Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko same przegrywy

Przecież życie na obczyźnie jest przesrane

Polecane posty

Gość gość
Buahahaha a w tej bajce byly smoki?:D i do tego szpanuje czytaniem lewicowego Guardiana hahahaha :D idz odmow mouhamedki

Gość gość
A ty poobrabiaj doope znajomym z innymi znajomymi :D a pozniej z tymi ktorych tam nie bylo obrabiaj tym z ktorymi wczesniej obrabiales itd itd itd BUAHAHA i nie zapomnij uchlac osranego ryja :D tyle potrafisz falszywcu :/

Gość gość
żadna bajka - ale najwyraźniej ciężko Ci uwierzyć. wiem, rozumiem twój ból ...

Gość gość
Tak jak wiekszosc znajomych oczywiscie. Tylko tacy jak ja sa wyjatkami. :) i zycie staje sie przepiekne jak zacznie sie miec wyje/bane na debili :) dzieki za ta nauke. Wydawalo sie to tragiczne ale wyszlo na wielki plus. :)

Gość gość
Znajomosci sa dla ludzi. Ty sam przyznales ze nie masz zadnych znajomych w uk bo jesteś tam, gdzie znajduje sie kurz na moich butach. Nigdy nie będziesz pracował w Polandii, ponieważ jesteś niemota, nieudacznikiem. Jesteś osrusem, który nawet w uka nie potrafi ogarnac roboty za dwa tysiace funtow. Jesteś ukowskim marginesem społecznym, który wykonuje prace haniebna dla tubylców. Jesteś faking forejnarsem, emigrantem, obcokrajowcem, kimś kto zawsze będzie gorszy. Nieudacznik, który spuerdolil z kraju, ponieważ ma dwie lewe ręce hehehehhhe

Gość gość
Praca w biurze jest haniebna dla tubylcow? Zarabiam ponad 2000f i od razu napisze ze s/ram na to czy w to wierzysz :) i nigdy nie powiedzialem ze nie mam znajomych bo niestety przez prace mam ich za duzo, tylko ze od jakiegos czasu nie angazuje sie w znajomosci przez pewne sprawy. To okazalo sie niesamowite, zero problemow z falszywymi debilami ktorzy byli najlepszymi przyjaciolmi tylko jak czegos potrzebowali, skonczyla sie moja naiwnosc cwelu. :) Po prostu dla niektorych nawet ponad 20letnia bardzo dobra znajomosc o ktorej myslalem ze to przyjazn jest gowno warta jak maja cos zrobic ale jak sami potrzebowali pomocy to sie prawie obsrywali. Nigdy wiecej odmawiania sobie przyjemnosci bo cos tam..... albo pomagania bezinteresownego!!

Gość gość
Jesli chodzi o prace w polandii to nie mam zamiaru tam nigdy wracac cwelu. Trzeba byc niezle popier/dolonym zeby wrocic zarabiajac 2000f tak jak niby ty tez zarabiales swinio. I bedac w ch/uj szczesliwym tak jak ja jestem a nigdy nie bylem w PL. Sram ci do ryja polglowku, pseudopayrioto i pseudokatoliku i twoj pan bog zrobi to samo pelna nienawisci swinio

Gość gość
Masz 2000 ale pensów :D :D Przecież ja wiem jak wy tam żyjecie. Głupio ci ściero, bo ja żyję w PL na poziomie ie, a ty myjesz ukowskie dooopy. Pieprzona szmata ze sterta zdjęć z Majorka.

Gość gość
do kogo Ty piszesz ? bo jesli do mnie (dziś 18:34 i 19:43), to po 1 nigdy nie mialam prcy polegającej na myciu kogokolwiek (owszem kiedys sprzątalam ale się tego nei wstydzę - wstyd to kraść albo nie pracowac, jak Ty), po 2 nie bylam nigdy na Majorce - skąd ta pewność, że byłam? :D Byłam w Barcelonie, na Teneryfie, w Sztokholmie, w Rzymie ale na Majorce nie i nie planuję :D O mojej pracy (wlasna dzialalność) pisałam tutaj w 2016 roku, i o pracy męża też, i wtedy osoba pisząca podobnie do Ciebie 9zapewne Ty - ten sam brak jakiegokolweik poziomu, kultury, a za to sam jad i zawiść) nie wierzyłeś mi, oczywiście ;) a i jeszcze wyśmiałeś jak napisalam, co robię, bo... nie rozumiałeś tak naprawdę, na czym polega moja działalność. jak wyjasniłam, co dokładnie robię i zapytałam czy też to potrafisz - NIESPODZIANKA - brak reakcj iz Twojej strony, ha ha. typowe , oj jakie to typowe... pozdrawiam, idę wziąć prysznic, pa

Gość gość
Wiesz cwelu jak ty zyles z kilkoma kumplami na pokoiku. Nie chcialbym sie tak ponizyc za zadne pieniadze no ale ty swinio zaje/bana nie masz za grosz honoru wiec to bylo normalne dla ciebie i myslisz ze kazdy tak chu/jowo zyje, pewnie tez w kilku laziliscie do kibla zeby nie czekac BUAHAHA wstretne pedalicha :o sram wam na te krzywe falszywe mordy

Gość gość
Wiesz cwelu jak ty zyjesz z kilkoma kumplami na pokoiku w uk. Nie chcialbym sie tak ponizyc za zadne pieniadze no ale ty swinio zaje/bana nie masz za grosz honoru wiec to bylo normalne dla ciebie i myslisz ze kazdy tak chu/jowo zyje, pewnie tez w kilku lazisz do kibla zeby nie czekac BUAHAHA wstretne pedalicha :D sram wam na te krzywe falszywe mordy za granica

Gość gość
Przyglup jak nie wie co napisac to robi to co powyzej, piz/dowaty cwel :o

Gość gość
2000f no qrwa super, tylko pokój wynająć to 1000f i już pół kasy nie ma, transport 300f, syfiaste żarcie GMO i na chemii następne 500f, pare razy do kina na jakieś pranie mózgu rozrywką i po kasie. Zostaje zero czyli tyle samo co w PL. Tyle że w UKeju jeszcze masa ciapatych i ahmedów co robią zadyme. Czyli gdzie by nie patrzeć to doopa z tyłu.

Gość gość
Pokoj za 1000 :D wez dziecko nie osmieszaj sie

Gość gość
Ale dobrze wiedziec ile bingol wydawal, na zarcie, bo jest gruba przynajmniej 150kg swinia, dlatego wszedzie swinie widzi, wspolczuje twojej matce ze utrzymuje takie pelne gowno gowno. W miescie gdzie mieszkam pokoj wynajmiesz za 200, za 500 caly dom, za 1000 to wielkie, luksusowe mieszkanie, ja wynajmuje za 700, bardzo fajne mieszkanko w nowym "bloku", bez grzyba no i jest wszedzie jeden kurek, uwierzysz :D Zarcie kupuje poki co polskie, na pewno w chu/j zdrowe :D jak wszystko i zanim cwelu cos napiszesz to nie zdarzylo sie zeby bylo przeterminowane. 500f to 4 osobowa rodzina chyba wydaje na zarcie hehe co za przyglup spasiony :D dlatego pewnie glownie cwelowi nie wyszlo bo kto zatrudni taka swinie, pozostalo ujadac na kafe i wymyslac bajki. Jesli chodzi o prace to trzeba miec leb na karku i wynajac cos blisko pracy, widzisz smieciu tak jak ja mam 10 min z buta do pracy wiec jak myslisz swinio ile place za "transport"? :D no i ile moge odlozyc biorac tez pod uwage ze wynajmuje mieszkanie z kobieta ktora sie do wszystliego doklada oczywiscie ze swojej powiedzmy tez nieminimalnej. No wiec teraz oblicz superwyksztalcony cwelu ile moge odkladac :D a nie ty podstawowki nie skonczyles wiec liczyc nie umiesz :( napisz ze to bajeczka :D

Gość gość
Pelne gowna gowno* mialo byc :p tyle wazyc to masakra bingolu. Ale chyba jest nadzieja dla ciebie, wystarczy ze zaczniesz przynajmniej polowe zrec i troche ruchu np bierznia albo rowerek na silce na poczatek, tylko czy sa takie co sie pod toba nie polamia :D spoko z pol roku codziennego treningu i zbijesz do 80kg, powodzonka cwelu

Gość gość
Aaaaaa zapomnialem ze moja kobieta to dmuchana lala z taniego sexshopu :D

Gość gość
No i na kino tez majatek wydajemy :D 10f karnecik i mozna w kinie gnic nonstop :D a ty gnij w PLu cwelu na ognisku uchlewaj ryja z innymi cwelami i idz polowic ryby na muche :D

Gość gość
do dziś 01:23 Nie każdy żyje w Londynie :D Wyobraź sobie. Np Edynburg - para - kobieta netto na przykład 1450f, jej facet tyle samo. mają 2,900 funtów na czysto. fajne, duże ladne mieszkanie, z dwoma lazienkami, to spokojnie wynajmiesz dość blisko centrum za 800-850 funtow miesięcznie. jak poszukasz, to taniej. council tax inne opłaty rachunki to jakoś 300 będzie. czyli 1150 max. zostaje ok. 1700 miesięcznie . jedzenie - dobre - na nich dwoje to ok 600 mies. zostaje TYSIĄC z hakiem na cp chcesz :D (jak nie ma dziecka - jak jest dziecko ,dojdą koszty klubu po aszkole czy innej opieki, wyzywienei dziecka, ale i tak będzie to max 500 ekstra czyli nadal zostaje 500-600 / mies) pozdrawiam

Gość gość
07:34 400f czteroosobowa rodzina na jedzenie wydaje??? ludzie co wy jecie? my - troje, dziecko nastoletnie - wydajemy na jedzenie 800 jak nie więcej. jesteśmy szczupli, aktywni. nie upasieni. stawiamy na dobre produkty, dużo orzechów, dużo warzyw, a nie tanie kiełbasy czy coś ...

Gość gość
Naucz sie czytac, napisalem 500f. Tanie kielbasy :D nie pamietam kiedy kielbase jadlem, chyba nigdy. Wiec wydajesz na zarcie na glowe prawie 2x wiecej niz ja, i nie jem jakiegos syfu wiec taaa na pewno jestescie szczupluciency :D w sumie kazdy grubas nie mysli ze jest gruby ;p

Gość gość
Na szczescie nie mam 4osobowej rodziny, tylko tak pogladowo napisalem mw wg tego co sam wydaje, nie licze dokladnie ale bedzie ze 150f na zarcie, dziewczyna podobnie. Nie mam i nie chce bachorka ale wiadomo ze na zarcie dla bachorkow mniej sie wydaje.

Gość gość
do 11:19 to był błąd, z tym 400 - 4 i 5 są obok siebie na klawiaturze ;) OK, jestem gruba bo wydaje dużo an dobre jedzenie? moj wzrost i waga: 166cm, 58 kg; (biegam ok 100km/miesiąc, pływam) mąż: 184 cm, 76-77 kg, ( pływa, jeździ na rowerze dużo bo około 250 wzwyż km w miesiąc na pewno) dziecko 12 lat - 155-156 cm, wazy ok 40-42 kg, (dużo jeżdzi rowerem, zapisany na piłkę nożną i basen) a dziś na zakupach spożywczych kupilam m.in.: wielki korzen selera, por, marchew, cebula, dynia butelkowa, natka pietruszki, banany, gruszki, awokado, pomidory, maliny; ser zółty, ryba-pstrąg "dziki", mleko owsiane, mleko kozie, czekolada 85%, orzechy pekan 200 g, krakersy jacobs, mąka gryczana, mąka pszenna razowa, oliwa, tuńczyk w puszce, kawa lavazza espresso, herbata earl grey, herbata roibos, ... mam dalej pisać?? same niezdrowe rzeczy faktycznie

Gość gość
Gnij w uk je/bana pissdo:D

Gość gość
Łohohohoh tyle napisalas ze zarcia żresz to pewnie wygladasz jak 150 kilogramowa swinia:D :D:D tak jak 90% angielek hahahaaaaaaaaaaaa:D ciekawe jak sie po ukicy toczysz swinio :D beka jak ch/uj haha!

Gość gość
Jeszcze podaj wielkosc swoich cycuszkow, doopki i glebosc pitki. ;p

Gość gość
My na jedzenie wydajemy ok 700 na miesiac. dwoje doroslych i dziecko 8 letnie. ale w tym 7 stowach jest tez chemia typu mydlo, zel do kapieli, szampon, proszek do prania, tabletki do zmywarki itd. restaruracje liczymy osobno, to jakies 100-150 funtow/ mies. Preston, Anglia

Gość gość
zazdrosne QRWY, siedźcie dalej w katolandzie u starych w poloju 5m2, jēbani nieudacznicy

Gość gość
Ciagle wspominajac o mezu tylko potwierdzasz ze samej nie byloby cie stac hahaa:D :D:D pieprzona materialistka ktora wszystko wylicza co kupuje:D i mysli ze w kraju nie mamy tabletek do zmywarki hahahahaha!!!!

Gość gość
No dokladnie, niech gnije na wygnaniu i żre dzikiego pstraga z tabletkami do zmywarki, w uk to pewnie luksus u angoli dlatego gruba swinia przylazła tu szpanowac :D