Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

BIAŁY ŚLUZ na ciążę KIEDY???

Polecane posty

Gość gość

dni plodne mialam od okolo 29.10-3.11 - -owulacja przypadła mi najprawdiopodobniej na 31.01/1.11. wtedy tez kochalam sie z mezem-staramy sie o dziecko...czy to mozliwie abym dzis miala juz bialy hesty sluz?taki serek?slyszalam ze to ponoc jeden ze zwiastunów ciazy?

Gość gość
ja miałam dopiero jak juz wiedziałam, że jestem w ciazy i nie był on gesty ale rzadki - białomleczny o konsystencji prawie wody. gestego dostałam pozniej.

Gość gość
stanowczo za wczesnie, bo nawet nie doszło jeszcze do zagniezdzenia. moze masz grzybice?

Gość gość
hahaha grzybicę powiadasz? nie na 100% nie. zreszta bylam 2 tyg temu u gina. wszystko ok. no zobaczymy.

Gość gość
dopiero co seks uprawialas a juz sie doszukujesz objawow ciazy. normalna jestes?

Gość gość
2 tyg to juz jakis czas temu, grzybica mogła się przyplatac. a jak masz serek to wskazuje na raczej na grzybice wlasnie niz na ciaze.

Gość gość
2 ciąże za mną i w żadnej nie miałam nic takiego jak opisujesz.

Gość gość
jak bylam w ciazy to mialam wlasnie taki lepki bialy troche grudkowaty śluz...tyle ze to rzeczywiscie wczesnie...

Gość gość
najwczesniejsze objawy ciazy to w okolicy terminu miesiaczki - czyli bol piersi i bol brzucha, a sluz RZADKI to jeszcze pozniej

Gość gość
rzadki to oznaka dni plodnych...

Gość gość
Gdyby to było takie łatwe wnioskować po wyglądzie śluzu czy jest się w ciazy czy nie. Nie mniej jednak.... sluz po zagniezdzeniu (jeśli do tego doszło ) nie jest objawem ciąży licząc ten czas do okresu. Dopiero dzień spodziewanej miesiączki można zacząć testować.

Gość gość
RZADKI MLECZNOBIAŁY sluz to w ciazy - poczytaj w necie "Tymczasem rzadka, mlecznobiała wydzielina z pochwy w czasie ciąży jest całkowicie naturalnym objawem, który nie stanowi powodu do zmartwień. Białe upławy u ciężarnych są spowodowane działaniem estrogenu – hormonu, który zwiększa przepływ krwi do okolic miednicy i pobudza tkanki śluzowe kobiety." cytat ze strony parenting