Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lubicie soboty i niedziele ?

Polecane posty

Gość gość

bo ja nienawidzę. Miasto zamienia się w takie wymarłe i smutne. Z domu sie aż nie chce wychodzić bo dół człowieka łapie jak wyjdzie. Te ulice takie puste. Jeszcze jak jest słonecznie no to jeszcze, ale jak jest do tego pochmurno jak dziś to jest dramat dla psychiki. W domu też jest jakby inaczej. Jakoś tak się czuję dziwnie. Taka oklapła, jakbym była jakaś chora.

Gość gość
Jak można nie lubić wolnych , można wtedy robić co się lubi , nie trzeba wcześnie wstawać . Co cię obchodzą ulice ,ludzie ,każdy wypoczywa.Jak ci zle to znajdz sobie jakąś dodatkową pracę

Gość gość
Nie chodzi o pracę, bo do roboty zawsze coś jest.

Gość gość
Byłam dziś w centrum mojego miasta i w samo południe tak zaczęło nagle się wyludniać,że sama byłam zdziwiona,co się dzieje? Zauważyłam też sporo ludzi,którzy nienormalnie zachowywali się.

Gość gość
uwielbiam,ludzie uzależnieni od innych mają przerąbane

Gość Fajnie jest
Gdzie Ty mieszkasz że jest pusto na ulicach/ Dziś byłam w sklepie kupić kurtkę.Wszędzie mnóstwo ludzi i aut,że miałam problem z parkowaniem samochodu.Bardzo lubię weekendy bo można dłużej pospać

Gość gość
Tak ? A myślałam że lubicie swoją pracę

Gość gość
Lubie sobotnie wieczory

Gość gość
nie ma to jak piatek wieczorem. najlepsza pora w tygodniu, zas niedziela wieczor to dol okropny.

Gość gość
Popieram piątek po pracy EKSTRA,natomiast niedziela to już myśl o piątku stres,nerwy etc

Gość gość
Dopoki pracowalam to nie moglam sie doczekac weekendu, teraz jak jestem na chorobowym (ciaza) to oc***eć mozna, nudy jak cholera a jeszcze jak sie zrobi szaro i ponuro to chyba w depresje wpadne

Gość gość
Ja nie lubie zwłaszcza niedzieli, bo nic sie nie dzieje... ulice faktycznie psute, mieszkam w poznaniu.. nie rozumiem co ludzie robia, chyba w ogóle nie wychodza a domu? Bo przeciez kazdy nie wyjezdza na weekend?

Gość gość
Jak mam wolne to lubię, jak jestem w pracy to nie.