Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marek01

Nowa praca

Polecane posty

Gość marek01

Moja żona zaczyna prace w barze jako kelnerka nie było by w tym nic dziwnego gdyby nie to że sporadycznie (raz na jakis czas ) ma byc w staniku (rożne wzory w tym te przeswitujace) oraz toples Powodem podjecia przez nią takiej pracy jest bardzo zła sytuacja w jakiej znalazła sie nasza rodzina Co myslicie o takiej pracy?

Gość gość
Skoro nie znalazła innej to i taka jest dobra.Najważniejsze aby sobie zastrzegła nietykalność. Czasami nie ma wyjścia.Ja jak byłam w bardzo złej sytuacji to kradłam ludziom pomidory z ogródków,dobrze ,że chociaż taką pracę znalazła,w między czasie możecie szukać innej.

Gość marek01
Nietykalnosc ma zagwarantowaną żadnego sexu Szefową tego klubu jest kobieta powiedziała jednak ze zdarza sie ze ktos dotknie biustu jednak jest to margines Ma ktos wiedze w tym temacje jakies info ?

Ma nietykalność cielesną zapewnioną będąc tylko w staniku czy topless też ?

Gość marek01
Toples też ,98% bedzie ubrana

98% ubrana to co Cię martwi? Te 2% na przeznaczone na cycki? Domyślam się, że każdy z Jej klientów cycki widział, a 2 % to trochę mało cholera, żeby się o to martwić :)

Gość pstop
Żona zapewne cycata?

Gość stefko
Te 2% to bedą specjalni klienci bedzie miała za to dużo lepsze pieniadze i napiwki ,jestem bywalcem takiego lokalu i dotykanie jest też oczywiscie za zgodą kelnerki czsami jednak ktos sie podnieci i dotyka Ochrona nie reaguje wyedy zwraca tylko delikatnie uwage tutaj chodzi o pieniadze wiadomo

Gość gośćtomekk
trochę to uprzedmiotowienie Kobiety dużo zależy od poziomu mężczyzn wokół może częściowo ona poczuje się dowartosciowana (coś w stylu "jestem atrakcyjna itp.") ale duza szansa że dominujące będzie uczucie bycia uprzedmiotowiona, oczywiście życzę Jej innej lepszej pracy podowiaduj się jski jest poziom i klasa facetów tam przychodzących, jeżeli są kulturalni to pół biedy

Nie, no wiadomo, tylko niech żona zadba, żeby mieli gdzie banknoty wsuwać, bo bez stanika to może być dla nich kłopot nie lada :D

To niemożliwe, by był mitomanem. Sprawia wrażenie przejętego całą sytuacją, a my wraz z nim. Mamy zaufanie do reżysera, wszyscy do wszystkich :D

Gość marek01
Tam jest centrum kongresowe ,bywaja imprezy zamkniete a klienci w wiekszosci z azji Wymagali wyk wyzszego i biegły angielski Bardzo prosze o inne info na ten temat

Co ma piernik do wiatraka co tam jest wymagane jeżeli Twoja połówka ma tam paradować w połówce stroju? Typowy przerost formy nad treścią ( czyt. strojem ) 💤:D

Gość beata hiszpanska
Miałam podobną prace nie masz sie o co bac jednak tak jak pisał ktos wczesniej dotykanie jednak jest

Zaraz się okaże, że każdy taką pracę wykonywał... Kolejny temat do archiwum a potem ryk, że puchy na forum :D

Gość stefko
W lokalu gdzie bywam jest kilka kobiet ubrane są normalnie i elegancko tak to prawda staniki są rózne gdy są toples nie zdejmują kiecek a te mają długie ,jest fajna atmosfera wszystko powiazane ze swiatem biznesu Toples jest żadko i w czasie nioficjalnym

Gość marek01
Do stefko napisz cos wiecej o tym i o tych kobietach

Podstawa Stefko, żebyś to co odbywa się w czasie nieoficjalnym pamiętał, bo różnie z tym bywa. Potem zaczynają szukać, klipy z monitoringu, milicja przynosi albo ktokolwiek widział, ktokolwiek wie itd . Lipa straszna.

Gość stefko
Kobiety ładne cycate inteligentne wszystkie są mezatkami Meża jednej z nich znam osobisci czest przychodzi do lokalu maja dziecko a ona jest nauczycielką w szkole sredniej Tutaj nie wystarczy byc tylko laleczką ,natomiast jezyki obce są podstawą

Gość marek01
W jakim są wieku?

Gość stefko
Nie masz sie co bac mozesz też byc na widowni wydaje mi sie jednak ze było by to dla mnie dziwne uczucie

Gość stefko
Nie wiem dokładnie ile mają lat są w przedziale30-50 lat i o dziwo te starsze mają wieksze zainteresowanie klientow

Na widowni być to skarb, klaka za 10 zeta :) Żeby nie obrazić żony zawsze możesz wybrać Zonka w sumie:) A i tak opeer dostaniesz, że na inne spoglądałeś

Gość powracajaca
Ile zarabia sie w takiej pracy i jak duże są napiwki gdzie sie je daje i za co

Gość stefko
Napiwki w banknotach od10 do100 zł Daje sie na sali do stanika jedna nosi na szyji taką saszetke i jej tam sie daje wiadomo ze wtedy kazdy normalny i zdrowy facet ja wymaca ona jednak to zrobiła celowo ,jej maż jest czasami na widowni Co do zarobkow nie wiem

Gość gość
Ruchaja tam twoja ****** na zonke

Gość gość
Piepsza teoja zone tam w jej kur

Gość simsonek
W takich lokalach pracuja nauczycielki lekarki itp tam nie wystarczy byc tylko ładną niunią

Gość powracajaca
Do autora nie przeszkadza cibze inni bedą patrzeć i dotykac twoją żone?

Gość marek01
Przeszkadza i boli mnie to bardzo ,jest to dziwne uczucie Niestety nie ma innego wyjscia naprawde mamy sytuacj***ardzo cieżką