Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak się z tego wyplątać?

Polecane posty

Gość gość

Na początku tego roku zmieniłam pracę i poznałam tu bardzo fajną dziewczynę. Świetnie się dogadujemy, współpracujemy itp. Na początku znajomości kilka razy poszłyśmy razem na kawę, potem na jakieś zakupy i w końcu doszło do zaproszeń domowych żebyśmy się poznali w czwórkę ja z mężem i ona także. Dwa takie spotkania przebiegły normalnie, na trzecim jej mąż za dużo wypił i sądziłam że coś mu odbiło bo zaczął się do mnie dostawiać. Wtedy jeszcze zbagatelizowałam, pomyślałam narąbał się i rozrabia. Kolejne spotkanie nie było już tak oczywiste bo tym razem gospodarz nie był aż tak pijany, a mimo to robił co tylko mógł żeby być ze mną sam na sam i jego zaloty zrobiły się bardziej natrętne. Wręcz mi powiedział że go podniecam. Postanowiłam ograniczyć wspólne domówki i następnym razem spotkaliśmy się poza domem, niestety to nie przeszkodziło mężowi koleżanki w macaniu mnie po nogach pod stolikiem. Imprezę zakończyłam stwierdzeniem że boli mnie głowa i wcześniej wróciliśmy do domu. Od tamtej pory unikam wspólnych kontaktów, staram się żebyśmy z koleżanką były tylko we dwie, ale jej mąż zmienił strategię i przyjeżdza teraz po nią do pracy chociaż nigdy wcześniej tego nie robił. Drogę do domu mamy częsciowo wspólną chociaż ja mieszkam kawałek dalej, więc on wysadza żonę pod domem i mówi że mnie odwiezie bo to tylko 10 minut. Za pierwszym razem rzeczywiście mnie odwiózł i nawet nie odzywał się po drodze. Za drugim zapytał czy nie chcę po drodze zakupów zrobić bo on musi do marketu zajrzeć. Przy trzeciej podwózce wywiózł mnie do lasu i w samochodzie rozpiął rozporek pokazując mi jak bardzo go podniecam i że to moja wina! Pokłociliśmy się, poszarpaliśmy i całe szczęście że udało mi się trzasnąć go torebką w tego sterczącego wacka i ostudzić jego zapał, odwiózł mnie potem bez słowa do domu. Od tej pory codziennie kombinuję czym się wywinąć żeby z nimi nie jechać, żeby się nie umawiać, żeby z nie mieć z mężem koleżanki żadnego kontaktu. Moje z nią relacje siłą rzeczy uległy pewnemu ochłodzeniu, dalej bardzo ją lubię ale staram się nie dopuszczać do rozwijania znajomości, a ona naiwnie pyta czy zrobiła mi coś złego że się od niej odsuwam. Wszystko to mnie coraz bardziej męczy, jak z tego wybrnąć? :(

Gość gość
Powiedz to koleżance niech trzyma męża na smyczy.

Gość gość
Z tego co zdążyłam zauważyć ich związek jest dość typowy, on samiec alfa, ona delikatna istotka zapatrzona w niego jak w obraz i na smyczy to on ją trzyma, a nie ona jego. Żal mi dziewczyny bo prawdopodobnie jej napalony mąż ma koncie jakieś przygody, ale to już nie moja sprawa. Dla mnie ważne żeby odczepił się ode mnie, a jednocześnie nie chcę być we wrogich stosunkach z jego żoną.