Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wrozbella

Jestem 22lata przegrywu

Polecane posty

43 cm vv bicepsie dziś dziewczyna ze zdjęć to ja, nie będę już więcej udowadniać, bo to nie ma sensu. Nie lubię się powtarzać. A co do charakteru, w tym przypadku wygląd nie idzie w parze z charakterem.

Gość gość
pamiętam jako 22lata pisała, jak kazdego chłopaka którego poznaje, to jest najepana w pubie. Ze poznała jakiegos bogatego i z nią zerwał. Jesteś pijaczka i teraz bankowo też pijesz

gość dziś z doświadczenia, trzymam się zdala od alkoholu. Pije rzadko lub e towarzystwie. Ewentualnie raz na kilka tygodniu wypije lampkę wina albo do obiadu.

Gość 43 cm vv bicepsie
Sorry ale jeśli nie masz błony to jesteś rzeczywiście przegryw.Żal mi Cię.

Teraz mam pytanie, w jakiej lepiej być skorze? Tych co ryzykują i wstawiają się na posmiewisko czy tych, którzy stoją z boku i przyglądają się ryzykantom? Mam pytanie jakie uczucia towarzyszą tym stojącym z boku?

Gość gość
ostatnio z kilka razy pisalas ze pijesz jak nie wino to piwo a teraz ci wstyd za to kretynka

Gość gość
ta raz na kilka tygodni hahahaha dobre a wczoraj piwsko żulała ściera!

Gość 43 cm vv bicepsie
Nie masz błony a fagasy które cię bzykały dawno kopły cie w tyłek.Do tego się przyznałaś.😴

gość dziś co kilka tygodni wino, czytaj ze zrozumieniem. Wczoraj była okazja- urodziny siostrzenicy a wieczorkiem impreza dorosłych.

Gość 43 cm vv bicepsie
Mnie obchodzi tylko dziewictwo reszta jest nieważna.

Gość gość
Wy naprawdę dalej nie widzicie jak trol wrozbela przeciąga kazdy swój temat, ciągnąc kazdy wpis gościa, użytkownika byle on pisał więcej i więcej i więcej. Tak włąsnie działają trolle, najpierw tworzą swoją kreacje i cała otoczkę, wywołują skrajne reakcje i konflikty wokół własnej postaci w celu zainteresowania jak największej ilości osób. Potem sa podrzucane na zachętę fotki, albo autentyczne, albo fejkowe od kogoś. Potem tematy provo byle nawet dochodziło do govvno burzy ale niech się kreci temat i wkręca kolejne osoby. To metody trolla. Dlatego jest złote powiedzenie NIE KARMIĆ TROLA TO UMRZE Z GŁODU I ZNIKNIE. A tak sami ją kreujecie i dajecie jej satysfakcje że was zmanipulowała..

Gość gość
imprezę spędziła na kafe?:D

Gość gość
gość dziś masz 100% racji

Gość gość z miasta Katowice
gość dziś Ona była na imprezie, a cały dzień trollowała :) Jeśli natomiast chodzi o karmienie trolla, to co z tego, że my przestaniemy pisać, jak taki ciul cynik zaraz będzie jej tyłek lizał i biegał za nia jak pies za suką z cieczką ? Ja od dwóch tygodni pisałem, że ona nie jest tu nowa, ale teraz jak wiem, że to ta trollica to ona jest u mnie skończona! Wielka kałczerka, a sama na siebie bat ukręciła, trza było siedzieć cicho to by przedstawienie trwało nadal🖐️

Gość gość
gość dziś gość dziś masz 100% racji Dzięki i żeby się dalej nie przykładać do promocji trola, opuszczam temat.

Gość gość
durna pisda z tej wrozbelli

Gość gość
ja również spadam stąd

Gość 43 cm vv bicepsie
Wrozbello a pochwalisz się nam ilu przystojnych ruhaczy dotychczas kopło Cię w pupe?

Gość gość z miasta Katowice
ja też sram jej do ryja, niech sobie pisze z tym przegranym śmieciem jej wartym cynikiem, po jednych pieniądzach są i siebie warci, dwa umysłowe zjepy, jeden po szpitalu psychiatrycznym, a druga z okrutnym poryciem, która sama siebie 100 razy już tu zaorała.

gość z miasta Katowice dziś mimo, że pozbyles się kilku osób stąd, Ty wciąż przegrywasz w oczach normalnych.