Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko same przegrywy

Przecież życie na obczyźnie jest przesrane

Polecane posty

Gość gość
A ty gnij pedale w plu i podbijaj tematy kilka godzin co kilka dni, ty zaje/biscie rozrywkowy cwelu :/ jak to dobrze ze nie ma cie juz smieciu w moim ukochanym UK :)

Gość gość
W twoim pos/ranym uka nikt normalny nie chce byc swinio, gnij tam do konca swoich dni wsrod obcych nieudolna swinio.

Gość gość
Wsrod obcych BUEHEHE co za przyglup :D

Gość gość
Boli cie swinio ze autor napisał prawde w temacie i ze ci nie wyszło u siebie swinio.

Gość gość
przeztańcie mi tu szwinić - szwinie! swoje szwindle praktykujcie na stronie szwainstaiger.de

Gość gość
Gdyby kraj byl normalny to moze nikt. A tak s*******a kto moze, reszta sie boi i nie zna jezyka, przyglupy spod budy z piwomoczem :D uchlewac ryje - tyle potrafia cwele. I dpbrze bo by do UK cale syfiaste polaczkowo wyjechalo :o zdychac pod buda kundle

Gość gość
Zdychaj pedale w pos/ranym jukeju co nie ma znajomych i smieli sie z ciebie w podstawowce:D

Gość gość
Im wiecej znajomych tym wiecej cweli obrabia ci d**e za plecami cwelu, powod do dumy dla przyglupiego cwela bingola BUEHEHE :D

Gość gość
tak tak przekichane zycie na obczyznie, za kilka tyg lece na fajne wakacje w takie miejsce, na nas dwoje na 5 nocy to koszt 700 funtow (to loty + hotel ze snaidaniem, a obiady beda w restauracjach) , dla ciebie takie pieniadze to nie do pomyslenia, a dla mnie to polowa mojej pensji ... https://www.holidayguru.ie/wp-content/uploads/2017/04/Algarve-beach-on-a-sunny-day-iStock_000059608776_Large-2-Kopie.jpg

Gość gość
Lec i nie wracaj gruba swinio, niech cie jacys uchodzcy przeleca w dwa otwory jak polke w rimini to bedziesz miala za swoje, przebrzydla antypolska nieudacznico. 700funtow to ja mam w pl w tydzien.

Gość grześ fasola
wy tylko ciągle o kasie, mi chodzi o aspekty psychiki oraz towarzyskie za granicą

Gość gość
do 14:51 gruba bynajmniej nie jestem, noszę rozmiar ubrań 8-10 czyli poskie 36-38 :D

Gość gość
pokaż fotke ciała? nie wierze

Gość gość
Jeszcze mnie nie pogięło bu ty zdjęcia wrzucać i niby jak? link z fb? :P akurat

Gość gość
Tłusta swinia nie pokaze bo sie wstydzi ze wyjdzie prawda:D nono:D zeżarłas juz dzis dzikiego pstraga z tabletkami do zmywarki swinio?

Gość gość
bingol pedale pokaz swoja fotke najpierw :D brzydki prawiczku :D

Gość nie wierze bez foto
gość dziś tłusta świno, wrzuć foto ciała na pokazywarka czy inną strone z fotkami i podaj link, gęby nie musisz wrzucać bo po co mi patrzeć na twój tępy ryj, ale ciało możesz pokazać jako dowód że nie jesteś morsem, może być nagie .....mile widziane :) Twój ruch świnio, albo foto z ciałem jako dowód albo jestes pewnie hipopotam

Gość słonice nie dają foto
nie wrzuci ciała bo wyjdzie że waży 300KG i jest słoniem z cycami do kolan, bo w przeciwnym razie by foto dała do adoracji, ale jak doopa jest jak szafa to nie ma co pokazywać bo by ekran pęk, hahaha

Gość gość
słonice nie dają foto dziś :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość gość
bingol prawiku nie udawaj ze interesuja cie gole kobiety pedale :D

Gość gość
Dokladnie pedalska cwelowata cio/to bingolska!

Gość temat zamknięty
i co? fotki świnia nie dała, już wiadomo dlaczego

Gość gość
Dokladnie pedalska cwelowata cio/to ukowska!

Gość gość
dópą jak garaż się nie pochwali, to foto nie da, wiadomo

Gość gość
Miejsce prawdziwego osrusa jest w UK. Tam ma pracowac na kapo-landlordów, którzy wspomagają go mieszkaniem z grzybem lub pokoikiem BUEHEHEHEHHHHHEEEEEE:D I żadne powroty przegrywów do mojej PL. Maja placic 1000f za pokoj. Tak nam dopomóż Bóg.

Gość dorobić się w rok
lepiej pracować dla polskiego kapo-gestapo, zrobi na pracowniku 30tyś zysku a zapłaci 1500, bo pracownik to bydło i ma dostać tylko minimum do egzystencji aby jaśnie pan przedsiębiorca miał na nowe SUV za 400tyś i wakacje za 40tyś tydzień

Gość gość
To forum pokazuje dokladnie dodatkowe plusy wyjazdu :) trzeba zyc jak najdalej od bingolocweli :D zaje/bani pseudopatrioci, pseudokatolicy i pseudoprzyjaciele. Dziekuje za te nauki :)

Gość gość
I potwierdzanie kazdym pedalskim postem ze mialem racje :) uffff

Gość gość
Ty idiotco, myślisz że ja nie mam nic ciekawszego do roboty, niż wrucać zdjęcia na jakieś pokazywarki? nawet nie wiem co to za strona (i dobrze, jak mniemam), bo nie marnuje czasu na takie idiotyzmy - wystarczy, że marnuje czas na to by parę razy na tydzien wejść na to forum na pół godziny i tobie odpisać :O ... choć głównie to inne działy czytam. Jak ci tyo pomaga na niezrównoważenie psychiczne, to sobie nazywaj mnie słonicą, a co to ma do rzeczy z jakimiś pstrągami to nie wiem. Ryb nie jadam. noszę rozmiar 8 lub 10 i tyle w temacie, a teraz wracam do porannej lektury gazet i kawy i owsianki, pa, miłego weekendu (Ty go spędzisz przed komputerem na forum pewnie ... sącząc jad, biedak)