Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu Bog nie wysluchuje? pyt. do wierzacych

Polecane posty

Gość gość
wiem jak to może wygladac. tez miałem podobne natrectwa oczywiście w mniej przykrych okolicznościach pewnie dlatego ustapiły. może nie musisz sie juz tak bac? pomyślałas o tym? w kocu zostaniesz jak joanna d'arc i cie na koniec zgfwałcą ubrana w jakais kaftan bezpieczeństwa na oddziale zamknietym. aczkolwiek nie watpie ze wtedy będziesz tym mocniej odczuwała obecnosc boga. kto ci zrobił taką krzywdę? mozna go gdzies jeszcz espotkac?

Gość gość
bo mógłbym ci zaproponować terapie alternatywna do otepiania cie psychotropami na koszt podatników

Gość gość
zastanów sie. bo "swirami" nikt sie nie interesuje. nawet psychiatrzy uważaja ze niematerialna zawartośc mózgu nie stanowi o chorobie. zaczna szukac zmian patologicznycxh zniekształceń nioedoborów neuroprzekaźników zaczną cie faszerować "suplementami diety" moze nawet poczujesz sie lepiej tyle ze bedziesz juz uzalezniona od nich.

Gość gość
co by znaczyło ze cie kochaja. oni nie majanic przeciwko takiej chorobie. możesz nawet cały dzień chodzic i mówic "psychiatrzy m,nie kochaja" nikt cie za to nie zamknie w psychiatryku:D

Gość gość
moim zdaniem psychiatrzy mają cos z deklem. postepują mniej wiecej tak jak koleś któremu szwankuje system a ten zaczyna grzebac z lutownića w płycie głównej. pewnie przypadkowo tak nie jest. bo zawsze miło miec dodatkowy reset gdzies pod poduszka szczególnie jezeli "naprawiałeś" system kolezance:D

Gość gość
potem wiesz. telefon za telefonem. "mógłbyś wpaśc? znowu cos mi szwankuje. mógłbys wpasć podłączyc nowy sprzęt? mógłbys wpaść zainstalować syerowniki?" i ani sie obejrzysz wpadłaś....w dodatku ze swoim ideałem:D

Gość gość
ja nie mówie że nie mozna manipulowac rejestrami pamięci lutownica.. tylko to trzeba miec naprawde tycią lutownice:) zresztą psychiatrzy i psycholodzy powinni sie dużo nauczyc od komputerowców bo ci działaja na swietnych modelach. może nie analogicznych tudziez analogowych ale pewne kwestie są identyczne.

Gość gość
naćpałeś się czegoś?

Gość gość
a znowu psycholodzy sie toba zajmują jak potrzebujesz odkurzyc wiatraczekk z pajęczyn...cokolwiek to znaczy. instaluja ci oprogramowanie diagnostyczne systemu. oczyszczają ci kosz defragmentuja koorfa dysk a wiatraczek jak był zajepany tak jest nadal. w koncu jeszcze gorzej wszystko zamula niz zamulało i sie nadajesz tylko do sewisu o ile jestes na gwrancji czyli o ile na biezaco odprowadzasz składki. bo te które wpłaciłaś do tej pory sie nie liczą:D

Gość gość
"nacpałes sie czegos?" xxx no. chesz kupic zjapeiscie kopie,. zara ide walic konia do rana. tanio sprzedam ale to dopiero po 7

Gość gość
Najwyrazniej nie jestes wystarczajaco dobra by zasluzyc sobie na.dobrego mezczyzne. Dlaczego on ma byc pokrzywdzony? On tez moze chciec dobrej kobiety na zone.

Gość gość
4 30 czemu zakladasz, ze nie jestem wystarczajaco dobra? Mezczyzni sie mna interrsuja, ale nie trafilam na takiego z ktorym chcialabym stworzyc rodzine.

Gość gość
Zczochraj sobie bobra .

Gość gość
Ile palców sobie wkładasz dwa czy jeden a moźe całą rękę

Gość gość
Bóg nie jest żadnym towarzystwem dla człowieka bo ile można żyć w iluzji że bóg jest przy nas albo do nas mówi. To czysta schizofrenia. Może nawet wam się wydaje że słyszycie jego głos, ale ludzie widzą was samotnymi i nie przychodzi im do głowy że Chrystus idzie przy was ulicą, naprawdę czy w waszej wyobraźni. Dlatego potrzebny jest drugi człowiek, abyśmy nie byli sami, to jest napisane już w księdze rodzaju (biblia, gdyby ktoś nie wiedział). To gadanie że Bóg jest z nami a człowiek nie "zaklei" waszej samotności, to nowy wymysł katolickich duchownych, nigdzie tego nie ma, ani w innych wyznaniach chrześcijańskich, ani w innych religiach. Wszyscy niezależnie od wiary dbają o prokreację swoich wyznawców, tylko nie katolicy, którzy wymyslają różne wybiegi żeby wmówić kobietom że mają być samotne i uzasadniają to wiarą. To oczywista herezja, bóg jeśli istnieje to nie chce naszej samotności, to kłamstwo duchownych, którzy chcą mieć takie singielki na podorędziu, do dawania na tacę, do zapełniania duszpasterstw, do towarzystwa i w skrajnych przypadkach do seksu. Żydzi dbają o to żeby ich współwierzący zawierali małżenstwa, muslimy dbają o to żeby żadna kobieta nie została bez męża, tylko katole z czystej zawiści przeszkadzają sobie nawzajem w zakładaniu rodzin, co prowadzi do depresji i samobójstw.

Gość gość
A ogłupiona indoktrynacją młodzież katolicka, powtarza za księżmi różne pochwały samotności, nie zdając sobie sprawy, że jest tylko badą pozytecznych idiotów, mających łożyć na wygodę i dostatek kapłanów, zamiast na własne rodziny.

Gość gość
Bo po rostu niejest ci dany maz i dzieci jednemu Pan Bog daje kure drugiemu ges.Spojrz tylko na to z innej strony czy kazdy na swiecie jest bogaty czy kazdy jest szczuply? Musisz sie pogodzic i tyle takie zadanie otrzymalas jesli tego nie zrobisz bedziesz cierpiec jak ja.

Gość gość
A skąd ty to możesz wiedzieć głupia pindo co jest mi dane? Dzisiaj nie jest mi dane a jutro może być. Za to ty pozostaniesz głupia i tępa bo bóg tak chciał.

Gość gość
Skąd to przekonanie, że musimy czekać aż bóg coś da? Nie chce dać małżenstwa to weźcie sobie kogoś do wolnego związku, bóg szybko pożałuje że was stracił i zacznie wam dawać.

Gość gość
Ty jestes popieprzona idiptka chcesz cos zrobic na sile ze masz miec i juz czy ty p**do nie rozumiesz ze kazdy by chcial byc np bogaty a nie moze wiec zrozum to albo modl sie o lepszy rozum tepaku glupi.

Gość gość
Ja akurat nic nie muszę robic na siłę, bo mam dosyć duże powodzenie, ty debilu do kwadratu z goownem zamiast mózgu.

Gość gość
A jeszcze jest takie powiedzonko: "chcieć to móc", słyszałeś debilu?

Gość gość
No i wlasnie przez to ze jestes glupia jestes sama a nie przez to ze Bog tak chcial. Glupich ludzi naszczescie Bog nie obdarza ani mezem ani dziecmi bo by tylko cierpialy przez ciebie. Na sile chcesz cos wymusic, wiekszosc ludzi to k***y takie jak ty co sie tylko na wzajem w zwiazkach niszcza i powiem juz z gory czeka cie zwiazek ale hujowy.

Gość gość
Kurwa to cię urodziła, ty kupo gnoju.

Gość gość
Sama jestes deblka do ntej nikt ci nie pomoze i cierp dalej na ta swoja samotnosc chciec a moc to roznica ty cos chcesz ale tego niemasz i niebedziesz miec a jakbys mogla to bys miala ale niemozesz miec i teraz sie wyzywasz na kafeterii zegnam psychiczna malpo!

Gość gość
ciebie kupo gnoju bez mózgu nie czeka żaden związek, bo kobiety omijają z daleka śmierdzace goowna takie jak ty.

Gość Teppic No4
Prezentujecie iście chrześcijańską postawę xD Zaprawdę, religia to największa hipokryzja świata...

Gość gość
12;25 Ty k***o sie lecz kto cie zaplodnil i ty jestes wierzaca ty glupia k***o?Bog ci nigdy nie da meza ani dziecka za te wypisywanki bo jestes zla kobieta dobrze ci

Gość gość
Ja mogę mieć a ty nie możesz imbecylu i na tym polega różnica między nami, nie dorastasz mi do pięt, jesteś psychicznie uposledzony i wszyscy na ciebie plują dlatego jesteś taki chamski i tępy.

Gość gość
teppic a ty chwilowo nie wstrzykujesz nikomu kału? Dlaczego jeszcze nie siedzisz w więzieniu?