Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie trzymac ubranka dla noworodka a gdzie kosmetyki pomozcie mi

Polecane posty

Gość gość

Witajcie , Zostane pierwszy raz mama nie ogarniam totalnie co gdzie mam wsadzic czy ciuszki do komody czy do szafy a do komody srodki higieniczne itd ? poradzcie prosze :(

Gość gość
Srodki higieniczne sprawdzaja sie na miejscu do przewijania. Ciuszki do szafy. :)

Gość Carycka
Kolezanka trzyma ciuszki w komodzie a kosmetyki w koszyczku np. Na komodzie. I taki ma koszyk tez na pampersy I husteczki

Gość gość
Też popieram pomysł żeby kupić sobie plastikowe koszyczki. U mnie sprawdziło się w jednym miałam wszystkie kosmetyki w drugim pampersy/chusteczki nawilżające. W kuchni nawet mam taki koszyczek do leków malucha. Ciuszki do szafy, a koszyki pod ręką albo schowane w komodzie i wyciągane jeśli są potrzebne:)

Gość gość
No ciuchy to się trzyma w szafie to chyba nie odkrywczy pomysł, a kosmetyki to cóż. Też powinno się w szafie trzymać, ale u mnie jest total rozpiżdzaj i na komodzie leżą, chociaż uważam że nie powinny bo to żadna dekoracja ale nie mam już nawet miejsca w szafkach i też w koszykach plastikowych trzymam takich jak sie używa do spinaczy od prania i tam misz masz kosmetyki, chusteczki nawilżające, leki od kataru i nie wiadomo co jeszcze