Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Robienie sobie dziecka jak sie nie ma min 3 pokoi to szalenstwo i patologia

Polecane posty

Gość gość
2.18 i po tobie nie będę jezdzić bo właśnie o to mi chodziło,dobrze zrobiłaś a 2.20 jest nieuleczalna w swoim ograniczeniu i już nie chce mi się produkować

Gość gość
2.20 jesteś patologią moralną jak będziesz zdychać zrozumiesz

Gość gość
Taaa te co maja min 3 pokoje to juz wszystkie rozumy pozjadaly i pouczaja innych jaka to przestrzen maja i juz wyzszosc nad tym co maja kawalerki czy 2 pokoje. Wezmy autorke watku sama ma 3 pokoje dlatego dla niej to minimum zeby mogla sie w nim miescic haha

Gość gość
Dla mnie minimum to dom z ogrodem jak ktos dalej chce udawac ze wystarczaja mu 3 pokoje i byc hipokryta to jego sprawa. Ja patrze na dziecka wygode, przyszlosc i jego rozwoj.

Gość gość
Ale co to sa te trzy pokoje, mieszkalam w mieszkaniu 5 pokojowym i sie kisilam...nigdy wiecej! I te halasy i caly czas w zamknieciu. Moge sobie jedynie dzialke kupic ale musze chodzic na nia pare km a ogrod mam przed domem.

Gość gość
No ja mam np garderobe na 30m e domu a gdzie ja urzadzilabym ja w mieszkaniu? Albo biuro dla siebie czy meza...dlatego dom to jedyna opcja innej nie biore pod uwage.

Gość gość
2:32 poza tym ja uwielbiam np sniadania w ogrodzie a na dzialke nie pojade o 8 rano.

Gość gość
W garderobie moje ciuszki swobodnie sobie wiszac a w takiej szafie jak maja w kawalerkach poupychane jedne na drugich...zgroza

Gość gość
Ta w domku i wszedzie masz daleho, musisz godzine się tłuc do centrum :D Jak cie nie stac na mieszkanie z garderobą to udajesz że twój mikro domek ci wystarczy :D I szambo pewnie :D Ja mam ponad 150 metro, i duża garderobę a to wszystko w MIEŚCIE a nie na wsi.

Gość gość
06:30 a skad wiesz gdzie kto mieszka? Przeciez nie pisalysmy, ale rozumiem trzeba sie jakos pocieszyc. Bardzo sie cieszymy ze mieszkasz w MIESCIE ale wies jeszcze z Ciebie nie wyszla i nie wyjdzie, choc nie powinnam tak pisac bo i na wsi mieszkaja normalni ludzie a Takie tandeciary co podkreslaja ze czlowiek z MIASTA jest lepszy to zwykly plebs!!

Gość gość
Ooo no tak jak ktos jest z miasta tak jak ty to juz szycha hahaha p*****lniete dziewuszysko!!!!!

Gość gość
Ja z rodzinka mieszkam na luksusowym osiedlu domkow w miescie, wiele osob bardzo chcialo sie tam budowac ale sasiadow mam super, zawsze grilla robimy w weekend albo jakies przyjecia. Nikt sie nie wywyzsza i sa to ludzie ma poziomie z dobrymi manierami. Moje dzieci nie siedza na lawce pod blokiem jak menele tylko maja normalnych przyjaciol.

Gość gość
My za to na obrzezach ale tez kierowalam sie opinia np typowo w miescie moglismy mieszkac kolo takich oszolomow ze wolalam nie ryzykowac...i moje 200m sobie zagospodarowalam super...

Gość gość
Ta "EKSKLUZYWNE" mieszkanie w domku w mieście :-S Sąsiedzi zaglądają sobie w okna a w ogrodzie strach powiesić pranie. Oródek pewnie 50m2 i wszedzie smród od grilla. Ośmieszasz się tym "domkiem"

Gość gość
podobno dziecko mozna zrobic gdziekolwiek wiec nawet w kawalerce ;) :D

Gość gość
"luksusowym osiedlu domkow w miescie," :D :D :D

Gość gość
Podobno ktos zalozyl temat ze tacy ludzie to patologia i podobno cieszy sie niezla popularnoscia idiotek. Jeszcze 2 strony wczesniej przechwalacie sie tepe debilki ile ktora ma metrow domu jakie pomieszczenia garderoby,bawialnie,sralnie a teraz juz paru kretynkom ktore udawaly kogos kim nie sa przeszkadza ze kos mieszka w domu i pewnie juz lepiej teraz w mieszkaniu. Co za debilizm tu panuje...

Gość gość
Bo autorka to tepa dzida hahaha :):) ustalila to swoje minimum na poziomie prostactwa i swieci ze ma 3 pokoje hahaha a to taka sama patologia robic tam dziecko jak pozostali co siedza jak szczury w 30m hahaha

Gość gość
Przeciez te kwoki nie maja domow ludzie troche wyobrazni haha

Gość gość
11:42 smrod sie pojawil na forum odkad tu przyszlas patusko a kysz!!

Gość gość
Wiecie niktorzy maja ogrod i robia z niego rupieciarie, widzialam takie przypadki...nabrali kredytow a potem juz nie bylo kasy na reszte i dookola domu syf...

Gość gość
Juz kumam czyli od 3 pokoi w mieszkaniu zaczyna sie szlachta, jak ktos ma dom to juz jest niczym para krolewska a ludzie z dwoma pokojami i kawalerkami to dno i patologia. Dlugo nad tym myslalyscie? Zaloze sie ze same w dziecinstwie mieszkalyscie na kupie i bylyscie ta patologia teraz co niktorym sie w d****h poprzewracalo kim wy jestescie zeby kogos oceniac? Ja mieszkam na osiedlu blokow gdzie liczba mieszkajacych to ok 23000 i co wszyscy sa patologia? Nawet sobie sprawy nie zdajecie ile metr kosztuje i jakie sa ceny za same kawalerki nie wspominajac o wyzszych standardach. Ale jak sie siedzi 24h przed kompem to klapki na oczach i jazda na innych.

Gość gość
Ale co mam napisac skoro jestescie patologia??!Ja bym tylko zmienila temat ze powinno sie miec dom.

Gość gość
Robienie sobie dziecka jak sie nie ma domu jednorodzinnego to szalenstwo i patologia

Gość gość
Czytam i oczom nie wierze, wy serio cala noc przepiertolilyscie na tym kto na ilu metrach mieszka :)

Gość gość
Bo patologia nie chce przyjac do wiadomosci jakie sa realia i standardy w dzisiejszych czasach. Mysla ze jak 100 lat temu zyli na kupie to dalej to jest cool...

Gość gość
To przecież jasne. 1 dziecko trzy pokoje, dwoje muszą być cztery pokoje, troje, pięć pokoi. To oczywiste dla NORMALNYCH ludzi.

Gość gość
Nie, nie jest to jasne. Co Ci daja 3 pokoje? I tak nie ma prywatnosci i ciasnota a poza tym mozna miec 3 pokoje i np 40 m i to sa niby dobre warunki? Moze jak ktos jest patologa to tak...

Gość gość
Powinno? A kim wy jestescie zeby ustalac co powinno a co nie? Prezydent nie wydal oswiadczenia w tej sprawie a jakies zalosne tepaki nie beda mi mowily co mam robic!

Gość gość
gość dziś A MY MAMY DZIECKO I 5 POKOI to chyba tez nie jestesmy normalni :O