Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bolesne rozstanie po 10 latach

Polecane posty

Gość gość

Witam jestem załamana zdruzgotana wręcz. Po 10 latach związku zerwał ze mną chłopak bo stwierdził że się wypalił . Mieszkaliśmy z jego rodzicami a gdy postawiłam sprawę jasno że pora wziąć kredyt i kupić mieszkanie wycofał się po prostu stwierdził że się boi kredytu i że już mnie chyba nie kocha. Załamałam się po prostu stwierdził że ma już takie wątpliwości od 2 lat! Powiedzial że chce przerwy a po 2 tygodniach pojechaliśmy na zaplanowany wyjazd w góry do jego rodziny. Na wyjeździe było trochę drętwo ale gdy i icjowalam kontakt nie odmawial. Po powrocie stwierdził że udawał przed rodziną ale czasami byliśmy sami i też trzymaliśmy się za reke. Po powrocie znowu stwierdził że to nie to i że chyba to definitywny koniec wyprowadziłam się do siostry. Powiedziałam mu że ma spakować resztę moich rzeczy i oddać. Moja siostra do niego dzwoniła i pisała w tej sprawie że ma jej przywieźć do pracy nie zrobił tego,pisałam do niego co z moimi rzeczami nie odpisał nawet nie zmienił status na Facebooku nie wiem co mam myśleć pomóżcie mi. Dodam że ma on intymny problem chodzi o to że nie może dojść podnieca się normalnie ale po długim stosunku stwierdza że to na nic i podał to też jako pewna przyczynę

Gość gość
Olej go.

Gość gość
"nawet nie zmienił status na Facebooku " że też biedny wytrzymał z taką idiotką 10 lat, szkoda chłopa :o