Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Joanna

Odchudzanie, startuję w poniedziałek

Polecane posty

Gość gość Joanna

Od poniedziałku startuję z odchudzaniem i zdecydowałam się na zastosowanie Slimunox. Jeżeli chcecie śledzić na bieżąco wyniki i podjąc decyzję czy warto czy nie zapraszam na blog http://blogowisko.com.pl

Gość gość
Co więcej masz zamiar robić oprócz przyjmowania tego preparatu? Dieta, ćwiczenia? Osobiście nie faszerowałabym się chemią... Można sensownie jeść i włączyć aktywność i własnym wysiłkiem schudnąć. Ja nawet bez treningów, na samej diecie pudełkowej z https://www.maczfit.pl/, schudłam 4 kg w miesiąc. A miałam pewność, że jem zdrowo i pełnowartościowo.

Gość Magda Magdalenka
Ja odchudzam się z kateringiem z dietbox. Wybrałam opcję dla wegetarian :) . Jestem bardzo zadowolona bo to jest super smaczny katering. Pięć razy w tygodniu mam super jedzonko.

Gość Oleczka J
Ja stosowałam ten preparat i niestety podrażniał mi żołądek. Teraz stosuje Cardioslim i oprócz odchudzania udało mi się zbić cholesterol ^^

Gość Samanta 91
Ja Cardioslim zakupiłam ojcu i też wyraźnie poprawiły mu się badania - cholesterol ma w normie, a do tego zrzucić udało się sporo, bo ponad 6 kg

Gość gość
Same reklamy. A mnie mój facet zaczął cisnąć na odchudzanie. To cepowi pokazałam - a takiego!!! I wciągam cuksy ;) Bedzie mnie cholera cisnął. Cwok jeden. Sam niech urośnie najpierw. Pozdrawiam, Gruba Doopa;) A- zjedzcie sobie cosik przed ta dieta;)

Gość Jadwiga 34
Ja na Twoim miejscu zastosowałabym Cardioslim, szczególnie jeżeli startujesz też z aktywnością fizyczną po dłuższej przerwie. Ten suplement nie tylko pomaga się odchudzić, ale chroni też serce

Gość Aurelia31
Cardioslim to bardzo dobry pomysł - ja go kupiłam Tacie jak zaczynał biegać i chciał zbić cholesterol. W rezultacie nie tylko cholesterol poszedł w dół, ale też kilka kilogramów zrzucił bez większego wysiłku

Gość Anitka211
Sprawdźcie dziewczyny nowy produkt. Opakowanie gratis ! Ja korzystałam i jestem naprawde mega zadowolona. https://goo.gl/uncsbv

Gość gość
Początkowo na Slimunox traci się tak 1-2 kg tygodniowo. Wszystko zależy od tego jaką dietę prowadzisz, jak do tego podchodzisz. Im więcej aktywności, dobrego jedzenia, tym szybciej będziecie widziały efekty. Slimunox pomaga schudnąć, a od was zależy czy to utrzymacie. Mnie jak na razie się udaje.

Gość gość
Chcesz zbudować fantastyczną muskulaturę? Chcesz spalić zbędny tłuszcz? Chcesz spełnić swoje kulturystyczne marzenie? Chcesz stać się prawdziwą bestią? Chcesz stać się sławny i bogaty? Chcesz zdobyć podziw pięknych kobiet i zazdrość wszystkich mężczyzn na Świecie? Już teraz możesz to zrobić, bo rozwiązanie na, które od dawna czekasz… Jest teraz na wyciągnięcie ręki!!! www.igortreneronline.pl Wejdź na stronę najlepszego Trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl Igor Mieńkowski, twórca PAKIETU DZIK zaprasza Cię do przeżycia niesamowitej przygody! PAKIET DZIK to według wielu firm z branży sportu, zdrowia i suplementacji największa REWOLUCJA NA RYNKU trenerskim. PAKIET DZIK to jedyne tak skuteczne rozwiązanie w całej Polsce i Europie, które pozwala Ci w ciągu zaledwie tygodnia spalić tłuszcz i zbudować potężną muskulaturę! Wejdź na stronę najlepszego Trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl PAKIET DZIK to jedyne rozwiązanie w Polsce i Europie w którym razem z planem treningowym, dietą i suplementacją otrzymujesz sekretną wiedzę opracowaną przez specjalistów, podzieloną na etapy kiedy masz ją stosować. Ta wiedza jest dostępna tylko dla wybranych. To wszystko pozwala Ci wreszcie na ekstremalnie skuteczną i szybką przemianę! Wejdź na stronę najlepszego Trenera w Polsce:

Gość gość
Trzymam kciuki! Jak będziesz zaczynać pomyśl o jakimś wsparciu suplementów - bedzie wtedy łatwiej. Z mojej strony polecam Green Barley Plus, na mnie mega zadziałał. Polecam sprawdzić aktualne rabaty - może cos jest http://bitme.pl/greenbarleyrabat

Gość gość Joanna
No i nie chcę pisać o wielkim sukcesie, ale jest dobrze. Po miesiącu czasu stosowania Slimunox 4,1 kg mniej. Przy okazji, super widać jak czytacie posty na forum. Piszę wyraźnie, że zdecydowałam się na Slimunox, a jedna z koleżanek pisząca jako gość, gratuluje mi i piszę abym pamiętała o suplementacji i podaje nazwę jakiegoś preparatu. Więc dla jasności tematu. Stosuję Slimunox i choćby ze względu na wyniki nie zamierzam tego zmieniać...

Gość Kasiuulekk23
Ja stosuję wspomniany przez dziewczyny wyżej Cardioslim i jestem mega zadowolona. Podstawowym celem jest redukcja wagi, co mi się jak na razie świetnie udaje - schudłam 7 kg, a drugim był powrót do normalnego poziomu cholesterolu, co też już udało się osiągnąć