Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znamy się z poprzednich żyć

Polecane posty

Gość gość
Wrozbello Jesteś normalna? Myślisz ze Bóg tak nas kocha że wysyła na cierpienie do piekła. I ty na pewno to piekło widzisz jako lawe pod ziemią :D Wiesz co mnie rozwala? Że chcesz zabłysnąć iskierka intelegincji tylko na czyimś temacie.Nie masz mądrości zadnych do wywalenia by założyć swoj temat? Wiesz o czym to świadczy nie? Ze tępy but z ciebie.Żałosne ...serio...

Gość gość
17:54 Zostaw ją Niech się wysila,i tak każdy jest innego zdania.Ona jest po prostu uboga umysłowo; )

gość dziś a Ty zapewne uważasz, że Ciebie nie kocha i dlatego zsyła na Ciebie nieszczęście, pech? Wręcz przeciwnie. Albo tego nie zrozumiesz albo przez swoją głupotę będziesz cierpiał wiecznie.

Gość gość
Czyli wierzysz w rodzinke na chmurce?

Gość gość
Ty będziesz cierpieć w tym swoim piekle wiecznym w które wierzysz:D takiej idiotki drugiej nie znam.Rozbawilas mnie do łez

Gość gość
Wrozbella dziś Bóg ojciec może być także i czarnoskóra kobieta, która uwielbia gotować X Żartujesz chyba :o czyli wg ciebie żyjemy w matrixie ? Gotować to może fizyczny byt,a raczej Stwórca jest bez osobowy i niematerialny ,jeśli żyjemy w matrixie to kto stworzył to co poza nim?

Gość gość
Hahaha wrozbell trans sieje swoim iQ :D:D Tak będziesz na chmurze gdy będziesz dobra,samoloty będą Cię mijać I pasażerowie machac ci.A jak bedziesz zła to bedziezz robic za zupę w kotle diabła którego Kościół se wymyślił .Nie zapomnij zabrać z sobą marchewki i selera zeby zupa dobra wyszła

gość dziś niesamowite... Skąd ta wasza niewiara w piekło a bezgraniczne dobro i bezwarunkoww zasłużenie na Niebo? Nie bądźcie pyszni.

Gość gość
Czy wrozblla jest z epoki kamienia? Jap*****le :O

Gość gość
Wrozbella 17.58 ja w ogole nie wierze ani w Boga jako Pana z laska, ani w pieklo. Wierze w energie.

Gość gość
Dlaczego myslisz, ze jesli ktos nie wierzy w pieklo to uwaza, ze zlo nieistnieje?

gość dziś też kiedyś wierzyłam. Bo istnieje takie coś jak energia, dobra i zła. Ale oprócz tego istnieje Bóg i szatan.

Gość gość
18:03 powrotem do przedszkola nauczyć się czytać, ze zrozumieniem! Nikt tu w niebo nie wierzy!niebo i piekło to przenosnia Ty kretynko.piszemy o kolejnych wcieleniach.I musisz mieć w głowie nasrane.Leczysz sie psychiatrycznie?

Gość gość
Wrozbella ja kiedys wierzylam w Pana z broda, ale zaczelam czytac i sie interesowac i teraz wierze w energie :) tylko

Gość gość
Zło jest skutkiem buntu przeciwko Bogu. Anioły, które się zbuntowały przeciwko Bogu zostały potępione. Człowiek ze względu na swoją upadłą naturę ma szansę powrócić do Boga.

gość dziś nie wtykaj twojego poglądu bo mam swój, żyj sobie według swojego świata od mojego się odwal.

Gość gość
Tak...szatan... Opetał cie chyba...pff

Gość gość
18:09 w*********j stąd .Mam cie dość. Przegladam twoje dane.

Gość gość
Wrozbello ale dobro i zlo, nie swiadczy o piekle i niebie! To przenosnia, jak gosc wyzej zauwazyl

Gość gość
18:10 Tak tak,wiemy że tak sobie wmawiasz biedoto

Gość gość
Wrozbello ja nic nikomu nie wtykam, kazdy ma prawo do wlasnych wyborow, ale widze, ze trudnosc sprawiaja Ci odpowiedzi na pytania. W porzadku. Nic przeciez nie musisz