Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zauważyłyscie ze najbardziej wulgarne są starsze panie?

Polecane posty

Gość gość

ta czytam sobie artykuły na fb, dodawane przez onet i inne tym podobne, potem patrze po zdjeciach osób najbardziej chamskich i wulgarnych i widzę panie po 50-60:D

Gość gość
One w latach 70-80 (swojej młodości) chodziły po kartki, stały w kolejkach,to chyba już w krew im weszło pyskowanie.

Gość gość
a ja jestem w kilku grupach rodzicielskich na fb i mogę powiedzieć, że równie chamskie są bardzo młode mamy czyli takie które rodziły ok 19-23 roku życia. No monopol na wszelką rację i milion szpilek, bo ktoś gotuje, wypoczywa, pracuje, wychowuje dziecko i w ogóle żyje inaczej niż one - jedyne słuszne. Rozumy pozjadały, a ortograficznie byk na byku, że czytać się tego nie da, a spróbuj zwrócić uwagę, że komuś rad udziela, a nie wie jak się pisze "skąd" (nagminne z kąd) to tak chlapie pyskiem, że cię mało nie zje. Dlatego gadam tam tylko z takimi ok 30stki i starszymi.

Gość gość
15:20 dlatego ja wypisałam się z wszystkich grup na fb bo tam same debilki są w większości , młode mamusie to najbardziej hejterska grupa społeczna co widać zresztą na tym forum

Gość gość
Nie zauważylam. Chamstwo nie za;lezy od wieku.

Gość gość
Jako farmaceutka potwierdzam, że najbardziej wulgarna, pyskata i roszczeniowa grupa to starsze panie :) dodatkowo w rozmowie nagminnie stosują formę "wy" i "oni" (wy jesteście temu winni, oni kradną, oszukują), ja kładę to na karb pozostałości po komunie... i jeszcze się nie spotkałam z sytuacja, aby młoda osoba nie przepuściła staruszki natomiast starsze panie nagminnie NIE PRZEPUSZCZAJĄ osób uprawnionych np Zasłużonych Honorowych Dawców Krwi czy ciężarnych :/

Gość gość
nie zauważyłam, chamów jest wszędzie pełno . A poza tym jak ktoś jest chamem, to chamami są też jego dzieci, wnuki, prawnuki.

Gość gość
Nie wydaje mi się.

Gość gość
No częściowo tak...te 50-60 to z czasów jak w pracy czy podczas każdych świąt w domu itp. chlali na umór , w pracy obijali sie i kantowali. Do tego kolejki kartki, chamstwo wszechobecne .Słabe wykształcenie, wtedy mało kto kończył wyżej niż zawodówkę, one pewnie też . Do tego pewnie niejedna ma aborcje albo kilka za sobą "skrobały sie " tak mówią bo nawet nie wiedziały co to dni płodne .Te 19-23 co je opisujecie to ich córy/wnuczki :D

Gość gość
Komuna skończyła się 27 lat temu. Wtedy obecna 50ciolatk miała 23 lata, zakładając, że w wieku 19 lat skończyła szkołę, to dorosłego życia w komunie liznęła całe 4 lata. Faktycznie, szokująca ilość lat, na bank komuna je zdemoralizowała.

Gość gość
W wieku 19 lat to ona juz dawno pracowala. Konczyly 8 klas i albo poszly do zawodowy albo do roboty.

Gość gość
Chyba w twojej proletariackiej rodzinie wszyscy są po ośmiu klasach. W mojej wszyscy kończyli co najmniej liceum albo technikum.

Gość gość
Dlaczego piszesz nie wiedząc nic? Mam 65 lat i wszystkie moje koleżanki i przyjaciółki są po studiach. Nie zauważyłam, by klęły.

Gość gość
Nie zaobserwowałam, natomiast młode mamy są roszczeniowe i wulgarne. Też jestem młodą matką,wiekiem i stażem.

Gość gość
na pewno nie, młodzi faceci sa najb. wulgarni, ale jak ktos cały dzien siedzi w aptece, to tam sa predzej starsze panie niz młodzi.. wczoraj jechałam autobusem, i slychałam jak jakis pener mówił o pewnej kobiecie chyba 10 minut, ze ją sie wysle do gazu, najgorsze epitety, d****** k****, ze jej powyrywa paznokcie, zęby obcęgami, i tak 10 minut... starsza pani jak jest złosliwa to zwraca uwage

Gość gość
starsze panie nagminnie NIE PRZEPUSZCZAJĄ osób uprawnionych np Zasłużonych Honorowych Dawców Krwi czy ciężarnych xx no tego to nikt nie skomentował... ale doczepiy sie, ze 50plus nie zdażyły nasiąknąć komuną

Gość gość
Komuna skończyła się 27 lat temu. Wtedy obecna 50ciolatk miała 23 lata, zakładając, że w wieku 19 lat skończyła szkołę, to dorosłego życia w komunie liznęła całe 4 lata. Faktycznie, szokująca ilość lat, na bank komuna je zdemoralizowała. xx ale było napisane, ze 60plus też, a te już sie zdażyły napracować w komunie, obecna 60 latka mogła pracować nawet 19 lat w komunie, jeśli kończyła zawodówkę w cechu to staż pracy ma liczony od 14 roku życia, a takich ludzi jest multum, wiem od kuzynki pracującej w Zusie :)

Gość gość
Bo to specjalistki do sprzedazy musztardy i octu. Profesjonalistki w dziale kolejek, ktore juz to dobrze przerobily heh

Gość gość
A mnie się wydaje, że młode pokolenie klnie dużo gorzej. Nie słyszę, aby starsze panie rzucał kur*ami, natomiast już u młodzieży z gimnazjum to jest powszechne. Nawet jeżeli te osoby skończyły tylko podstawówkę, to w tamtych czasach owa podstawówka miała dużo wyższy poziom niż obecnie, a w szkole była dyscyplina. Nie było tak, że wszystko wolno, bo za karę dostawało sie linijką po łapach.

Gość gość
Wczoraj 19:07 owszem moja mama ma 52 lata, niby tylko kilka lat dorosłości w komunistycznym systemie, ale za to jej mama od 9 roku zycia wysyłała ją do sklepu w kolejkę i po kartki. Więc bądź pewien, że komuny napatrzyła się od małego.

Gość gość
10.48 -dokładnie ..zresztą te obecne nastoletnie Nikole i Dżesiki z petem non-stop w gębie i klnące jak szewc to gdzieś to podłapały ...Owszem patologiczne gimnazja, ale domek rodzinny też :D Pijany wiecznie tato i dziadzio, babcie i ciocie agresywne, roszczeniowe, klnące i awanturne ....Rozejrzyjcie się po typowych blokowiskach .