Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tak dziś powiedział do mnie mąż. Nie widzę już sensu tego związku. pomocy

Polecane posty

Gość gość
cd długo zdobywał moje zaufanie. Gdyby się nie zmienił to zawsze mówiłam sobie że to będzie krok dla mnie bo będę miała pracę i nie będę zależna od niego.

Gość gość
To brzmi tak jakby bił swoją matkę...

Gość gość
Jedno jest pewne musisz odejść i usamodzielnić sie a potem zobaczysz co będzie dalej. Również uważam że ludzie się zmieniają i może będzie chciał Cię odzyskać i zrozumie co stracił.

Gość gość
Jakie te baby teraz mądre a do wyzywania pierwsze i szukania g****oburzy. Jedna rzez drugą... tragedia... A co jedna to ekspert od związków haha

Gość gość
Wyobraźcie sobie kretynki że jest jeszcze coś takiego miłość i to nie jest takie proste odejść i uwolnić się z toksycznego związku. Fajnie sie daje rady przez klawiaturke. Na miejscu autorki pewnie byscie skoczyly z tego balkonu. A nie od razu jej piszecie że się szmaci bo nie wie co zrobić. Każdej mądrej życzę takiego buraka.

Gość gość
00:36 no najlepiej radzić komuś a sama by się trzymała rękami i nogami.

Gość gość
niemożliwe ludzie sobie wybaczają.

Gość gość
Bo większość Grażyn z kafe zamiast pomóc i napisać coś konstruktywnego to szuka poklasku jak to one by sobie w 5 sekund poradziły z sytuacją, w ostatecznosci napiszą że autorka jest sama sobie winna i się szmaci. A jeszcze zaliczą małą aferkę i powyzywają inne.

Gość gość
Bo ja bym sobie poradziła. Jeszcze by nie dojechał do domu już by mnie nie było i koniec między nami!!!

Gość gość
gość dziś Wyobraźcie sobie kretynki że jest jeszcze coś takiego miłość i to nie jest takie proste odejść i uwolnić się z toksycznego związku. Fajnie sie daje rady przez klawiaturke. Na miejscu autorki pewnie byscie skoczyly z tego balkonu. A nie od razu jej piszecie że się szmaci bo nie wie co zrobić. Każdej mądrej życzę takiego buraka. x chyba sama masz takiego buraka skoro to wg ciebie milosc i jak ci kaze to skoczysz.🖐️

Gość gość
01:12 A może mimo wszystko autorka podejmie decyzję co robić A nie Ty

Gość gość
dziś nie umiesz czytać to nie odpisuj debilko czy ja napisalam gdzieś ze ma skoczyć z balkonu z miłość do niego tępa dzido

Gość gość
Dzieci tu pis5za co nigdy w związku nie były haha piękny świat jak się ma 16 lat

Gość gość
dziś a Ty wrażeń szukasz że się czepiasz każdej wypowiedzi? Jeszcze nic oprócz robienia afery nie doradzilaś

Gość gość
Wy wszystkie pipy oszczędzacie a później zdziwione ze facet inną roocha.

Gość gość
Niektórzy są tak płytcy albo udaja

Gość gość
Pipa nie mydło nie wymydli się .

Gość gość
01:18 widać że dziecko życia nie zna a przyszla tu bo zwęszyła g****oburze

Gość gość
Seks 1 w miesiącu kto by wytrzymał z wami .

Gość gość
A czemu ona ma uciekać z domu?? Niech jemu walizki wystawi

Gość gość
Każdy facet powinien mieć 30 źon .

Gość gość
Jesli leniwa baba nie pracuje to musi sie pasożyt gdzieś uczepić . Nawet roochać jej się nie chce taki leń.

Gość gość
Wy sie stare trolice denerwujecie a ona tak jemu jeść z reki będzie .

Gość gość
dziś Ty naprawdę nie zrozumiałaś o co chodzi czy to prowo. Bo dla mnie jest jasne o co w tym komentarzu chodzi.

Gość gość
Jakie to zawzięte te trolice . Juz by faceta ukamieniowali . Kto z was jest bez winy . Niech pierwszy rzuci kamień .

Gość gość
dziś nie zrozumiała i szkoda czasu ma tłumaczenie ;) dobrze że są tu normalne DOROSŁE osoby a nie tylko mocne w gębie

Gość gość
Facet pracuje dwie doby w 24 godzinach a głupia Alutka musi miec męża przy sobie .

Gość gość
01:28 Spadaj prosta kobieto. Gdzie ja napisałam ze nie było seksu? Co jak co ale ze mną nigdy na tym tle problemów nie było. Mów za siebie. - Autorka A mówiłam tylko tyle że on by chciał do tego wszystkiego jeszcze dom na błysk i może żeby się kasa sama zarabiała a syn nie był u żadnej opiekunki lub w zlobku. Po prostu ma coś z mózgiem i żąda niemożliwego. Ostatnio cesto mu się zdarzało "zazartowac" ze mam 4 neurony w mózgu jak czegoś zapomniałam zrobić albo coś odłożyłam gdzieś gdzie nie mógł znaleźć. Po prostu ostatnio w ogóle mnie nie szanuje a w największy amok wpadł dziś. Do tego w zeszłym tygodniu pytał swoją matkę czy posiedzi ze mną do 22 w nocy i z dzieckiem moim bo on to ma ochotę się spotkać z kumplami dwoma z liceum. Fakt widzi ich raz w roku ale wybrał sovie akurat ten okres gdy same choroby w rodzinie. Egoista

Gość gość
Bo wy jestescie tępe przecież odkochujesz się na zawołanie co to za problem z minuty na minutę odejść i zostawić wszystko.

Gość gość
Jest piątek wieczór. Ochlajmordy po zawodówce wróciły z meliny i zasiadly do klawiatur zaśmiecać poważny wątek. Śmiecie ludzkie, powinnyscie się podpalić jak ten gość w Warszawie - z was już nic nie będzie. Szkoda na was tlenu i wody w krainę, sciery