Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wrozbella

Jestem 22lata przegrywu

Polecane posty

Gość gość
piertolnięta schizofreniczka

Gość gość
to na pewno ona, ten sam styl pisania

Gość gość
Nagle pojawiło się konto kałzella i napiertala dziesiątki tematów dziennie, od razu wiedziałem, że to oszka ta ściera, albo 22lata czyli srysia

Gość gość
czyli jesteś samotną bezrobotną przegrywką tak jak my? :)

Gość Carycka
Rozwin temat Wrozbello? Dlaczego przegrywu?

Gość gość
Chocbys jak byla ladna, to mloda dziewczyna bez zycia realnego wcale nie jest intrygujaca.. Spedzasz tu tyle czasu, a gdzie jakas szkola praca hobby? Nuda.

Gość gość
@up racja...i treści zamieszczane przez tą panią tez takie pospolite. nudna laska bez wyrazu, srajaca wyżej niz d... ma

Jakie mam hobby. Moje hobby to psychologia. W przyszłości chciałabym zostać coacherem, a przy okazji makijażystka. Hobby malarstwo, poezja, muzyka, obecnie ze sportów to jazda na rolkach, ale dopiero zaczynam, ale dobrze mi idzie. Interesuje się także podróżą, geografia, zjawiskami paranormalnymi. I wiele innych. Jeśli chodzi o szkole, zrobiłam sobie dwa lata przerwy, gdyż nie stać mnie było na nie. E przyszłym roku, wyjezdam za granicę, żeby zarobić właśnie na start na studia. Coś jeszcze k***a chcesz wiedzieć? Ja nie dostałam tak jak większość pieniążków na start

Jakie mam hobby. Moje hobby to psychologia. W przyszłości chciałabym zostać coacherem, a przy okazji makijażystka. Hobby malarstwo, poezja, muzyka, obecnie ze sportów to jazda na rolkach, ale dopiero zaczynam, ale dobrze mi idzie. Interesuje się także podróżą, geografia, zjawiskami paranormalnymi. I wiele innych. Jeśli chodzi o szkole, zrobiłam sobie dwa lata przerwy, gdyż nie stać mnie było na nie. E przyszłym roku, wyjezdam za granicę, żeby zarobić właśnie na start na studia. Coś jeszcze k***a chcesz wiedzieć? Ja nie dostałam tak jak większość pieniążków na start

Gość gość
gość 18:33. Racja. No i te wstawianie fotek w celu szukania atencji i poklasku od czort wie kogo, a na tym budowania sobie opinii. Osoba pewna siebie, a przede wszystkim świadoma swojej wartości !!! nie musi się tak "promować" w necie, żeby zebrać kilka komplementów, czy zbereźnych tekstów.