Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem, jak można pracować

Polecane posty

Gość gość

To przecież tyle czasu ucieka i gdzie obiad zrobić, gdzie dziećmi się zająć, gdzie o dom i siebie zadbać? Jak sobie radzicie, ja nie rozumiem tego. Ja mam czas na wszystko, a kobiety, które pracują ani do kina nie wyjdą, ani nic.

Gość gość
Ja też, idzie dużo czasu na opiekę nad dzieckiem, zajęcie się domem i mężem, a co ważne mam czas na odpoczynek.

Gość gość
nie wiem, jak można być takim kretynem, żeby pisać tak żałosne prowokacje...

Gość gość
H,u j h,u.j h,u.j Ci w dupę .

Gość gość
To nie żadna prowokacja, zwyczajnie się zastanawiam, jak można wcisnąć tyle rzeczy w jedną króciutką dobę.

Gość gość
gość dziś „Dla licznych, na brak czasu skarżących się osób/, mam z doświadczenia wzięty niezawodny sposób/. Do swych zadań racz nowe dołączyć zadanie/, a zobaczysz, że czasu na pewno ci stanie”. T. Kotarbiński

Gość gość
Bo taka jest prawda praca zabiera za duzo czasu. Czlowiek wiecznie zmeczony.

Gość gość
Nie czuję się zmęczona. Siedząc w domu przez 2 lata nie miałam na nic czasu!!! Tak, zrobienie obiadu rozwlekało mi się na pół dnia. Więcej zrobię pracując niż siedząc w domu.

Gość gość
Ja jestem na macierzyńskim, mieszkanie posprzątane zawsze, obiad codziennie, często jakiś wymyślny a nie pospolity, co tydzień ciasto piekę, zawsze jestem zadbana i ogarnięta, dzieci najedzone wybawione czyste i pachnące. Ale jak pójdę do pracy a dzieci do przedszkola to nie wiem kiedy to bede robić, zamiast myc podlogi co drugi dzień bede myc raz w tygodniu,ciasto kupować a obiad robić na dwa dni