Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znamy się z poprzednich żyć

Polecane posty

Gość gość
W kazdym razie temat, ktory mnie interesuje od jakichs 20 lat. Setki ksiazek, tysiace rozmow z ludzmi siedzacymi w ezo. Moze wrocimy do glownego tematu? Jak to jest z duszami zw kolejnych zyciach?

gość dziś nie wmawiam sobie, musimy realistycznie myśleć by nie potem nie mieć żalu do samych siebie, że za dużo pozwolilismy sobie w życiu i dlaczego trafiamy przez to do piekła. Mamy tutaj sumienie i wolną wolę, jeśli udajesz, że nie potrafisz ich "wykorzystać", Bóg jest sprawiedliwy i skazę na to ja ci zaorscowales w życiu.

Gość gość
18:16 wiem kim jesteś. Teraz się posypie.Będziesz płakać wszystko mam

Gość gość
Wrozbello teraz życie ci się zmieni na gorsze.szykuj się.koniec w*****ania ludzi

Gość gość
Wrozbello, ale jesli ja nie wierze w pieklo to jak moge miec zal do siebie?

Gość gość
Gosc 18.17 ciesze sie, ze jeztes taki bystry

Ale to jest śmieszne! Nikogo nie obraziłam, przedstawiłam tylko swój punkt widzenia i takie hejty? No nieźle..

Gość gość
Wrozbello hej, ja Cie nie hejtuje. Staram sie tylko poznac inny punkt widzenia.

Gość gość
Ciągne to na swój komp,wszystko sie kopiuje.Nastepnym razem jak chcesz gadac o swoich pogladach to nie pisz milion wiadomosci o piekle bo ty w niego tak wierzysz.Po huj sie wyklocasz i cos wpychasz? Twoja rodzina nie będzie zadowolona teraz.A to co widzę mnie rozwala

Gość gość
Jesli chodzi o wcielenia i dusze, ktore znamy z innych zyc, to ja znam ich troche. Wiekszosc karmiczne. Niestety.

Gość Arecki446
ale brednie. Jeśli ten wasz bóg istnieje, to kim wy jesteście? żydami? Toż tnn bóg wybrał sobie tylko jedną rasę. Resztę ma w d***e. Ta wybrana rasa jaka jest? Sami widzicie patrząc na prezydenta stolicy.

ale brednie. Jeśli ten wasz bóg istnieje, to kim wy jesteście? żydami? Toż tnn bóg wybrał sobie tylko jedną rasę. Resztę ma w d***e. Ta wybrana rasa jaka jest? Sami widzicie patrząc na prezydenta stolicy.

Gość gość
Dlaczego mo2iac Bog macie na mysli od razu jakis byt? Moze to po prostu energia, czysta i jasna, ktora sie mnozy tam gdzie jest dobro...

Gość gość
Myślę ze jest Bóg i w niego wierzę. Wiem ze on nam pisze scenariusze.I wiem ze niebo i piekło to są kolejne życia. Niebo to ktoś ma piękne życie w bogactwie spelnieniu itd,a piekło to bieda,cierpienie,stres samotność

Gość gość
widzę, że wrozbella zadarła z kolejną osobą na kafe, czas jej utrzeć nosa

Gość gość
18.40 ale wierzysz w Boga czy w inkarnacje? Kejne zycia przemawiaja za inkarnacja

jak dla mnie to ta wrożbelka może leżeć 24h na dobę plackiem w kościele, odddwać całą rentę (na umyślność) dla czarnych. I niech myśli że to jej wystarczy. Tylko niech niewciska kitu innym.

Gość gość
Kazdy moze wierzyc w co chce. Kazdy ma wolna wole i moze robic co chce. Ja nie neguje tego. Po prostu chce poznac tok myslenia ludzi, ktorzy twierdza, ze Bog jest dobry, jest miloscia, a jednoczesnie ocenia i kategoryzuje ludzi na dobrych, zlych i gorszych.

Gość gość
Wrozbella dziś nachlałaś sie czegoś, że bełkoczesz ?

Gość gość
18:52 Wiesz że nie znasz tu ludzi?i może znaleźć sie ktoś bardzo,bardzo dobry.Wiesz że może ci zniszczyć życie bo wszedł ci w system? Wiesz że to co robisz ,Cię kompromituje przed znajomymi również ? W******z mnie jeszcze raz i polecą nazwiska.Nie żartuje. Mam dosyć takich jak ty,rozumiesz? Wyciągnij wnioski Nim ja wyciągnie twoje życie na wierzch

Gość gość
Kazdy ma prawo myslec jak chce i kazdy musi przejsc swoj poziom. Nie ma gorszych i lepszych. Sa mniej i bardziej doswiadczeni

Gość gość
Gosc 19.00 pojechales teraz :)

Gość gość
19:00 brawo dla Ciebie.Zostań moim przyjacielem :);)

gość dziś A Ty nie wiesz, że za upowszechnianie czyichs danych możesz pójść siedzieć albo mieć problemy z prawem? Myślisz, że boje się Ciebie, że mam się czego obawiać, nawet jeśli podalbys moje prawdziwe dane? Moi znajomi wiedza o mnie wszystko, wlacznie z tym co tutaj pisze.

Gość gość
19:00 Bardzo dobrze wrozbdlla trzeba zniszczyć! Wszystkim obsiada tematy jak pijawka! Nie daje ludzia dyskutować bo podbija każdy post jak opętana idiotka

Gość gość
Wrozbello, a ja mam kolejne pytanie. Wrozysz czasami?

Dawaj śmiało ujawniaj moje dane, ja zgłoszę to tam gdzie trzeba, bez zastanowienia. Jeśli nie potrafisz dyskutować na żadnen z tematów to błagam Cie, nie zwracaj nikomu innemu uwagi, bo może on ma więcej do powiedzenia, poza tym, naucz się respektować czyjś punkt widzenia, bo to co teraz osizesz stawia Cię na prawdę w słabym świetle.