Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak mi się marzy jakiś nowy,najlepszy z możliwych etap życia

Polecane posty

Gość gość

w moim życiu i rodzinie,żeby coś przeszło do historii,stało się zupełnie obojętne,było powodem do radości,że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło

Gość gość
i jest to dla mnie drugorzędne czy te nowe czasy będą w samotności czy z kimś

Gość gość
i to jest takie fajne uczucie,jak coś się takiego przetnie,człowiek nie żałuje nawet strat finansowych jak były niewielkie i poszły na dość dobry cel

Gość gość
czy zacznie się coś nowego to inna sprawa,ale to jest tak fajne jest uczucie jak coś dziwnego zajmowało twoje myśli,a nagle staje się jedynie tematem rozmyślań na jesiennym czy zimowym spacerze

Gość gość
Co ma wisieć nie utonie:)

Gość gość
ładnie piszesz :) też marzy mi się taki nowy etap, względna stabilizacja w życiu, względnie spokojne życie,

Gość gość
może jest mi to pisane w samotności,a może ze śliczną Madzią

Gość gość
parę takich wyjaśnień w życiu przeżyłem i jest to fajne uczucie

Gość gość
tak jak sobie chodziłem po miejscu mojego dzieciństwa i zaszedłem pod miejsce oblanych egzaminów w młodości,które mi uświadomiły,że zbliża się czas na zmianę kursu,żeby to co się działo i dzieje było tak obojętne jak nawet pewne świństwa i niesprawiedliwości wtedy też wyrządzone i żeby też się skończyły jakimś nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło

Gość gość
i żeby tak jak ludzie z obecnego etapu życia,nie wywoływali jakichś specjalnych emocji,najwyżej jakieś kurtuazyjne pierdu,pierdu i to też z niektórymi

Gość gość
Dzieciństwo nas ukształtowało, potrzeba ogromnego samozaparcia i wysiłku by z nim zerwać.I pomocy z zewnątrz. Droga cięzka ale sukces nieporównywalny z zadnym innym jak wygranie z nałogiem.

Gość gość
mi nie chodzi o dzieciństwo,właśnie dzieciństwo jest już dla mnie taką sentymentalną prehistorią,natomiast na podobnych zasadach chciałbym uregulowania tego co się działo i dzieje obecnie

Gość gość
a najfajniejszym przecięciem się tego czegoś byłoby zamieszkanie z Madzią na sentymentalnym osiedlu z czasów dzieciństwa

Gość gość
dzieciństwa nie wyzbyłęś się, ciągnie się za tobą w postaci braku szacunku do siebie. do innych, jest przyczyną uzależnien

Gość gość
mylisz mnie z kimś

Gość gość
kto czym zabrylował i kto się w co władował też mogłoby stać się obojętne,najwyżej temat na jesienny lub zimowy spacer,

Gość gość
żadnego współczucia,żadnej zazdrości,żeby takie rzeczy też stały się dla mnie obojętne