Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ślub od pierwszego wejrzenia co myślicie drugim sezonie?

Polecane posty

Gość gość
Agnieszka i Marcin to taka sztywna para, ze dramat. Widac, ze jest cieply, nawet wyobrazic sobie nie moge go w lozku z kobieta, mega dziwny typ.

Gość gość
z tego co czytam wynika że większość ma takie same przemyślenia co ja więc małe prawdopodobieństwo żeby eksperci aż tak się mylili w tym doborze szkoda tylko uczestników chyba że na koniec okaże się że to aktorzy :D

Gość gość
Ta Ruda to mi sie z kims kojarzy, mam wrazenie, ze juz ja gdzies widzialam:D:D

Gość gość
Ruda Paulinka bedzie stara panna z kotami, okropna baba. Wyrzucila Krzyska z domu i twierdzi, ze nic zlego nie zrobila i nie bedzie wyciagac reki pierwsza. No idiotkaaaa

Gość gość
Marcin mydłek. Krzysiu jedź lepiej do Holandii, Ruda niech kupi kota. Grzesiu da się lubić, konkretnie opisuje swoje emocje co się rzadko zdarza u chłopów.

Gość gość
Wkurza mnie ten program. Pierwszy sezon obejrzałam, ale tego już chyba nie dam rady. Grześ jaki słodkopierdzący się zrobił "Króliczkuu..." :D Wie, że po tym jak potraktował Ankę jest spalony, więc teraz kreuje się na romantyka, by jakaś inna się nabrała. Ania jest spoko, ale wieje od niej desperacją, ciągle usprawiedliwia tego dupka. O Rudej to już nawet nie chce mi się pisać. Za to zaczęła mi się podobać para nr 3 czyli Agnieszka i Marcin. W końcu przestali być tacy dziwni, opowiadają o rozwoju swojej relacji, stopniowo się poznają. I bardzo dobrze, po co mają teraz ze sobą mieszkać, jak będą pewni to ten etap nastąpi.

Gość gość
Rowniez ogladalam pierwszy sezon, drugi tez ogladam, ale ogolnie dla smiechu. Nie wiem czemu ale bawią mnie oni, Anka jest mega zdesperowana, on jej powie cos milego a ona juz od razu d**y mu daje, on ja bedzie tak ciagle traktowal. Marcinek cieplaczek i ulozona Agniesia to drętwa para o rudej nie wspomne, Paulina skonczy jako stara panna, nie potrafi zyc z drugim czlowiekiem. Krzysia mi szkoda, bo jest pajacem ale chociaz sie stara i angazuje a ona wiecznie marudzi.

Gość gość
Co odcinek to dramaty jakies.

Gość gość
Wszystkie pary się rozejdą w ostatnim odcinku.

Gość gość
Agnieszka i Marcin tez? Nikt nie da sobie szansy?

Gość gość
Paulinka pokochala Krzysia, toz to niemozliwe:p

Gość gość
Oglądał ktoś pierwszy odcinek 3 sezonu?