Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaplakanasmutna

Umówilam sie na spotkanie sponsorowane Po wszystkim wyzwał mnie od dziwek

Polecane posty

Gość gość
czyli co? idzie do prostytutki by tylko z nia porozmawiac, pocalowac, i bez seksu? jaki w tym seks, dlaczego nie chce z nia seksu? tylko pocalunki,rozmowy dotyk?

Gość gość
Z wielu opowieści prostytutek właśnie tak wynika. Ze maja straszne kobiety, małżeństwa, nie dogaduja się, nie wspominając już o dobrym seksie i d***** daje im poczucie zrozumienia. Tylko ciekawe czemu oni wierzą w to, że to jest prawda a nie kłamstwem, za którego płacą... A co do tej seksownosci terapeutek to się nie wypowiadam :) większość z nich to bardzo przeciętne kobiety której w normalnej sytuacji nie byłyby adorowane.

Gość gość
Często tak jest właśnie ze seks to wątek poboczny wbrew pozorom. Oczywiście bazuje jedynie na opowieściach samych prostytutek które słyszałam lub czytałam a jaka jest prawda to już trzeba pytać je same.

Gość gość
Dobrze ale dlaczego facet wybiera sobie prostytutke i chodzi do niej i chce z nia tylko pocalunkow, dotykania, macania jej, a nie chce seksu, rozmow Dlaczego?

Gość gość
Bo mu tego brakuje, w normalnym życiu nie ma kobiety jest brzydki otyły chory zakompleksiony i nawet nie szuka kobiety

Gość gość
Ale przeciez placi to moze skorzystac z seksu, a tylko ja np maca, caluje, piesci, rozmawia, a seksu nie ma ... wie o co chodzi?

Gość gość
Hmmm... Mogę tylko teoryzować, jeśli stary kawaler boi się kobiet, to zapewne nie ma doświadczenie w łóżku, a może ma np przedwczesny wytrysk lub małego ptaka. Płaci za przytulanki więc nie traktuje jej jak dzifki tylko jak kobietę której nie ma, i boi się kompromitacji, wyśmiania, tego że nie zrobi jej dobrze. Jeśli ktoś idzie by się przytulać pewnie miał źle doświadczenia z kobietami.

Gość gość
Też tak sądzę. Widocznie potrzebują jakiegokolwiek kontaktu z kobietą. A mówią, że to my jesteśmy skomplikowane ;)

Gość gość
gość dziś bez sensu... isc do kobiety placic jej tylko za to ze sie przytula, caluja ja, dotyka, rozmawia i bez seksu...

Gość gość
Kobieta ma łatwiej, chcesz się poprzytulac to podrywacz faceta i się przytulasz mówiąc w pewnym momencie stop jak facet chce więcej, w drugą stronę tak to nie działa.

Gość gość
gość dziś Hmmm... Mogę tylko teoryzować, jeśli stary kawaler boi się kobiet, to zapewne nie ma doświadczenie w łóżku, a może ma np przedwczesny wytrysk lub małego ptaka. Płaci za przytulanki więc nie traktuje jej jak dzifki tylko jak kobietę której nie ma, i boi się kompromitacji, wyśmiania, tego że nie zrobi jej dobrze. Jeśli ktoś idzie by się przytulać pewnie miał źle doświadczenia z kobietami. Wiesz sa faceci z malymi ptakami, ledwo 15cm a, wyciagaja chetnie ptaka nie wstydza sie...

Gość gość
Nie zrozumiałaś, jeden ma 10 cm jest pewny siebie i nim macha, a inny jest zakompleksiony z jakichkolwiek powodów i woli zapłacić by kontrolować sytuację. Stereotypy są takie że każdy facet zawsze ma ochotę

Gość gość
gość dziś Ok, rozumiem,ale placic tylko za przytulanie, macanie kobiety, a przeciez moze miec seks, ale nie skorzysta...cos tu nie tak...

Gość gość
A jak jest impotentem? Kobiet nie podrywa bo w końcu będzie porażka a przytulanek mu brakuje, woli zapłacić

Gość gość
Lub ma żonę która traktuje go jak wibrator, codziennie mechaniczny sex to idzie się przytulać gdzie indziej.

Gość gość
gość dziś A jak jest impotentem? Kobiet nie podrywa bo w końcu będzie porażka a przytulanek mu brakuje, woli zapłacić Dobrze ale przeciez prostytutka tez powie mu zeby sie rozebral, bedzie chciala mu wkladac rece do majtek?

Gość gość
Prostytutce jest na rękę że klient nie chce sexu, on płaci on rządzi sama od siebie nie będzie napalona i nie będzie chciała sexu wbrew klientowi.

Gość gość
gość dziś A po czym poznaje ze facet nie chce seksu? Przeciez najpierw jak sie caluja, on ja maca dotyka... to ona tez zaczyna go macac dotykac, wkladac mu dlonie w spodnie?

Gość gość
A po czym ekspedientka w sklepie poznaje że chcesz kupić ser a nie kiełbasę? Zastanów sie

Gość gość
W każdym burdelu najpierw idziesz do kuwy wróżki, ona patrzy w szklaną kulę, rozkłada karty wróży z fusów i już wie po co przyszłeś.

Gość gość
Kiedys czytalm ze dziewczyna spotykala sie z facetem za kase i on zawsze chcial ja macac, calowac, masturbowal ja bardzo delikatnie, i nie dazyl do seksu, jakby seksu unikal, a jak czul ze on chce cos wiecej... to mowil ze zmeczony jest, ze musimy odpoczac ... Gosciu nie mial nigdy zony, nie ma dzieci i jest po 40stce i przystojny ,gadatliwy, z humorem facet, ale bardzo delikatny, spkojny. I o co tu chodzi? Szok.

Gość gość
dodam jeszcze ze facet placil jej dobrze za pare godzin spedzonych z nia, i to bez seksu...

Gość gość
Place dziewczynie by robiła to co sobie wymyślę, jednych jara patrzenie na gołą kobietę, innych gdy kobieta go leje pejczem jeszcze inny chce by przeorała się za ptaka z ulicy sezamkowej, tak trudno zrozumieć że ludzie mają inne potrzeby niz wtykanie penisa w otwór?

Gość gość
I dlatego mają klientów, bo przeciętna Kowalska będzie drążyć a dlaczego a po co, a nie lepiej by było... a co jak ja bym chciała... Itd

Gość gość
Jak to ? placil jej i nie uprawial seksu? tylko przytulal sie, calowal,macal ja?

Gość gość
Widzę że twój ograniczony umysł nie potrafi tego pojąć...

Gość gość
Czyli taki facet nigdy nawet nie wali konia?

Gość gość
Masz już dość masturbacji ? Twój drągal nie domaga ? Ciagle w pracy się masujesz ? http://e-masturbacja.pl Mi pomogli pomogą i Tobie

Gość Mineta69
Zostałaś poniżona, bo powiedział, że jesteś słaba w seksie. Wyszedł brak doświadczenia. Zamiast zabrać się ostro do roboty aby nadrobić niedoskonałości to ty strzelasz focha i oczekujesz współczucia całego świata. W tym zawodzie trzeba trochę popracować aby zyskać uznanie u klientów. Bierz się do roboty i nie kwękaj.

Gość gość
Początki w każdym fachu są najtrudniejsze. Potem już idzie gładko