Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tak dziś powiedział do mnie mąż. Nie widzę już sensu tego związku. pomocy

Polecane posty

Gość gość
a dlaczego nie może rżnąć żony? jak nie jest zapuszczona i brzydka to nie bo....?

Gość gość
Ja jego dzisiejszym zachowaniem jestem zmiażdżona. Nie wiem co o tym myśleć. Stresuje się chorobą naszego syna i w pracy ma kociokwik ale NIC nie usprawiedliwia TAKIEGO CHAMSTWA!!!!! Zbieram szczękę z podłogi, jestem bardzo zdziwiona, w sumie to mam bardzo wysoki poziom kortyzolu zapewne teraz, cała w środku jestem jakbym płonęła ze stresu....jakby mnie od śrosdka coś paliło, ogień szoku jajkiegoś Autorka.

Gość gość
dziś zapytaj tych co zdradzają.

Gość gość
Skoro matka się go boi to masz przesrane. Ty go nie wychowasz a z ciebie chce zrobić drugą mamusię.

Gość gość
Niektórzy zdradzają bo są szujami, znajdą pierwszą lepszą chetną i czują się jak maczo... Znam przypadek że facet zdradził piękną żonę z taką przeciętną bo była okazja.

Gość gość
Ja bym takiego chama pogoniła.

Gość gość
gość wczoraj Ja bym spróbowała trochę obojętności. Jak możesz to wyjedź do rodziców i traktuj go oschle zobaczysz czy zatęskni. Ten SMS o skoczeniu z balkonu hmm... dziwny. Moze spróbuj też pogadać ale nie przez smsy. Wyjdzcie gdzieś sami i zróbcie sobie wieczór dla siebie. Moze coś się skumulowalo i dlatego taka agresja... A może przez pare dni pod rząd tak do niego pisałaś? x sms o skoczeniu z balkonu dziwny? To co powiedziec o tobie? bardziej dziwnej osoby ktora tak reaguje na takie chamstwo nie spotkalam. To podzeganie do samobojstwa i do prokuratury sie nadaje.

Gość gość
Po takich słowach spakowalabym się i odeszła, to cham i prostak. Szkoda zdrowia.

Gość gość
Ja perdole jak matka może BAĆ SIĘ swojego SYNA....przecież to ONA jest wyżej, ona go urodziła, zależał od jej chciejstwao

Gość gość
dziś nie prosiłam o opinię o mnie i nie dopowiadaj sobie. Żegnam.

Gość gość
Po tych słowach pobyć sami? Jeszcze przy nim skakać dobre sobie.

Gość gość
00:19 nie od razu się rozstać bo przez Internet łatwo radzić i udawać hojraka.

Gość gość
Czy każdy temat jest dla Was dobry żeby innym ubliżać, dziewczyna ma problem a wy tylko czekacie zeby łapać się za słówka i aferę wywołać. Jestescie żałosne... spadajcie się kłócić do osobnego wątku.

Gość gość
gość dziś dziś nie prosiłam o opinię o mnie i nie dopowiadaj sobie. Żegnam. x Co dopowiedziałam poza zacytowaniem twojego komentarza? dla ciebie takie slowa sa dziwne a dla mnie najbardziej podle jakie moga pasc. zegnaj.

Gość gość
Zawsze są 2 strony medalu. I chętnie poznałabym zdanie męża.

Gość gość
00:25 byłaś przy tym że się tak podniecasz? Dla mnie też są dziwne i co??

Gość gość
Zawsze mówiłam te co nie pracują się doigrają... tak się kończy siedzenie w domu na d***e i robienie z siebie matki polki.

Gość gość
Jesteś zerem, rzyga na jej widok, skocz z balkonu. No tak jest o co walczyć hahaha

Gość gość
dziś a co nie wierzysz autorce?

Gość gość
I dla niektorych to jest tylko dziwne i maja z nim porozmawiac na spokojnie:O Daja sie szmacic to tak maja.Zero godnosci.

Gość gość
w emocjach się mówi wiele rzeczy. To co powiedział jest podłe i nigdy nie powinno paść ale są rodziną i mają dziecko. Wyobraź sobie że ludzie się zmieniają, wybaczają sobie a nie zbierają d**e i się obrażają odchodząc od razu bez próby pojednania. Mało o życiu wiesz.

Gość gość
00:30 to nie jej wina tylko tego chama. Wiele kobiet siedzi z małymi dziećmi i mają normalnych mężów.

Gość gość
Tutaj każda jest niezależna i od razu by zostawiła a tak naprawde jeszcze się dają dymac swoim Januszem i poniżać

Gość gość
00:26 "i chętnie poznałabym zdanie m ęża" 2 strony medalu głupia c*i*p*o?! niezaleznie od tego jak bardzo go wkurza czyms zona, jak mozna tak komus naublizać, jak mozna kogos tak wbiuc w ziemię?! przez takie jak ty facewci czuja sie bezkarni! z takimi jak ty poszliby zdradzac, a ty oczywiscie s*u*k* bys przyznała racje biednym pokrzywdzonym c****jkom

Gość gość
00:33 Czy Ty się czytasz debilko i wiesz co to jest szmacenie???

Gość gość
No jasne przemoc domowa niech się kobieta poświęci niech zero walczy.

Gość gość
00:36 Dokładnie :D Albo wyśpiewują swoje mundrości nt.małżeństwa a gawno o nim wiedzą, bo nikt jeszcze ich o rękę nie poprsił, za duże barachło by się z tym czymś przed ołtarzem związać. taka prawda ale madre wielce

Gość gość
dziś z takim rynsztokiem nikt by nie wytrzymał. Spadaj do Janusza z tymi epitetami.

Gość gość
Ja bym takiego c***a zwolniła z pracy gdym się dowiedziała co za palant siedzi na zebraniu.

Gość gość
Na moim przykładzie powiem Ci autorko że z moim mężem różnie bywało i byłoby tak dalej gdybym siedziala cicho. Znalazłam pracę i powiedziałam co mnie boli. Wyprowadzilam się do rodziców. Dzisiaj jesteśmy razem bo mężowi moje odejście dało do myślenia. Bardzo się zmienił i mój syn świata poza nim nie widzi.