Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaplakanasmutna

Umówilam sie na spotkanie sponsorowane Po wszystkim wyzwał mnie od dziwek

Polecane posty

Gość gość
Umów się z nim i nasraj mu do mordy z zaskoczenia taka moja rada :)

Gość gość
Rok pański 2017, polactwo dalej ma kompleksy na tle seksualnym i robi lincz na dziewczynach za nawet najmniejsze zaspokojenie popędu seksualnego albo okazanie swojej seksualności.

Czytanie ze zrozumieniem się kłania.

Gość Zaplakanasmutna
0rk , nie rozumiem ? Czytanie czego?

Gość gość
Nie rozumiem po co ta dyskusja. Autorka jest d***** wiec pan nazwal ja d****** Nie obrazil jej tylko powiedzial prawde i stan faktyczny.

Gość gość
Cham... Prostytutki musza grac , jesli chesz chodzic za kase to music nauczyc sie GRAC i byc bez skrupolow.

Gość Pamela Anderss
Sama jestem prostytutką (zamężną), poznałam przez te lata setki dziewczyn i większość jest w związku bądź w małżeństwie więc faceci wiążą się nie tylko z byłymi prostytutkami. Aczkolwiek związek w prostytucji uważam za dopuszczalny tylko i wyłącznie wtedy jeśli mężczyzna pracuje. Ale oczywiście masz rację, z byłymi też się wiążą. Są nawet faceci którzy tylko o tym marzą żeby się związać z byłą prostytutką, poznałam kogoś takiego ostatnio i nie jest to bynajmniej byle kto ale nazwisk nie będę wymieniać. Ma jedno nieudane małżeństwo za sobą i dwa nieudane związki z nie-prostytutkami i mówi że on z normalnymi kobietami nie może dojść do ładu, kręcą go tylko takie które go wykorzystują na pieniądze i centralnie się wykłócają że ma im dać. Z takimi dochodzi do ładu bo jak da pieniądze (oczywiście ja nie mówię tu o 100 zł) to może nimi dyrygować a żoną nie mógł. No i on twierdzi że prostytutki się seksownie ubierają i malują się a kobiety w innych zawodach nie kładą aż takiego nacisku i na przykład często chodzą w dresach. Więc różni są faceci. W prostytucji można lepszych facetów poznać niż bez prostytucji, tam dopiero goście z kasą przychodzą. Jak się ma trochę szczęścia i oleju w głowie to można się lepiej ustawić niż w normalnym życiu. Moje zdanie jest takie: jak kobieta kocha pieniądze, nie ulega łatwo wpływom, to jak najbardziej może uprawiać prostytucję i dobrze na tym wyjść. . Ja akurat mam bo tą siłę dają mi pieniążki (które są moją drugą miłością oprócz męża) i wysoki poziom życia. Ale wiem że niektóre dziewczyny stoją przed strasznym dylematem jak się zakochają a nie mają zawodu, najczęściej decyzja jest: chcę związek i wysoki poziom życia jednocześnie ? i pracują dalej w prostytucji będąc w związku. Akurat trzy z moich koleżanek w tej chwili to przerabiają, niedawno związały się z mężczyznami. Partnerzy dwóch z nich nie wiedzą co ich dziewczyny robią a partner trzeciej wie bo tak się poznali. Generalnie jak się już pieniążków posmakuje (a siostra autorki już posmakowała) to ciężko jest wrócić do normalnego szarego życia, bez ?dobrodziejstw współczesności?. Mnie akurat najmniej interesuje co oni myślą jak wręczają mi kasę.Zresztą dla mnie to nie są "mężczyźni" ani nawet ludzie tylko zwitek banknotów.A zresztą wiesz,są różni,są tacy co nie mają szacunku i są tacy co by dużo oddali żeby taką za żonę mieć - właśnie takiego jednego przerabiam w tej chwili(i to nie jest pierwszy).Oczywiście powiedziałam mu że jestem sama i że ma szansę.Już mnie nawet rodzicom przedstawił i swoim pracownikom (płacąc mi za każdą godzinę).Kaska leci. ;) i A niedługo dostanie kubeł zimnej wody na głowę.Oni się sami o to proszą szukając żon po burdelach. I ja nawet nie jestem ładna.Zdziwilibyście się ile może zdziałać łeb na karku oraz w miarę normalne dbanie o siebie.I oczywiście bycie miłą.Ale to przychodzi łatwo kiedy kasa się zgadza.Wtedy mam automatycznie świetny humor.

Gość Pamela Anderss
Dziewczyny te które myślą,pokazują klientom zdjęcia dzieci których nie mają,a zdjęcia są tylko pocztówkami. Ja też często mówię o mojej 3-letniej córeczce którą sama wychowuję bo mąż mnie zostawił,co jest nieprawdą.Mówię że mam straszne długi,komornika na karku,sytuacja mnie do tego zmusiła.W zależności od tego co kto chce co usłyszeć,trzeba wyczuć. Powoduje to współczucie i łatwiej im wtedy przychodzi wysupłać kasę z portfela,znaczy więcej kasy.Zawsze patrzę czy klient ma dużo banknotów w portfelu jak mi płaci,jak mu się wysypują to zaczynam gadkę typu czy nie chciałby zostać ze mną godzinę-dwie dłużej czy na całą noc. On patrząc na mój biust zapomina o tym ze jest czwarta rano i do końca nocy zostało tylko dwie godziny(a noc trochę kosztuje).Mówię mu że nie będzie tego żałował i różne inne hasła.Pytam się czy nie chciałby Poppers,na to prawie każdy się pyta co to jest.Mówię że jest to coś wspaniałego po czym wzmagają się doznania seksualne.Ale to oczywiście kosztuje więcej.Ale jest to coś fantastycznego.A potem jak mi powie że nic nie czuł po tych Poppers mu mówię że być może na niego nie działa ale na wszystkich innych działa.I tak dalej,gadka w pełni,na wszystko mam odpowiedź i to natychmiast.Zawsze mówię że prywatnie jestem sama i że nie mam faceta,wtedy oni automatycznie robią sobie nadzieję i przestają liczyć się z kasą przychodząc coraz częściej.Z wyjątkiem jak widzę że ktoś nie ma kasy a mi głowę zawraca żeby się za darmo w mieście na obiad spotkać,to wtedy mówię że mam męża i że się nie umawiam z klientami. Na wszystko im przytakuję obojętnie jakie bzdury opowiadają,sama czynnie biorąc udział w dyskusji i potwierdzając wszystkie jego tezy aż w końcu są przekonani że jesteśmy ulepieni z jednej gliny i że ?się odnaleźliśmy? ? jak to mówią niektórzy.Jak oni się śmieją ja się śmieję razem z nimi aby myśleli że śmieszy nas to samo.Pytam się czy ma ochotę na szampana podkreślając że mam ochotę na dłuższą zabawę,wtedy oni się cieszą że nareszcie trafili na wspaniałą dziewczynę która to robi bo lubi zabawę i dobry sex i sięgają głębiej do portfela.Zawsze podkreślam że mam ochotę,oni to chętnie słyszą.Trików jest tysiące.Nie będą tu wszystkiego opisywać. Jednak faktem jest że te co kombinują zarabiają więcej(ja jeszcze nie jestem taką mistrzynią,są lepsze).Można oczywiście nie kombinować ale wtedy się najczęściej dostaje tą najniższą stawkę,czyli za pół godziny.I też i nie każdy zostawia nie wiadomo jaką kasę ale na 10 u których uskuteczniam swoją gadkę jak się dwóch-trzech nabierze to jest dobrze i już mam swoją kasę.A co najważniejsze,oni wracają,bo uważają że spotkali fajną dziewczynę.To że ona ich kosztuje troszkę więcej niż inne nie przeszkadza im.Ważne że w ich mniemaniu nie jest materialistką.I że ma czym oddychać(frajerzy są prymitywni).I że się jej podobają.Jak nie mają zegarka to im mówię że już jest koniec czasu lub jak jest w łazience to mu przestawiam zegarek(jeśli go zostawił a zazwyczaj mówię żeby zdjął żeby mnie nie drapał).I tak dalej.Jak coś zostawiają na przykład zegarek,komórkę czy Ray-Bany i wracają po to po pół godziny to mówię że nie ma i że nie wiem gdzie on to zostawił,odstawiam nawet łóżko i pokazuję że nigdzie nie ma.Wszystko sprzedaję na eBayu.Tak ich traktuję jak oni na to zasługują zdradzając swoje żony bądź myśląc że za pieniądze kupią sobie miłość lub przyjaźń. i UWAGA FACECI lubią byc okłamywani ;) mówie im to co chcą słyszeć, a nie prawdę ;)

Gość gość
A jak ktorys ma jakas chorobe np luszczyce to idziesz z nim? Niektore choroby nawet nie widac, ludzie maja robaki w ciele rozne choroby ktore czetso nie widac i mozna sie zarazic...

Gość Pamela Anderss
Nie. Dla mnie choroba nie jest powodem żeby zrezygnować z klienta czyli z pieniędzy. Gdybym miała przyjmować tylko klientów takich którzy mi się podobają to przez 20 lat obsłużyłabym może z jednego albo z dwóch.. Jedyne czego nie trawię to chamstwo ale wtedy mówię wyższą cenę bo chamstwo i zarozumialstwo, wyczuwam w ułamku sekundy w rozmowie wstępnej. Mam dużo klientów chorych na łuszczycę, łuszczyca nie jest chorobą zaraźliwą. A tacy właśnie którzy mają choroby albo jakieś wady, albo na przykład są bardzo otyli, chudzi, niezbyt męsko zbudowani, chude nogi itp... oni zazwyczaj są bardzo mili i grzeczni i też często więcej płacą. My tu mówimy między dziewczynami: "ładnych to my mamy w domu" ;)

Gość gość
A co sadzisz o facetach ktorzy chodza na prostytutki?

Gość gość
Łuszczyca nie jest zaraźliwa:-P

Gość Pamela Anderss
A zresztą Ci powiem że naiwny to jest prawie każdy co przychodzi do burdelu w tym sensie że każdy ma jakieś złudzenia,jeden chce wyrwać żonę,drugi mieć przyjaciółkę do której może od czasu do czasu zadzwonić(ale jeśli chodzi o mnie to też się pomylił),trzeci ma marzenie abyśmy robili w łóżku to na co ja mam ochotę i sobie wyobraża że się nie wiadomo co wydarzy i tak dalej."Róbmy dzisiaj tylko to na co ty masz ochotę" yikes Oczywiście mój program jest w tym momencie taki aby się jak najszybciej go pozbyć. Jakby facet nie był naiwny to by nie chodził po burdelach i nie zadawał się z prostytutkami.A im się wydaje że przeżyją nie wiadomo co.A tymczasem na drugi dzień trzeźwieją a w portfelu pustki. tak jak pisałam wcześniej mnie akurat najmniej interesuje co oni myślą - klienci,jak wręczają mi kasę.Zresztą dla mnie to nie są "mężczyźni" ani nawet ludzie tylko zwitek banknotów. Ale zawsze muszę być miła udawać ze ich rozumiem, słucham ;) Prostytucja to aktorstwo :) Faceci sa tacy głupi naiwni...

Gość gość
A masz z tymi facetami orgazm czy nauczylas sie udawac orgazm?

Gość Pamela Anderss
Oczywiś cie ze potrafię udawać,a oni głupcy myslą że ja z nimi szczytuje jestem podniecona... Zawsze mówię że prywatnie jestem sama i że nie mam faceta,wtedy oni automatycznie robią sobie nadzieję i przestają liczyć się z kasą przychodząc coraz częściej. Z wyjątkiem jak widzę że ktoś nie ma kasy a mi głowę zawraca żeby się za darmo w mieście na obiad spotkać,to wtedy mówię że mam męża i że się nie umawiam z klientami. Na wszystko im przytakuję obojętnie jakie bzdury opowiadają,sama czynnie biorąc udział w dyskusji i potwierdzając wszystkie jego tezy aż w końcu są przekonani że jesteśmy ulepieni z jednej gliny i że ?się odnaleźliśmy? ? jak to mówią niektórzy. Jak oni się śmieją ja się śmieję razem z nimi aby myśleli że śmieszy nas to samo. Pytam się czy ma ochotę na szampana podkreślając że mam ochotę na dłuższą zabawę,wtedy oni się cieszą że nareszcie trafili na wspaniałą dziewczynę która to robi bo lubi zabawę i dobry sex i sięgają głębiej do portfela.

Gość gość
Chyba pracujesz w klubie go-go, ja u prostytutki szukam sexu, mam jakąś fantazje i chce ją zrealizować szybko i bezproblemowo, nikogo nie zdradzam a do divy idę z oszczędności, jak mam umawiać się na kawki, spacery, kina z normalna dziewczyna a chodzi mi tylko o sex to wolę iść do burdelu. Oczywiście że jestem miły i traktuje divę jak partnerkę do sexu, chyba że ona nie jest miła, tzn nie chce jej się grać to jestem chamski. Nie wiem skąd bierzesz tych naiwniaków.

Gość gość
Tak prostytutka potrafi dac wrazenie ze facet jest wyjatkowy smile Wiele prostytutek potwierdza ze faceci lubia byc oklamywani... No coz kazdy ma wybor...

Gość gość
Prostytutka to tylko taka zabawka na chwile, taka iluzja troche, tak wielu mezczyzn narzeka ze kobiety wymagaja podarunkow, a prostytutka tez takiego bez kasy pogoni, bez kasy nie da mu seksu, i z prostytutka nigdy niewiadomo czy ten seks jest prawdziwy czy udawany moze to jedne wielkie aktorstwo, jak przychodzisz jest mila seksi ubrana, bo wie co faceci chca/lubia, wie co mowic, a czego nie wypada mowic/pytac, a jak wyjdziesz to mysli frajer...

Gość gość
To raczej jest na odwrót, ja wykorzystuje młode dziewczyny te które myślą że poderwą bogatego klienta i zostaną jego dziewczyną, niejednokrotnie potem pisałem z nimi smsy i umawiałem się na sex kawę oczywiście bez płacenia. Piszesz tylko o zakompleksionych chorych i nieszczęśliwych w małżeństwie, napisz też o tych normalnych którzy mają udane życie sexualnych a do ciebie przychodzą dla sportu a nie z musu.

Gość gość
Ktos dobrze tu podsumował. Jeśli ktoś coś ukradnie jest złodziejem. Jeśli kobieta idzie do łóżka z facetem za pieniędze jest prostytutka, a potocznie dziwą. I zlodziejka i prostytutka maja prawo do popełniania błędów, jednak to nie zmienia fakturę, że jedna z nich była zlodziejka, a druga prostytutka. Facet ewidentnie zachował się jak psychol i trzeba go potępic. Dostał za co zapłacił i powinien zamknąć mordę. Dziwi mnie podejście dziewczyn do sponsoringu, choć moim zdaniem to jest jawna prostytucja, no ale nieważne. W każdym razie dla mnie tłumaczenie się że ciężko dziś się utrzymać i inne blabla to jest nonsens. Wiele kobiet mało zarabia, często mają na utrzymaniu dzieci i jakoś nie myślą o sprzedawaniu siebie... To zwyczajne pójście na łatwiznę i dorabianie jakiejś ideologii do najstarszego zawód świata. Nazywajmy w końcu rzeczy po imieniu, ludzie. Ani facet korzystający z usług ani kobieta je zapewniająca nie są porządni. Jeśli kobieta ma jakiś szacunek do siebie i godność to po otrzezwieniu przyjdzie moralniak tylko że takiego epizod z życiorysu już się nie wymaze a gdy potencjalny partner o tym się dowie to można siebie zniszczyć związek bo raczej trudno będzie porządnej sobie przejść do porządku dziennego nad faktem że ukochana osoba za kasę dawała d**y w przeszłości.

Gość gość
gość dziś Mozesz sobie pomarzyc ;)

Gość gość
Z drugiej strony co za różnica czy studentka daje każdemu kto jej drinka postawi czy daje temu kto wyłoży 150zl. Te mądrzejsze biorą kasę. Bo ile bolców zaliczają studentki dobrze wiadomo, szczególnie te które studiują daleko od domu.

Gość gość
Pytanie do Pameli. Jak znosisz psychicznie przede wszystkim, że musisz mieć kontakt z facetem, który prywatnie cię obrzydza totalnie? Mnie to zawsze zastanawia jak wy to robicie bo mnie by na rzygi wzięło. Jakaś znieczulica przychodzi po czasie?

Gość gość
Te naiwne ktore nie biora kasy, faceci takie wykorzystuja ile sie da, a pozniej i tak nie szanuja wyzwa je od dzifek...

Gość gość
6:35 Że ty jesteś profesjonalistką nie znaczy że każda taka jest, mało jest dziewczyn ze wsi które do Wawy jadą by być kelnerką, a lądują w agencji, naigkadaly się pretty women i szukają swego księcia, a ja to wykorzystuje

Gość gość
gość dziś Pytanie do Pameli. Jak znosisz psychicznie przede wszystkim, że musisz mieć kontakt z facetem, który prywatnie cię obrzydza totalnie? Mnie to zawsze zastanawia jak wy to robicie bo mnie by na rzygi wzięło. Jakaś znieczulica przychodzi po czasie? KASA działa cuda, zamykam oczy i wyobrazzam sobie super przystojniaczka,chodz z początku nie bylo aż tak łatwo, tego trzeba sie nauczyć,wyćwiczyć.

Gość gość
Faceci są jednak naiwni jak dzieci we mgle jeśli rzeczywiście robisz ich w bambuko tak jak piszesz. Skoro myślą, że "odnaleźli" kogokolwiek w tobie to chyba tak naprawdę stricte o seks im nie chodzi. Może dlatego daja się j***c i łapać na te triki.

Gość gość
Jest ponoć grupa mężczyzn którzy do agencji nie idą dla sexu tylko by porozmawiać, by ich ktoś zrozumiał i pocieszył, od taki sexowny psychoterapeuta