Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przejrzałam pierwszą stronę i co widzę? Nasza trollica stacza się.

Polecane posty

Gość gość

Już nawet nie ma nowych pomysłów. :( Jak jej pomóc? :(

Gość gość
Zajmij sie swoim bachorzydlem

Gość gość
Moja kochana trollka 👄

Gość gość
Nie odpisujcie trollicy. Mają płacone od postów z reklamami - tych wklejanych co 6-7 postów forumowiczek. Im więcej temat ma stron, tym więcej reklam = więcej kasy. Forum padało, więc znalezli nowy sposób na Kafe - na g****oburzę. Zatrudnili kilka osób, które zakładają kontrowersyjne tematy - np. ,ten o sekretarce, o 500+, o bratowej. Prowo się rozkręca, jeśli nie, trole wchodzą na tematy forumowiczek i rozpętują g****oburze. Nie zdziwiło was, że trolle siedzą ostatnio 24/7 na Kafe? I że w większości ich wypowiedzi wyczytać można jeden styl? BTW. jeden z nich to facet.

Gość gość
o co wam kuźwa chodzi, dostajecie za darmo może nawet o tych trolii 500+ to morda na kłódkę i nie dyskutować

Gość gość
Troll jest dziki, Troll jest zły, Troll ma bardzo ostre kły, Kto na kafe spotka trola, Ten poczuję woń jabola. Troll popija Alko tanie, Bo nie dostał pięciu baniek. Ruskie fajki trol popala, Bo mu 500+ odwala. Gdybyś żywot trola znał, To byś mu dwa złote dał. Trol uchodzi za kobietę, Ale w gaciach ma rakietę. Tak więc spokój daj trolowi, Niech się znów nad prowo głowi.

Gość gość
Hahahaha

Gość gość
gość dziś dobre, dobre!

Gość gość
Kobieto lecz się, sama tu kiedyś założyłam temat który niezależnie ode mnie osiągnął 10 stron i ani redakcji, ani grosza z reklamy nie zobaczyłam. Lecz się kobieto ze swoimi teoriami spiskowymi.