Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy, przenigdy nie wchodźcie w romans z żonatym

Polecane posty

Gość gość
Niestety jak widas wiekszosc katolickiego spoleczenstwa cierpi an seksofobie. Kobiety wyzwolone seksualnie sa k*****i, puszczalskie, d***** itp. Zazdrosne zony z mezami zazwyczaj nie chca sypiac albo odrabiaja panszczyzne, alo status zony jest wychwalany pod niebiosa. W szarej polskiej rzeczywistosci wiekszasc zon uprawia legalna i ogolnie akceptowana prostytucje. Spia z mezami za cos (np. utrzymywanie rodziny, splacanie kredytow i z wielu innych powodow, ktore z ochota nie maja nic wspolnego. I oczywiscie pilnuja, zeby go jakas k***a nie zbalamucila. Zalosne.

Gość gość
Ja zdradziłam swojego byłego chłopaka i obiecałam sobie, że przenigdy już nie zdradzę bo psychicznie nie mogłam wytrzymać, ale przynajmniej się przekonałam, że zdrada to nic fajnego, wyrzuty sumienia jak sto smyków. Teraz jest idealną dziewczyną.

Gość gość
Dlaczego kobiety nie potrafią oddzielić seksu od miłości. Chociaż z drugiej strony jakby umiały czy byłyby kobietami.

Gość gość
Seks z zonatymi jest super, sa wyglodniali (poniewaz zony maja inne zainteresowania, jak np. gotowanie, sprzatanie, uzeranie sie z dziecmi i wydawanie pieniedzy) i wdzieczni. Ale kochankow trzeba regularnie zmieniac, poniewaz im lepiej kogos sie zna i im dluzej z nim przebywa, tym nudniejszy staje sie z nim seks.

Gość gość
Bardziej się postaraj bo nuda.

Gość gość
Idz do kosciola, tam jest wesolo, moze nuda przejdzie.

Gość gość
Szukamy osób do dodatkowych testów (Naszą technologie dostaniecie za DARMO). Mimo, że sami już bardzo duże pieniążki zarobiliśmy, to chcemy program rozwijać dalej i udostępniać go dalej tylko w przyszłości będzie on za opłatą. Więcej na HTTP://MGR24.PL