Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Matka mojego partnera nie potrafi zaakcetować moich dzieci

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem jak ją przekonać. Nawet zostawialam je u niej i wyjezdzalismy aby mogla sie do nich przekonac. Nie dala sie, nie uwaza ich za swoje wnuki a mnie serce boli.

Gość gość
A jaką masz przeszłość?

Gość gość
Haha 6/10 . Milego dnia.

Gość gość
To nie są przecież jej wnuki, ja też czasem nie lubię cudzych dzieci. Ona nie przywiązywała się do nich od urodzenia to i nie ma z nimi żadnej więzi. Nie zmusisz jej przecież. Chyba krzywdy jej nie robi?

Gość gość
Tak ich nie akceptuje, że nawet mogłaś je z nią zostawić. A to dobre. 5/10

Gość gość
A który to Twój partner z kolei? Po co ma się przyzwyczajać do Twoich dzieci jeśli zaraz znajdziesz sobie innego faceta?

Gość gość
Nieważne który to mój partner. Mam 3 dzieci i wiem że one chciałyby mieć wreszcie babcie. A ona im na to nie pozwala. Boli to mnie i je.

Gość gość
A gdzie są ich prawdziwe babcie?

Gość gość
Ale przecież one mają jakieś babcie? Ważne który to Twój partner. Po co się kobieta ma angażować i przyzwyczajać się do Twoich dzieci, jak może zaraz znajdziesz kolejnego jelenia i kopniesz jej syna w tyłek. Szukasz kogoś, żeby się dzieciakami chciał zajmować? One mają swoich prawdziwych dziadków, ojców, wujków, ciocie. No chyba że ich tata nieznany?

Gość gość
Moja mama ma tez inne wnuki, bo mam jeszcze 2 siostry i one maja swoje dzieci, a ze strony partnerow t jeedna mieszka w innym kraju ale nie jest europejka i nie mowi po angielsku a druga siedzi w wiezieniu i nie mamy z nia kontaktow

Gość gość
Spoko to zróbcie z partnerem 4 dziecko to babcią będzie. :d A pozostała 3 ma babcie tyle że jedną zajętą, drugą za granicą a trzecią w więzieniu więc będzie mieli co robić -raz dzieci do matki potem za granicę a na koniec na wizyty do więzienia. Koniecznie całą 3 bo to w końcu wnuki wszystkich 3 babć. :D

Gość gość
a to dobre :D ojcowie też w zakładach karnych, haha nie mogę :D Sama bym się z dala trzymała od takich dzieci z patologii. Skąd ja wiem co mi wymodzi w przyszłosci taki dzieciak, ich matka, albo rodzina jak powychodzi z pierd la...

Gość gość
No a gdzie pozostali partnerzy -tatusiowie dzieci?

Gość gość
w więzieniach :D

Gość gość
Nie w wiezieniach obaj, jeden tak jest w wiezieniu ale to nie jest powod do zartow. Drugi uciekl do Europy i tam jakos chce sciagnac swoja cala rodzine ale ze mna byl tylko z powodu mojego obywatelstwa.

Gość gość
Czyli jeden ciapak a drugi Sebix z patologii. Kobieto ogarnij sie!

Gość gość
Normalnie postępuje na co jej jakieś obce dzieci traktować jak wnuki .P****alo cię.

Gość gość
Ręce opadły. Patologia po całości. Autorko , ty nie potrafisz żyć bez chłopa, najważniejsze żeby ci koło d,,, robił.

Gość żal mi was kury
Już zleciały się kwoki i gdaczą. Prowem śmierdzi na kilometr ale co tam grunt, ze mogą komus dokopać, naublizac i jżz nóżkami przebierają, że moga się wyżyć wielkie mentorki, idealne ideały z udanymi związkami i życiowymi sukcesami :D a że postać fikcyjna to nie ważne. Frustratki mają ujscie dla swoich rzygów i tylko to się liczy :D

Gość gość
PROWO. Az takich idiotek z taka przeszkoscia to nie ma.