Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów opolsk wojew

Uniwersum nagrałem ci filmik jak cie pozdrawiam zobacz cały :)

Polecane posty

up

Gość EmoSlodziak
Ale babsko :o ;p pozderki

Fajne macie te okolice, szczególnie teraz jesienią, przyjemnie sie oglądało. Szkoda, że ja mam tak daleko do lasu :D

Uniwersum widziałaś cały filmik? (owszem Wrocław jest trochę brzydki i zaniedbany bo ma mnóstwo zaniedbanych i obskurnych kamienic na przedmieściu oławskim i nadodrzu gdzie są kible na korytarzu ale tak jest w każdym mieście nawet w Opolu np na ulicy krakowskiej czy ozimskiej i Namysłowie takie się znajdą w Łodzi tak też jest na Pradze w Warszawie czy np na jeżycach w Poznaniu ale i tak lubię Wrocław jest fajny no i blisko od mojej miejscowości tylko 75 km i ma fajne galerie handlowe lotnisko które jest moim najbliższym portem lotniczym oraz opera piękne afrykarium w którym byłem hala stulecia panorama racławicka ogród botaniczny Ostrów Tumski rynek gdzie też kiedyś byłem ale nie mam filmiku z rynku z Wrocławia bo to było kilka lat temu

Uniwersum a widziałaś cały filmik? I pamiętasz co mówiłem o Opolu i co będzie w październiku w Opolu teraz? PS pamiętasz moje filmiki z Wrocławia?gdybym nie lubił Wrocławia to bym tam nie jeździł :) znowu się tam niedługo może teraz po niedzieli wybiorę :)

Gość gość
Mówisz jak kresowiak z dziwnym akcentem

Gość gość
jprd słuchaliście tego :D

12:56 czego słuchać mamy w której minucie?

Tak widziałam cały i mówiłeś coś o uczelni medycznej, chyba o to Ci chodzi? Dzięki za pozdrowienia

Uniwersum tak mówiłem że od 1 października w Opolu rusza kierunek lekarski i wydział medyczny i pierwszi studenci medycyny od października będą studiować w Opolu

Były takie tematy, że Wrocław jest najbrzydszym miastem w pl i go nienawidzisz, ale to pewnie podszywy :D nie jestem tu codziennie i czasem sie daję nabrać, pamiętasz jak ktoś sie podszywał pod Ratujmy Aresa, że Namysłów to dziura :D

I myślałeś, że to ja :D ja zawsze sie staram pisać kulturalnie, a tamten przeklinał rynsztokiem :D

up