
Tylko Justyna skumała bo sama pracuje z kwiatami i zna ich symbolike. Wie już że wygrała z rywalkami.

Gość gość
Już dzisiaj u siebie tak wszyscy elegancko się nie prezentowali. Syf mogiła, nawet Miki Jabolek nie wyglądał już tak młodo a gadka z tą Renatką w ogóle mu nie szła. A jak usłyszał że w winie pływa g****o to się wkurzył. U Karola ktoś chyba zginie w czasie programu, tak to jest w telenowelach wenezuelskich. Zawsze ktoś ginie gdy jest takie stężenie wazeliny i słodkości w powietrzu.

Gość gość
Zbyszek przerażony. Przyszłe żonki o restauracjach i sniadaniach do łóżka marzą :-D

Gość gość
Monika jest ładniejsza od Małgosi

Gość gość
Erotyczne rysunki winiarza to było przegięcie, następny Gienek

Gość gość
Głodna babka z ulizanymi włosami jadła kanapki, taka niechlujna, z piersiami na wierzchu, wygląda jakby mydła nie widziała

Gość gość
Ta laska od Zbyszka na strasznie zapuszczoną wygląda,a ona z Warszawy podobno:)taka typowa wiejska baba,ale strasznie przemądrzała,zresztą dziwnie gadały obie,jakby sie wysmiewali z tego iednego Zbynia,a on tez taka memeła,nie wiem czy coś z tego będzie. Ta od Piotrka nie wiem jak ona ma na imię,ta co ostatnia przyjechała sie odpicowała jakby na weselicho szła,buty ładne miała,ale wydaje mi sie i tak najlepsza pod wzg,charakteru,bo tamte dwie to małpy,ciagle tylko obgadują wszystkich.

Gość gość
Gdyby tak wszystkie te loszyska się rozebrały i na golasa były oceniane to nie została by z tej edycji ani jedna :-D

Gość omggg
Mnie aż było szkoda Zbigniewa. Ta jego kandydatka to masakra jakaś. Bidula śniadania,obiadu nie jadła, nażreć się przyjechała...a potem ta kanapka ;-) teksty w ogrodzie the best. One myślą, że zj****y i brudny jak dzik wróci z pola, przy zlewie postoi i jeszcze do retaurajci zawiezie ;-) chyba nie za bardzo rozumieją gdzie i po co przyjechały. Mógł brać tamtą któą odrzucił, dla niej to było spełnienie marzeń.

Gość gość
Dokładnie te panie chyba nie wiedzą po co do Zbigniewa przyjechały,one wogóle wiedzą co to znaczy mieszkac mna wsi?

Gość gość
''PANI KANAPKA'' pocżąkowo sprawiała miłe wrażenie ale jej zachowanie było prostackie, pokazała prawdziwą siebie a ta młodsza w okularach??? Najpierw słodkie pierdzenie ,swojskie ciasteczka a potem przytakiwała tamtej w ogrodzie. Żenada. Te pouczenia : '' Zbyszku bo kobieta dzisiaj..'' Naprawdę nie rozumieją, że u niego nie mają szans na wrowadzenie zasad partnerstwa na zasadzie jakie panuje w mieście? ''robimy po osiem godzin i ja zmywam a ty sprzątadz?'' Na gospodarstwie facet zajmuje się rolą, zwierzętami, kobiea dba o dom i dzieci, ewentualnie ogród lub coś pomoże. Osobiście znam pary rolników,które sobie wzajemnie pomagają i w miarę możliwości mężczyzna coś robi w domu ale nie jest to reguła i nie w taki sposób w jaki widzą to te panie. Lepiej dla Zbigniewa aby same zrezygnowały bo miesiąc i dwa takiego życia i poczują się wielce oszukane, ''że nie tak miało być''.

Gość gość
Ale ta pani, co ją Zbigniew odrzucił, wcale nie wydawała się chętna do roboty w polu i przy domu. Ona tylko mówiła nachalnie, ze czas na rodzinę. Chyba, że czegoś nie dopatrzyłam;-)

Gość gość
Program powinien sie nazywać "desperaci i desperatki"albo "dam d**y za dach nad głową i talerz zupy "bądź "tarło za żarło".tylko płakac.

Gość gość
15:19 w sumie masz rację, on na pierwszymspotkaniu też podkreśliła,że nie chce być ''służącą''. Tam się żadna nie nadaje.

Gość gość
Mi jest naprawdę szkoda tego Zbigniewa. Dobrze mu z oczu patrzy. Ktoś wyżej ma rację, jeśli gość z********a po ileś godzin w polu czy krowach i o ile jego żona pracuje zawodowo to rozumiem podział obowiązków w domu. Ale w innym przypadku? Jeśli laska nie pracuje i jeszcze oczekuje obsługi? WTF? Szukają sługusa i sponsora?

Gość gość
Ciekawa jestem, czy ci rolnicy mają jeszcze jakąś pracę na etat, czy tylko żyją z tych swoich gospodarstw? Bo u mnie w okolicy są wsie gdzie mało kto ma choćby 10ha i każdy musi dorabiać.

Gość gość
Zbychu żyje z renty matki pewnie a świety mikołaj pewnie już dawno przepisał dom z jabolarnią synowi i dupa bierz go niebedzie z czego obrać upiora z opery nawet na tubke farby nimo jak mu syn niedo.hahaha sucker...

Gość gość
Rolnicy będą żyć miłością żona zjedzie dupą na poreczy i pieroga odgrzeje

Gość gość
Zbyszek sam sobie winny, w wizytówce zrobił z siebie taką megaofiarę że nikt do niego sensowny nie napisał tylko takie same ofermy i jedna korpocwaniarka, do tego mało tych listów dostał - nie miał z czego wybierać. Teraz pracuje już tylko na to by zniechęcić do siebie te co mu zostały a i one już go spuściły bo zobaczyły mogiłę i biedę, nawet umysłową. Żeby nawet delicji nie podać i herbaty gościom ? Na wsi nawet listonosza się częstuje a tu jakieś dziwaki i odludki.

Gość gość
głupoty piszesz w wizytówce Zbyszek był fajnie przedstawiony, niby bez dłoni ,ale było pokazane jak wszystko dobrze i szybko robi, ja go od razu polubiłam i byłam pewna ze trafi do programu, - Marta niby mówiła ze dostał tyle listów ale faktycznie było ich pokazane tylko kilka i naprawde nie miał w czym wybierać, -dlaczego w tym odcinku gdy były rozmowy było 4 panie a nie piec jak u innych , a teraz ma tylko 2 , nie oglądałm tydzień temu -on jest fajnym ciepłym facetem tylko takim spokojnym, on coś mówił ze miał juz jakieś przycinki ze strony kobiet co do swojej dłoni i mi sie wydaje ,że on wstydzi sie pokazywac uczucia ze chowa sie za jakaś skorupą, fakt moze nie jest jakos szczególnie przystojny ale mi sie wydaje ze z nim zona miałaby dobrze, widac że pragnie miec rodzinę, ale te jego kandydatki to jakaś porażka,

Gość gość
wg.mnie będzie tak,piotrek z emilią zabiją mikołaja z łuku i przejma siarko-biznes,pózniej pioterk związę się z chudą 50 tką z warszawy a emilię zakpią w winnicy,Zbychu z matka zatłuką lochę i zakopią w wypielęgnowanym ogrodzie mamusi,z okularnicą zbyniu spłodzi dwójkę bachorów i będą żyli z pieczenie okolicznościowych ciasteczek.Rolniczka zwiążę się z grubasem co to się spocił w samolocie od którego był wiekszy,grubasa ojciec rolniczki zamknie w oborze i będzie nasadzał nieszczęśnika na swoje jałówki i tyle w temacie rolnym.

Gość gość
te dwie babki które dogryzały i wyśmiewały Zbyszka że mama mu robi obiad a on nie zmywa to ja nie pojmuję co jest takiego strasznego w tym że facet na wsi ciężko pracuje a żona mu zrobi obiad. Co w tym takiego poniżającego i znieważającego kobietę? Facet ma mnóstwo ziemi do obrobienia a one sie śmieją że mama mu obiad podsuwa.Jeśli ja byłabym żoną rolnika, mam piękny dom, zadbany to robię obiad i dam mężowi jak przyjdzie. Baby przecież wiedziały na co się piszą , skoro takie nowoczesne feministki i gara w kuchni nie tkną to po co lis pisały ? Po co się zgłaszały i teraz pokazują jakie nowoczesne są?

Gość gość
mogłaś się zgłosić

Gość gość
nie nie mogłam bo mam dzieci i meza ale tak mówie obiektywnie

Gość gość
jesteś nie dzisiejsza,która kobieta gotuje obecnie dla męzusia i bachorów,no chyba że ta co wie,ze nikt jej nie wezmie jak się mężuś obrazi bo obiadku nie zjadł