Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Robienie sobie dziecka jak sie nie ma min 3 pokoi to szalenstwo i patologia

Polecane posty

Gość gość
A ja mam dom. Salon, kuchnia, jadalnia, gościnny i łazienka dla gości. Piętro cztery sypialnie i dwie łazienki. I nie mam dzieci, bo jestem bogata. Niech patologia robi dzieci i kisi się w klitkach w bloku

Gość gość
20:51 jeżeli w bloku to nie wypowiadam się nawet...

Gość gość
gość dziś I nie mam dzieci, bo jestem bogata X Hahahahahahah beka z Ciebie!!! I bezpłodna pewnie zapomniałaś dodać

Gość gość
przecież za 40 lat będziecie w ziemi ,co wtedy będzie ważne?

Gość gość
dziś to aby godnie żyć na poziomie

Gość gość
w ziemi?? jakie było pytanie?

Gość gość
Oooooooooo już można BĘBNIĆ? Domownicy poszli spać :)

Gość gość
dziś aby mieć świadomość że miało się godne życie

Gość gość
gość dziś gość dziś I nie mam dzieci, bo jestem bogata X Hahahahahahah beka z Ciebie!!! I bezpłodna pewnie zapomniałaś dodać X Nie bezpłodna tylko zabezpieczamy się z moim misiem debilko. Chcemy żyć na poziomie, zwiedzać świat. Jeśli zdecydujemy się na dziecko to po 43-urodzinach. Do tej pory mamy w planie cudowne życie.

Gość gość
Zgadzam sie dwa to przesada.jeszcze małe to wogole

Gość gość
Jak ktoś może mieszkać w 50 metrach? Mój salon tyle ma.

Gość gość
dziś I wreszcie ktoś normalny tu pisze bo wczoraj był wysyp patologii...

Gość gość
gość dziś gość dziś gość dziś I nie mam dzieci, bo jestem bogata X Hahahahahahah beka z Ciebie!!! I bezpłodna pewnie zapomniałaś dodać X Nie bezpłodna tylko zabezpieczamy się z moim misiem debilko. Chcemy żyć na poziomie, zwiedzać świat. Jeśli zdecydujemy się na dziecko to po 43-urodzinach. Do tej pory mamy w planie cudowne życie. X Już Cię widzę jak zachodzisz w ciążę hahaha w tym wieku, już jedni byli tacy mądrzy co dziecko tylko po 35 urodzinach, szkoda że wtedy poznali prawdę że nie będą mogli mieć dzieci a skuteczne leczenie mogłoby potrwać latami, została im adopcja i od 3 lat jeżdżą po ośrodkach po całej Polsce z adoptowanym dzieckiem bo ma FAS i inne zaburzenia

Gość gość
Wszystko jest na sprzedaż babe.

Gość gość
Ja z mężem mam mieszkanie 60m 3 pokojowe i również nie decydujemy się na dzieci, obecnie mamy w domu salon, sypialnię i bibliotekę połączoną z biurem...wiem obciach...szykujemy sie do budowy domu a nie wyobrażam sobie mieć teraz dziecka i co zrezygnować z gabinetu i biblioteki albo oddać sypialnię dziecku? A poza tym to mały metraż, będziemy budować dom na 310m, tak jest w projekcie. nie wyobrażam sobie np nie wybudować tam basenu albo siłowni, czy choćby takie banalnego pomieszczenia jak jadalnia. Już nie mogę się doczekać a na dziecko przyjdzie pora, poza tym można sobie wynająć kobietę do urodzenia dziecka, to nawet lepiej bo nie stracę figury i będę jędrna i ponętna :)

Gość gość
jestem singielką i mieszkam w swojej kawalerce czyli wg was jestem patologią, bo goszczę ludzi tam gdzie śpię :D kurde jednak to prawda że Polki to w większości idiotki zwłaszcza młode madki :D miłego dnia Karyny :D