Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy chciały byście zeby wasz facet miał większego czy wam wystarcza

Polecane posty

Gość gość
Wiesz kazda kobieta jest inna :D

Gość gość
Jedna dojdzie przy penetracji inna nie

Gość gość
Mały ma przewagę jeżeli mówimy o analu

Gość gość
Ja najszybciej dochodze na nim. Zazwyczaj dochodzimy w tym samym momencie jakos tak sie dzieje :D No i na dobre to wychodzi, bo po takich intensywnych orgazmach to lubimy oboje lezec i odpoczywac :D teraz jestem w zaawansowanej ciazy i seks jest rownie super tylko tyle ze brzuszek troche ogranicza ale piersi sa duze pelne i ksztaltne. Uwielbia je dotykac. Czesto patrzy na posladki ktore tez juz sa wieksze i bardziej zaokraglone tez go to bardzo podnieca :D Powiem wam, ze w ciazy jakos tez bardziej odczuwa sie wlasnie ta penetracj***ardziej intensywniej tak mocniej. Pocieszenie dla facetow z mniejszym przyrodzeniem w ciazy na pewno kobieta bardziej bedzie zadowolona. A przy takich duzych rozmiarach jak ty piszesz gosciu to w ciazy juz bym chyba odpuscila hahahha :D

Gość gość
Nudni jesteście.Drętwe ględzenie.Pitu Pitu, Pitu. Temat erotyczny .Komentarze bez jaj.Bez jaj !

Gość gość
Niedawno był taki temat, ale tam tak pisali, że mi k***s stał.Tutaj słabo.

Gość gość
Mój jest jako taki, ale wolałabym żeby miał z 5 cm dłuższego i trochę więcej w grubości, mąż koleżanki ma takiego i z nim jest mi super, ja lubię jak facet ma czym dobrze mi dopchać tak głęboko, do końca.

Gość gość
Mojemu też by się trochę przydało tych cm.

Gość gość
Mój ma tylko 11cm, większy mu nie urośnie ale są tacy co mają duuużo więcej i oni mnie zaspokajają tak na maxa.

Gość gość
Mój tez ma 11 cm i niestety jest zbyt mały, nie zaspokaja mnie tym sprzętem. Przykre, acz prawdziwe.

Gość gość
Smutne to ale prawdziwe, ja też z mężem nie miałam nigdy orgazmu, jego 13cm jest po prostu za mało.

Gość gość
Ja bym chciała aby miał drugiego trochę mniejszego tuż nad swoim :)

Gość gość
Mojego męża "mały" ma 18 cm na długość i 18 w obwodzie... I to jest już lekka przesada. Rozgrzewka musi być bardzo długa, żeby nie bolało, a że rzadko kiedy mamy na to cierpliwość, to jestem za każdym razem obtarta. Głęboko też za bardzo nie może, bo ja aż taka głęboka nie jestem. Więc nie za bardzo rozumiem te zachwyty nad tymi wielkimi i grubymi sztukami. A już urodziłam jedno dziecko i i tak jest lepiej niż było.

Gość gość
21:30 ale w nadgarstku:) 18:)

Gość gość
Masz już dość masturbacji ? Twój drągal nie domaga ? Ciagle w pracy się masujesz ? http://e-masturbacja.pl Mi pomogli pomogą i Tobie