Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brat potrzebuje pieniędzy.

Polecane posty

Gość gość

Mój tato ma syna z poprzedniego małżeństwa. Właściwie wziął ślub gdy jego ex była w ciąży. Po 3 latach rozwiedli się, a 3 miesiące później moi rodzice poznali się. Mój,,brat" miał żal do taty, mimo że nasz tata kocha go, chciał wychowywać go, opiekować się nim. Niestety jego syn nie chciał przyjeżdżać. Kiedy urodziłam się sytuacja pogorszyła się, a brat zerwał kontakt z naszym tatą. Niby mam brata, ale nie mam. Jest 10 lat starszy. Nie pamięta o tacie, mimo iż tata pamięta o nim. Wczoraj napisał do mnie czy mogłabym pożyczyć mu 5 tys. On nie chce brać od taty. Mam mieszane uczucia. Co zrobiłybyście na moim miejscu ?

Gość gość
Na pewno Ci nie odda więc jeśli chcesz mu dać te pieniądze to daj.

Gość gość
Pieniadze odkładam na podróże, bo nie pracuje będąc na studiach. Pieniądze mam od rodziców. Przecież nie powiem im że kasa zniknęła...

Gość gość
Powiedz że nie masz

Gość gość
Jak jest taki honorowy to nie powinien brać ani od ojca ani od ciebie. Widocznie bardzo mu potrzebne, więc niech się przełamie i poprosi ojca. Nie pożyczaj, nic tym nie zyskasz a kasę mozesz stacić. Nie napisałaś też na co mu potrzebne, bo jesli to coś naprawdę ważnego to inna sprawa ii wtedy powiedz o tym rodzicom. Nie jesteś dobra na siostę z którą utrzymuje się kontakty, ale na taką od której pożycza się kasę to już jesteś.

Gość gość
Nie pożyczaj bo juz klasy nie odbierzesz

Gość gość
Ponoć stara sie o dziecko i potrzebuje pieniędzy. Tak naprawdę nawet nie znamy się. A jak tato miał operację nawet nie przyjechał. Nie składa mu życzeń z okazji urodzin, dnia taty, a tato mimo wszystko zawsze pisze mu SMS z życzeniami, ponieważ telefonu nie odbiera.

Gość gość
gość dziś Ponoć stara sie o dziecko i potrzebuje pieniędzy. xxx Niech sie wezmie nierob do pracy i dopiero jak zarobi to niech sie bierze za rozmnazanie!