Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O 15 na swietlicy w szkole jest kilkoro dzieci

Polecane posty

Gość gość

A dzieci od 1-3 klasy ok 200. Rodzice nie pracujacy? Kazdy ma opieke do dzecka?a jak u was?

Gość gość
Mój syn wraca po prostu sam do domu. Do świetlicy i tak nikt po pracy nie zdąży, bo u nas jest czynna do 16:15.

Gość gość
i co siedzi sam w domu.moja woli posiedziec na swietlicy niz samej w domu. ma tam kolezanki kolrgow.

Gość gość
A mój nie chce być w świetlicy, bo się nudzi. Jest w domu albo idzie na dwór czy do koleżanki, odrabia lekcje. Jest pod telefonem jakby co, ale generalnie sam się sobą zajmuje.

Gość gość
ile ma lat. spokojnie mozesz pracowac?

Gość gość
Dziwne, ja pracuję w szkole i dziś o 16 było dużo dzieci. Może to tylko w tym tygodniu tak? U nas świetlica do 17 a jak trzeba to do 18 wg deklaracji rodziców.

Gość gość
Pisałam wyżej, syn ma 8 lat. Normalnie pracujemy. Syn jest samodzielny, sam wszędzie pójdzie, zagada, załatwi, zrobi sobie kanapki itp. Taki egzemplarz. Wszystko zależy od dziecka. Ale nawiązując do tematu- pierwszy rok szkoły nie pracowałam, bo byłam na macierzyńskim i wiem, że sporo dzieci odbierają dziadkowie, niektórzy rodzice pracują na zmiany i się wymieniają albo tylko jeden pracuje. Odniosłam wrażenie, że mniejszość jest takich rodzin, gdzie obie osoby pracują tak typowo 8-16.

Gość gość
ok ale teraz pracujesz. syn konczy szkole o 12 i co siedzi sam w domu. nie martwisz sie o niego, potrafisz skupic sie na pracy. o ktorej wracasz do domu albo maz?