Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Power of Melody Turner

gdzie pracujecie i ile zarabiacie ? mój znajomy pracuje w Opolu w Elektrowni

Polecane posty

PGE GiEK S.A. Oddział Elektrownia Opole, Teren podstawowy   4,06 opinii z Google Elektrownia w Brzezie, Polska Adres: Opole 25, 46-021 Opole Telefon: 77 423 50 50 Zaproponuj zmianę · Jesteś właścicielem tej firmy? Dodaj brakujące informacje Dodaj godziny pracy Dodaj witrynę

Brzezie - część miasta Opola. Miejscowość wraz z większością obrębu ewidencyjnego wsi włączono do Opola 1 stycznia 2017. Przed włączaniem miejscowość była wsią w województwie opolskim, w powiecie opolskim, w gminie Dobrzeń Wielki. Wikipedia Pogoda: 12 °C, wiatr płd.-zach., 14 km/h, wilgotność 78% Województwo: Województwo opolskie Czas lokalny: czwartek, 09:43

Gość gość
ile autorko można zarobić pracując w elektrowni ?

zależy na jakim stanowisku w EO albo innej elektrowni :) ale sporo można zarobić :)

Gość gość
Ja pracuje w dużej firmie w Warszawie i zarabiam 12 tysięcy miesięcznie ale nie zdradzę jaka to firma

Gość gość
Ja jestem bezrobotny :) i dobrze mi z tym :D

Gość gość
Bezrobotny to pasożyt społeczny :o

Gość gość
Sam jesteś pasozytem

Gość gość
mam 31 lat zarabiam 2200 zł netto co o tym sądzicie?

Gość kynio 127
Myślę, że to spoko kwota. Można za nią swobodnie wyżyć samemu, w połączeniu z zarobkami drugiej połówki tym bardziej. Nawet w większym mieście. Przez swobodnie nie mam na myśli rozrzutnie ani na wysokim standardzie. Gdy skończyłam studia, założyłam sobie cel, że chciałabym zarabiać te 2000 zł na rękę do 30stki. W mojej pierwszej pracy zarabiałam nawet nie 3/4 tego. Teraz mając 27 lat zarabiam nieco więcej niż ty. Dalej uważam, że 2000 zł netto to ta granica, gdzie można swobodniej żyć, bo wydatki na najpotrzebniejsze rzeczy (jedzenie, ubrania, środki czystości, lokal) są w zasadzie takie same bez względu na wysokość zarobków (chyba, że się szaleje i kupuje wszystko markowe itp.), za to więcej zostaje na przyjemności (kino, wycieczki).

Gość kynio 127
Inna kwestia to taka, czy Tobie to wystarcza? Jakie masz umiejętności, doświadczenie, co to za praca. Wiesz o co chodzi, czy dostajesz zarobki adekwatne do tego co robisz. Jeśli nie, a stać Cię na więcej (posiadasz inne umiejętności, których w obecnej pracy nie masz jak wykorzystać) - szukaj lepszej.

Gość gość
kynio dzięki podniosłeś mnie na duchu :)

Gość Namysłów opolsk wojew
Autorze /Autorko mój wujek też pracuje bądź pracował w elektrowni w Opolu nie wiem czy już go zwolnili z elektrowni ale tam pracował wiele lat i dobrze zarabiał mój znajomy elektryk z sąsiedniej wsi też dojeżdża 50 km w jedną stronę do Opola do elektrowni i też tam pracuje i chyba też dobrze zarabia

Gość Namysłów opolsk wojew
Up

Gość gość
I tak niezle ale jak na europe to smieciarz ma wiecej. Mieszkajac jeszcze z kims kto zarobi min 1500 lub z rodzicami (ale nie wynajmujecie mieszkania)dasz radę.Zakladam ze nie masz kredytu na 30 lat, dzieci na utrzymaniu i wygorowanych wymagań co do kosmetykow i ciuchow.Ale szału nie ma to minimum jakie kazdy powinien w tej chwili zarabiać.

Gość gość
:D 2200 zł tuż to bogactwo :D

Gość gość
Zależy na jakim stanowisku pracuje, bo od tego zależą zarobki, stażu pracy, wykształcenia. Maszynista turbiny nie zarobi tyle samo co obchodowy kotła albo operator nastawni blokowej. Poznaliśmy na urlopie trochę osób pracujących w energetyce, EDF Rybnik, Łaziska, Jaworzno i inne. Mają ciągle szkolenia i co 5 lat egzaminy kwalifikacyjne czy coś takiego, nie pamiętam już, jak to mówili

Gość gość
Dość znośne są zarobki w górnictwie i w energetyce, ale z konkretnym zawodem. Czasem czytam oferty pracy, stąd wiem