Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co wam odpowiada w rządach PIS?

Polecane posty

Gość gość
PIS pomógł biednym i to naprawdę widać po dzieciach w przedszkolu , szkole . Ja akurat mam jedno dziecko i 500 zł nie dostaje ale ciesze sie, ze w końcu ktoś zadbał o te biedne dzieci .

Gość gość
gość dziś Co to za problem isc po receptę ?

Gość gość
dziś no wiesz łatwiej nogi rozłożyć to się nie wstydzi a rozmawiać z lekarzem nie potrafi...

Gość gość
20:29 Rozłożyć nogi, w końcu to wstyd że kobieta uprawia seks, no zgroza

Gość gość
Same minusy. Rządzi stetryczały staruch, zawsze dziewica, który mentalnie zatrzymał się w XIX wieku, a prawnie nie ponosi żadnej odpowiedzialności, jest zwykłym posłem, który wchodzi na mównicę sejmową "bez żadnego trybu" i do innego posła mówi "won". Tego co pokazuje państwowa telewizja nie powstydziłby się Kim Dzong Un. Nastała dyktatura ciemniaków dla których edukacja kulturalna zaczęła się i skończyła na piosenkach Zenka Martyniuka. Wyborca PiS nareszcie podniósł głowę i już nie musi się wstydzić swojego buractwa, bo widzi, że takich jak on jest wielu. Nepotyzm, brak kompetencji, pomysły na socjal rodem z bankrutującej Grecji (wyborca PiS nie ma zwyczaju myśleć długofalowo), zabranie pieniędzy na pomoc kobietom, ofiarom przemocy, szlaban medialny dla artystów, którzy nie popierają władzy, dewastacja Puszczy Białowieskiej (Sebastiana i Karyny to i tak nie obchodzi, toż to wymysł eko-lewactwa), państwo wyznaniowe, prokurator stanu wojennego pozujący na prawego i sprawiedliwego. Ta władza jest tak głupia i obciachowa jak jej wyborcy ze ściany wschodniej.

Gość gość
Z tego rządu zadowoleni są lenie, patole i mózgowe kadlubki myslace że jak Niemcy mówią że u nas pisiory lamia demokrację to atakują naszą ojczyznę jak w 39 :) Jeszcze będziecie płakać jak kasa i rozdawnictwo się skonczy.

Gość gość
20:33 Piotrowicz, że taki ktoś zajmuje oficjalne stanowisko...

Gość gość
Seks nie jest wstydem, tylko kobieta która rozkłada nogi a do lekarza nie pójdzie po receptę bo wstyd jest żenująca,czytaj ze zrozumieniem.

Gość gość
20:46 Wiesz ile się czeka na wizytę z NFZ ?? Trzeba płacic prywatnie czyli jakieś 150 zł plus koszt pigułki bo liczy się czas im szybciej zażyta tym większa skuteczność, a jak wpadka dajmy na to w piątek , 2 doby w plecy, czego ty nie rozumiesz?? Bez recepty po wpadce idziesz do apteki i przynajmniej wiesz że zrobiłaś co mogłaś by zapobiec bo i tak nie ma 100 % pewności

Gość gość
Potrafią tylko pitolić o muslimach, złodziejach i że "przez 8 lat Polki i Polacy". Cieszą się, że dzieci będą się krócej uczyły (po co w ogóle się uczyć?????), wierzą w zamach, płacą podatki na ochronę POSŁA Kaczyńskiego, blokują Krakowskie Przedmieście przez co tracą kupcy i restauratorzy, na walkę ze smogiem nie ma, dla Rydzyka jest zawsze. Na czele MON stoi psychiczny paranoik, głową państwa jest marionetka, która samodzielnie to najwyżej pójdzie do kibla i tyle może, w tvp Kultura nie zobaczysz oskarowego polskiego filmu, którego minister kultury nawet nie raczył obejrzeć, nie wie o czym jest, ale było coś o Żydach to pewnie be.

Gość gość
Ja taką tabletkę brałam i znalazłam lekarza na NFZ w swoim mieście rano dzwoniłam, popołudniu wizyta, druga przychodnia, umiem rozmawiać i powiedziałam Pani w recepcji jaka jest sytuacja bo nie jestem podlotkiem żeby się kryć i od razu mnie wpisała. Dla chcącego nic trudnego.

Gość gość
Skoro je nie stać na tabletki PO i prywatną wizytę lekarską to po co się biorą za seks?? Przecież takie rady dajecie ludziom którzy korzystają z 500+ więc to dotyczy wszystkich.

Gość gość
Właśnie kolejny dziennikarz radiowej "Trójki" dostał zakaz współpracy z TVN. Dobra zmiana welcome to. To co oni wyprawiają w publicznych mediach nie mieści się w pale. Jak jakaś babcia na Podlasiu czy Podkarpaciu odbiera tylko tvp info to ja się nie dziwię...

Gość gość
W małych miejscowościach jest problem z dostępem lekarza, seks to jedna z potrzeb fizjologicznych i tylko zacofancy wstydzą się do tego przyznawać, zresztą oficjalni katolicy to największe zboczuchy podobno, ale po cichu w domku i tacy głosują na pis

Gość gość
Dla mnie nie ma nic na plus odkąd rządzą, wszystko jest na minus

Gość gość
Nic, bo nie jestem debilem.

Gość gość
1. Walka ze zlodziejstwem Vatu 2. Walka ze zlodziejstwem hgw i pozostalych politykow i urzednikow 3. Walka z islamizacja europy i lewactwem 4. Odpowiedzialny rozwoj gospodarczy 5. Szanowanie symboli narodowych 6. Stawianie bezpieczenstwa Polakow na pierwszym miejscu 7. Rozbudowa armii 8. Postawa stojaca a nie kleczaca jak za po 9. Zmiany w sadownictwie 10. Dekomunizacja i deubekizacja

Gość gość
Minusy: - ośmieszanie się w Europie - miliony na Rydzyka - zniszczenie stadniny koni w Janowie - wycinka puszczy Białowieskiej - rozdawnictwo - beznadziejna reforma szkolnictwa, zacofanie w programie nauczania -odebranie finansowania in vitro - próba zaostrzania i tak już z jednej najostrzejszych ustaw o planowaniu rodziny - kumoterstwo, nepotyzm jak Misiewicz - brak poszanowania konstytucji - próba zniszczenia samorządów, dążenie do centralizacji władzy - majstrowanie w prawie wyborczym - miliony wydawane na ochronę kaczora podczas wizyt na wawelu np - ogłupianie ludzi przez tvp szczujnię, tego się oglądać nie da - dawanie kasy wyłącznie w celu kupienia wyborców jak górnikom - beznadziejni ministrowie jak Jurgiel, Macierewicz - wciskanie ludziom kitu na każdym kroku - premier marionetka - zniszczenie TK i obsadzenie sędziną która miała mierne kwalifikacje a jej mąż to były agent TW Wolfgang

Gość gość
11 :15 BRAWO !!!!!!!!!

Gość gość
Będzie sobie pisiurskie idiotki wycierały ryje patriotyzmem stojąc po miche zupy na ulicy jak np. teraz stoją w Wenezueli. Tak się kończą rządy ciemniaków i populistów zadłużających państwo. Skrócili wiek emerytalny, a teraz robią wszystko żeby przeciągać wydawanie decyzji, ZUS lada moment yebnie, bo nie ma w nim kasy !!! Skąd brać na to ?!! O swoich emeryturach możecie zapomnieć. 'Usczelnianie' podatków to typowa pisiurska bzdura. Dalej grube ryby będą robiły przewałki, a jak zwykle dopieprzą się i zarżną kontrolami małe i średnie firmy. Gdyby chcieli faktycznie uszczelnić VAT, to by uprościli te przepisy. Jedyne co zrobili to nadanie uprawnień i wzmocnienie aparatu karno-skarbowego, żeby mogli inwiligować każdego obywatela: jego rachunki bankowe, podsłuchiwać jego telefon i wszystko co tylko przyjdzie im do łba. Myślisz jedna z drugą, że ciebie to nie dotyczy i nie będzie dotyczyć ? Otóż mylisz się. Znane są np. nazwiska świadków, którzy widzieli jak BOR wjechał w chłopaka z seicento i że jechali niezgodnie z przepisami. BOR tych świadków rozpędził, a oni sami się nie zgłoszą, no prowadząc firmy nie chcą się narażać na niekończące się kontole. Wiedzą to ludzie z okolicznych miejscowości i miejscowości, w której mieszka Szydło i do której wtedy jechała. Oto przykład pierwszy z brzegu już trwającego zamordyzmu. Możesz kiedyś stawać przed podobnym wyborem jak ci świadkowie wypadku ? Ano możesz. Wtedy zrozumiesz czym naprawdę jest i czym naprawdę karmi się ta władza. Strachem i posłuszeństwem biernych obywateli. No ale Polacy są po prostu głupi i widocznie lubią być trzymani krótko za pysk. Typowy wschód.

Gość gość
12:13 Dokładnie ! Ale panie z kafe potrafią tylko powtarzać bezmyślnie slogany o jakimś wstawaniu z kolan hahaha, dawno się tak nie uśmiałam. Na co dzień nie interesują się polityką, nie znają mechanizmów ekonomicznych, ale dostają pińcet i boją się muslimów więc wszystko jest super. Ludzie, którzy więcej wiedzą nie głosują na taki tani populizm jak Pis. Nie bez powodu sondażownie podają że gros wyborców pis to ludzie o niskim wykształceniu i dochodach.

Gość gość
Plus jest taki, że u mnie w mieście otworzyli Ambasadę San EscoBAR :D

Gość gość
A ja uwielbiam Ucho prezesa, pis im sam pisze scenariusze, nawet nie muszą się wysilać, hahahaha

Gość gość
Najgorszy rząd jak do tej pory..

Gość gość
Nic mi nie odpowiada, pis to dno.

Gość gość
Cebulaków obchodzi tylko pińcet, muslimy, wcześniejsza emerytura, wyższa stawka godzinowa na śmieciówce i byle przypadkiem ich dzieci nie poszły za szybko do szkoły (potem efekt jest taki, że 10-letnie dziecko ze Szwecji mówi po angielsku lepiej od przeciętnego polskiego 35-letniego Janusza. Ciekawe skąd to się bierze, nie?).

Gość gość
My w ogóle nie mamy wyksztalcenia, żyliśmy w buszu :D dzięki pińcet przeprowadziliśmy się do miasta dlatego kochamy PIS !!!!

Gość gość
Piwo i Seks - dlatego to moja ulubiona partia :D:D

Gość gość
12:35 kotek, ja znam sporo ludzi z wyższym wykształceniem, bardzo elokwentnych, którzy głosują na PiS, w dodatku nie ze ściany wschodniej tylko zachodniej, heh. Ty, ze swoimi stereotypami, żę na PiS głosuje tylko tępa biedota nie masz do nich nawet startu. 13:41 w Szwecji dzieci idą do szkoły w wieku 7 lat, tam jest inny system nauczania, bezstresowy, nastawiony na praktyczność, szukanie informacji, oceny i wkuwanie całego podręcznika na pamięć nie istnieją a nauka angielskiego odbywa się przyjaźnie i przy okazji a nie uczenie jednego słówka na tydzień, więc porównywanie tych dwóch systemów nauczania jest kosmosem, to nie wina polskich dzieci ani ich rodziców. Nie głosuję na PiS, ale nie uważam, że ich rządy są najgorsze, poprzednie były gorsze. Natomiast gdy czytam te wyzwiska o cebulakach, o 500 (którego wielu wyborców PiS w ogóle nie popiera, wiem bo głosują też młode osoby albo z jednym dzieckiem) to widzę, jakim szacunkiem, tolerancją i życzliwością do drugiego człowieka się charakteryzujecie. Obrażacie ludzi ze wsi, obrażacie ludzi ze ściany wschodniej, obrażacie ludzi bez studiów... i wy chcecie mówić o demokracji i poszanowaniu? śmiech na sali. Ciekawe skąd WY pochodzicie, bo większość rdzennych polaków pochodzi ze ściany wschodniej, nawet jeśli od czasów powojennych mieszka gdzieś indziej.

Gość gość
Bo studia gwarantują wyższe IQ, a na PIS głosują Grażyny i Ja muszę a na PO i Swetru nowoczesne Karyny pragnące oddać się muslimom i skorzystać z darmowej aborcji w ramach antykoncepcji!!!!