Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do kobiet, taka powinna być żona

Polecane posty

Gość gość
jeszcze zjedzcie goofno swoich partnerow popijcie szczynami na dowod milosci 🖐️

Gość gość
Zacznijmy od tego, że przed zawarciem związku rozmawia się o różnych rzeczach, w tym o potrzebach i tylko idiota później narzeka, jak druga strona ma większe/mniejsze libido, bo wiedział, w co się pakuje. To tak, jakby nagle się obudzić i będąc ateistą zacząć narzekać, że mąż/żona jest katolikiem.

Gość gość
13-36 czy tu ktoś narzeka?

Gość gość
13:30 Dokładnie, to samo miałam napisać :D x Nie od dziś wiadomo, że jak facet chce "dowodu miłości" to znaczy że on jej nie kocha tylko chce wykorzystać! A jak juz oczekuje jakiegoś lykania to znaczy że jest bardzo zaburzony. Facet który rzeczywiście kocha kobietę, uprawia z nią seks tylko wtedy kiedy ona również ma na to ochotę. Nigdy jej w żaden sposób nie wykorzysta i nie robi z niej worka na sperme, nie traktuje przedmiotowo.

Gość gość
Tu autor. Co Was tak boli? Naprawdę nie rozumiem.

Gość gość
Nic, po prostu niedobrze mi się zrobiło :O

Gość gość
Nie rozumiem jak można woleć robić loda z połykiem nie, niż po prostu się pokochać. Od robienia loda bolą usta, mięśnie wokół ust, trzeba poświęcić czas, jak kobieta która nie czerpie satysfakcji i nie lubi seksu może to robić, ja przynajmniej sama się tym podniecam ale i tak wolę się kochac, mniej wysiłku i czysta przyjemność. Ta twoja żona nie musiałaby tak gimnastykowac i męczyć swoich ust. Bez sensu, nie rozumiem jej.

Gość gość
11-52 sugerujesz, że moja żona nie jest zdrowa umysłowo? A nawet Ją nie znasz. To ,że myśli inaczej,to już jest powód wyzywać?

Gość gość
W kwestii połykania: kochasz kogoś to się nie brzydzisz. I żadne to upokorzenie, bo mężczyzna podczas minetki tak samo zlizuje i siłą rzeczy połyka kobiece soczki. Znalazło się stado fenimistek oburzonych na stwierdzenie że dobra żona chce sprawiać mężowi przyjemność.