Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

śliczna Madziu czy wybierasz już sukienkę

Polecane posty

Gość gość
Nic póki co nie wybieram. Zbyt słabo się znamy, żebym miała z Tobą ślub planować. Jak wytrzymamy ze sobą przynajmniej 10 lat w związku to może wtedy. A przez ten czas moglibyśmy być narzeczeństwem, o ile mi się kiedyś oświadczysz ;)

Gość gość
10 lat to trochę długo,

Gość gość
a jak inaczej Cię sprawdzę, czy nadajesz się do życia w związku? kiedyś pisałeś, że nie nadajesz się do tego, że może pisane jest Tobie życie w samotności, z "paniami za pieniądze"...To Twoje słowa tak mniej więcej, z tego co pamiętam

Gość gość
Madzia to sprawdzi intuicją i sercem.

Gość gość
bo to prawda,mi zależy przede wszystkim na takim najlepszym możliwym werdykcie losu

Gość gość
w moim życiu,rodzinie i otoczeniu ten werdykt mógłby mieć miejsce,i mam nadzieję,że jest nim spokój z Madzią

Gość gość
widocznie moja intuicja bywa bardzo zawodna, bo byłeś chyba ostatnią osobą, którą ośmieliłabym powiązać ze sprawą mojego "Jubilata" :o :( Cios i zawód :o Nie ukrywam, że oczekuję w pierwszej kolejności jakichś wyjaśnień... Doczekam się? Czemu ktoś o tym napisał? Porozmawiamy też o tym osobiście.

Gość gość
jakiego jubilata

Gość gość
tego, którego ktoś ukradł, dobrze wiesz o czym piszę. nie będę Cię przecież zgłaszać na Policję Jarek bo to nie majątek, ale masz szansę tutaj przyznać się przede mną, jeśli to Ty to zrobiłeś. Piwo się rozlało, więc pozostaje Ci jedynie przyznać się albo zaprzeczyć.