Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miłość i sympatia do dzieci a pedofilia

Polecane posty

Gość gość

Jak to odróżnić? Pedofile mówią że kochają dzieci i według statystyk ci preferencyjni rzadko kiedy obcują seksualnie z dziećmi. Ponoć głaskanie własnego dziecka po plecach,pupie to pedofilia. Stawiam pytanie: Czy miłość do własnych dzieci ,przytulanie,troska itd. to pedofilia? Rozumiem gdyby ktoś majstrował przy narządach dziecka w celu zaspokojenia własnych potrzeb. ale czy to jest to samo gdy rodzic zwyczajnie bawi się ze swoją pociechą np w dawanie klapsów? Dla mnie to jakaś paranoja doszukiwanie się wszędzie molestowania. To jest tak jakby rodzic o niczym innym nie myślał tylko żeby wykorzystać swoje dziecko (tfu). Kocham moje dzieci bardziej niż siebie. Czy psychologowie stracili mózgi że głoszą tak ohydne i niszczące więzi rodzinne bzdury?

Gość gość
A gdzie mogę o tym przeczytać? Ciekawi mnie co banda jajo głównych znów wymyśliła.

Gość gość
Jest masa tego syfu w necie. Tym konowałom psycho coś tam już nieźle wali na łeb

Gość gość
dla mnie 1 pedofil jest gorszy niż 5 gwałcicieli . Dzieci ciezej to znoszą niż dorośli