Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co wam odpowiada w rządach PIS?

Polecane posty

Gość gość
Lepsza aborcja na zawołanie dla panienek bez mózgu które chcą decydować o sobie a nie potrafią się zabezpieczyć jak puszczają się co sobotę na dyskotece i aborcje chcą mieć jako darmową antykoncepcje. Na to mają iść moje podatki?

Gość gość
PO to dno... nawet nie potrafią ustalić wspólnej wersji czy sklecić programu wyborczego. Straszenie pisem stało się nudne. Żadnych konkretów oprócz pustych obietnic ze będziemy wolni.

Gość gość
Najlepsze miliony dla rydzyka i kolejne pierdyliard pomników smolenskich, hahaha

Gość gość
16:18, dla ciebie dnem sa ludzie wierzacy,a mi sie ta inicjatywa bardzo spodobala, chociaz nie uczestniczylam. Wiesz dlaczego? Bo ludzie tym gestem pokazali,ze Polska nie jest im obojetna, ze chca zyc w spokoju. Juz lepiej modlic sie do Boga niz latacna skargi do KE. Ci ludzie nic zlego nie zrobili. W Europie codziennie tysiace muslimowa wali glowa o ziemie i to sie nazywa prawem do wyznania. Natomiast modlacy sie katolik, we wlasnym kraju, nazywany jest ciemnogrodem. Czy ci sie to podoba, czy nie to ten katolik ma prawo do modlitwy i przypominam ci, ze jest chroniony przez prawo przed takimi jak ty, bys go nie obrazal. Co do pomnikow smolenskich- to akurat mi sie nie podoba, ale juz mowilam, ze jestem w stanie zniesc te minusy na poczet plusow, bo tych jest zecydowanie wiecej...

Gość gość
Katolik ma prawo do modlitwy, spoko ale robienie z tego przedstawienia pt jesteśmy ksenofobami, no sorry, skutki takiej polityki rozdawniczej pojawią się za parę lat, najgorsze co ten rząd robi to centralizacja władzy na siłę, reforma samorządowa to jedna z nielicznych dotąd udanych! To PRL bis co oni próbują uskutecznić, do tego kłamstwa, niejasne powiązania np Macierewicza, Muszyńskiego, zastraszanie ludzi żeby byli posłuszni, ale spoko dadzą pińcet to kto tam będzie wnikał....No i teraz będzie nakaz rodzenia chorych dzieci, za chwilę z gwałtu i tak można dalej, baby do garów i siedzieć cicho...

Gość gość
No właśnie nawet Corre de la serra, ważny dziennik watykański potępił taką formę manifestacji przeciw uchodźcom jak ten cały różaniec bez granic (chyba głupoty) ale tego ksiuc przecież w kościele nie powie, bo papież się nie zna nakazując okazywać miłosierdzie prześladowanym nie ważne jakiej religii by byli

Gość gość
Nic mi nie odpowiada, nie głosowałam na nich i nigdy nie zamierzam

Gość gość
Nikt sie nie modlil przeciwko uchodzcom. Ktos wam tak wmowil, a wy to lykneliscie, bo jest okazja dopiec wierzacym. Ludzie sie modlili o pokoj. Tak zwyczajnie. Modlili sie, by sytuacja na swiecie sie ustabilizowala, a nie zeby nie przyjmowac uchodzcow. Zreszta, o jakich uchodzcach tu mowa? O uchodzcach z Afryki? To Syria lezy w Afryce? Uchodzcami to oni przestaja byc automatycznie po przekroczeniu granic Europy,moi drodzy.

Gość gość
A Franciszek lepiej niech Biblie poczyta- chrzescijanin ma sie modlic wszedzie, bo Bog jest wszedzie i glosic Ewangelie.

Gość gość
Widze duzo plusów 500+ (nie dostaje bo mam jedynka ale dobrze ze jest ) likwidacja gimnazjum przywrócenie wieku emerytalnego 60 dla kobiet 65 dla facetów cofniecie 6 latków do przedszkola uszczelnienie podatku nie wpuszczanie imigrantów no i drogi ...wszędzie cos robia . Droga która miałą byc u nas na Euro 2012 byla rozkopana i nic sie nie działo a teraz od 2 lat pełno pracowników i widać efekty :)

Gość gość
same minusy - centralizacja władzy -kumoterstwo i nepotyzm -rozdawnictwo - ciemnogród kościelny - ograniczanie praw kobiet np pigulka po

Gość gość
dziś pigułkę po dostanie na receptę każda kobieta a że potrafią dawać d**y po kątach a wstydzą się iść do lekarza i rozmawiać to inny problem.

Gość gość
Gościu z 16:33 zgadza sie z Tobą !!1 Wk*****a mnie wysmiewanie czyjejs religijności, nasmiewanie sie z wiary i równoczesne bronienie wolności muzułmanów do wyznwania swojej religii!! Szkoda, ze katolicy i wszyscy chrzescijanie nie reaguja tak, jak muslimy na zniewarzenie ich religii.

Gość gość
gość dziś Katolik ma prawo do modlitwy, spoko ale robienie z tego przedstawienia pt jesteśmy ksenofobami, no sorry, xx A gdzie jest napisane, ze NIE MOGE byc ksenofobem ? Poza tym dla jednych ostroznośc jest ksenofobia, a dla innych po prostu .. ostroznością :) Ostroznośc i nie huraoptymizm jak widac na przykladach innych panstw poplaca :P

Gość gość
Możesz sobie być ksenofobem, przynajmniej się przyznajesz. Chodzi o to że całej Europie to pokazujemy, choć oficjalnie się tego wypiera

Gość gość
18:14 Dla mnie każda religia jeśli przekłada się na życie państwowe to porażka, religia muzułmańska to taki sam stek bzdur jak katolicka, bez różnicy

Gość gość
18;14 Zniewrzenie - hahahaha, wyborca pisu hahahaha

Gość gość
Tolerancja innej religii i pomoc uchodźcom to jedno a trzeźwe patrzenie na sytuację to drugie. Większość siedzi przed tv i łyka łzawe hostoryjki o kobietach i dzieciach. Ja niestety miałam okazję mieć styczność z tym bydłem i do dziś czuje strach na samo wspomnienie tego co przeżyłam.

Gość gość
18:59 co nie zmienia faktu, że oni i tak nie chcieli tu przyjechać, ale rząd ciemnemu ludowi wciskał jakieś wizję oblężenia żeby ludzie się bali, a kto tępy ten uwierzył

Gość gość
Same plusy. Najlepsze że to już się nie zmieni.

Gość gość
Jakby Unia dała kasę tak jak obiecała na socjal dla każdego ciapatego zeby byl taki sam jak w innych krajach to co by im robiło różnicę w którym kraju są.

Gość gość
nie umiem niczego pozytywnego wymienić, wstyd przed znajomymi z Europy

Gość gość
19:10 Unia w ramach funduszy nie ma opcji na politykę społeczną czyli np zasiłki celowe ciemna maso, czy ty w ogóle wiesz cokolwiek o unijnych funduszach????

Gość gość
Nie, nie wypieramy sie tego. My to dosc oficjalnie mowimy, ze nie chcemy,nazywajmy reczy po imieniu, NIELEGALNYCH IMIGRANTOW. To Europa oficjalnie sie wypiera wszelkich przejawow rasizmu, ksenofobii, a zapytaj sie zwyklego obywatela, co sadzi. Tylko nie na ulicy, bo tu go obowiazuje poprawnosc polityczna. Zapytaj sie go w jego domu. Wtedy dowiesz sie prawdy. Wiec to Europa sztucznie probuje przeforsowac swoje ''wartosci'' w umysly ludzi. Ludzi sie wrecz zmusza do tolerowania wszystkiego i wszystkich, nawet gdy sa powody, by czegos lub kogos nie tolerowac. Goscie- jak najbardziej, ale maja byc GOSCMI w moim domu, a ja mam sie czuc jak GOSPODARZ, a nie ze imigrantow z BW i Afryki traktuje sie lepiej od rdzennych obywateli Europy. Traktuje sie ich lepiej tylko dlatego, ze maja inny kolor skory i wyznaja inna religie. Europa sie zagalopowala w swej hojnosci i goscinnosci i ciezo jej bedzie przyznac sie do bledu. Wiec reasumujac to Europa jest zaklamana, a to wcale nie ludzie sa taaaacy goscinni i ciesza sie, ze ich kraje sa zalewane przez muzulmanskich imigrantow, tylko ci poje/bani politycy, bo to nie oni beda robic zakupy w marketach, bazarach,nie oni chodz do klubow, gdzie moga stracic zycie przez jakiegos ''samotnego wilka, ktory mial tylko problemy psychiczne albo ADHD'', a nawet jesli beda, to obstawia sie ochrona.A to nam kaza funkcjonowac na codzien i zyc z totalnie odmienna kultura obok, ktora ni chu chu nie chce sie asymilowac. Poza tym niechec do imigrantow, bo istnieje z ich strony zagrozenie terrorystyczne czy ogolnie wiekszej przestepczosci, to co innego niz niechec do imigrantow ze wzgledu na ich kolor skory. Wiec o jakim rasizmie w ogole mowa? 18:14 skoro juz tak czepiasz sie czyjejs literowki, to pozwol, ze zwroce Ci uwage na Twoj blad ortograficzny- pisze sie cha cha cha, jesli juz jestes taka skrupulatna. 18:59, to, ze oni nie chcieli tu przyjechac to nie ma zadnego znaczenia. Oni mieli byc tu przesiedlani automatycznie w ramach relokacji. Potem mieli byc umieszczani w osrodkach. Czyli poniekad jak wiezniowie obozow koncentracyjnych. I na to nie chcial sie zgodzic rzad. I barzo dobrze, bo za 70lat Niemcy by tak historie przekrecili, ze to my ich tu sila sprowadzalismy i przetrzymywalismy.

Gość gość
Moi znajomi zazdroszczą, mieszkają w Paryżu i mają dość tego co się tam dzieje. Smród, brud i za każdym rogiem ciapaty z kosą. A prezydent zamiast zająć się własnym państwem knuje jak udupić Polskę za karakale.

Gość gość
dziś z takimi odzywkami to do swojej rodzinki się kieruj nie do mnie. Prostak!

Gość gość
19:18 A ty odwrotnie inteligentna :)

Gość gość
19:17 Caracale- i wcale mu się nie dziwię, macierewicz to ruski agent !! watpię, że któraś przeczytała "macierewicz i jego tajemnice" w końcu to nie najlepsze ciasta dla rodziny itp, haha

Gość gość
to są odbiorcy TVN nie potrafi z kulturą dyskutować . Nie warto zniżać się do poziomu bydła.