Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mezczyzna z bardzo patologicznej rodziny czy jest sens?

Polecane posty

Gość gość
11:05 rozumiem Cie, przytulam ❤️

Gość gość
Co za brednie. Wiekszosc ludzi pochodzacych z rodzin "patologicznych" nie ma zadnych problemow, a jest wrecz nawet pozytywnie uwrazliwiona odnosnie np. nalogow. Wychowalam sie w duzym miescie (ur. 1956). W mojej kamienicy bylo dwanascie rodzin, w kazdej byl alkoholik (matka albo ojciec, u mnie matka). I nie byl to margines spoleczny, ale ludzie ze srednim albo wyzszym wyksztalceniem. Wtedy nastawienie bylo takie, ze alkoholizm byl czyms powszechnym i bagatelizowanym (ktos lubi sobie wypic albo za kolnierz nie wylewa). W szkole bylo podobnie tzn. mniej wiecej 80% kolegow szkolnych mialo w rodzinie alkoholika. Wiekszosc z nas zdobyla dobre wyksztalcenie, zalozyla rodziny i nie byla obciazona zadnymi nalogami.

Gość gość
Niewarto wchodzic w zwiazek z facetem z rodziny patologicznej on ma swoj swiat swoje przyzwyczajenia i nigdy tego nie zmieni bo mu jest tak dobrze tacy ludzie maja urojone wielkie pieniadze w glowie wszystko by chcieli a sami nic niemaja.Wyszlam zamaz za takiego miesiac bylismy tylko po slubie wzgardzil przyjeciem weselnym mowil ze bawilismy sie w klitce ze stypa ze maly tort byl a jak zaszlam w ciaze i potrzebowalam pieniedzy to mi powiedzial ze on niejest bankomatem a ja zakochana brnelam slepo w to i z tego to tylko mialam same aby problemy.

Gość gość
14;00 No i co z tego ze tak bylo w 59 teraz mlode pokolenie jest inne pija cpaja rozwiezle zycie prowadza.Czasy sie zmieniaja i ludzie tez. Media internety portale randkowe seks oferty robia swoje a mlodzi ludzie w to brna bo to przyciaga.

Gość gość
gość dziś Zgodziła się usmiech.gif Dziękuje Ci za radę. Pozostał problem tego aby z przyjaciela zobaczyła we mnie kogoś z kim mogła by być. Wiem że jeszcze wiele pracy przede mną. Bardzo chciałabym być szczęśliwym i dać szczęście tej drugiej osobie. xxxx fajnie, cieszę się. Bądź cierpliwy, powoli pracuj nad relacją i moze sie ładnie ułozy:)

Gość gość
14.00 to były inne czasy i inni ludzie