Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikol

Dlaczego narzekacie,że 1500 zł za pracę to za mało?

Polecane posty

Gość gość
Za tyle to Ukraińcy nawet nie robią

Gość gość
jeszcze zalezy w jakim miescie, dla czlowieka ktory mieszka w jakims mniejszym i nie ma dzieci na utrzymaniu to jeszcze taka pensja ujdzie, aczkolwiek dla osoby mieszkajacej w wiekszym miescie gdzie wydatkisa spore i jeszcze do tego z dziecmi to jest bardzo malo

Gość gość
Ja nie będę płacił wiecej bo ja musze miec na wyjazd na Majorkę co roku . Moi pracownicy mają 4 złote na godzinę i są zadowoleni ze w ogóle mają prace . A ci co narzekają to niech nie pracują .

Ja zarabiam 3100 netto i całe nic nie robię przez 8,5 godziny dziennie, w piątki pracuje 6 godzin, do 13. Sa miesiące ze odłożę 2000 a sa miesiące kiedy trzeba zapłacić za samochód, naprawa, ubezpieczenie, paliwo, przegląd, żywność. 1500 zł to zdecydowanie za mało, nawet za 8 h pracy. Żyj za to, a dwa etaty? Pracuj Sobie przez cały dzień a dom nazwij noclegownia czy hotelem.

Gość gość
A sprawę płacenia rachunków za prąd to jest takie rozwiązanie ze możecie pracować na nocne zmiany ,wtedy nie musicie mieć prądu i światła .a zresztą możecie chyba obyć sie bez prądu .

Gość gość
Jak kogoś nie stać na prąd to zawsze można wyłączyć całkowicie .

Gość gość
Mikol zgadzasz sie ze mną , źe świat jest dla najbardziej pazernych biznesmenów .

Gość gość
1500 to sobie może student albo uczniak dorobić kiedy mieszka z rodzicami, a nie dorosły człowiek na etacie. Jesteś marnym biznesmenen skoro nie stać cię by godnie płacić pracownikom. Nigdy nie popierałem pisu, ale zrobili świetną rzecz- dzięki 500 plus wiele osób nie musi się szmacić za grosze pracujac dla takich wyzyskiwaczy.

Gość gość
Gość 11.52 brawo nic dodać nic ująć. W sumie to mie nawet ten prowokacyjny temat rozbawił troszkę,bo tacy idioci wśród pseudo biznesmenów januszy czasem się jeszcze znajdują.Na szczęście zginą babrząc się w swoim syfie sami.

Gość gość
nn

Gość gość
PiSowski trollu, a dlaczego Polak ma wiecznie cieszyć się z ochłapów? Dlaczego w podatkach zabiera się 70% zarobków?

Gość gość
1500 pedałem to ja na waciki mam

Gość gość
Za 1500 mam wychować dziecko, zapłacić rachunki i żyć? 650 płacę za sam czynsz a gdzie reszta...

Gość gość
Ja prowadzę działalność nierejestrowana do 1050 do tego z lokat bankowych mam 300. Mi wystarcza.

Gość gość
dziś a po co ci cztery pokoje? Kup sobie mieszkanie w kamienicy bezczynszowe.