Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie dlugo rodze, a nie mamy imienia dla dziewczynki

Polecane posty

Gość gość
Lena, Milena, Laura, Nina paskudne

Gość gość
Pola, Nela, Mila najladniejsze

Gość gość
Pola, Nela, Mila najladniejsze.

Gość gość
Pola, Nela, Mila najladniejsze.

Gość gość
Mila nie takie imie jak nie wiadomo co. Co to jest mila od jakiego imienia skrot ? :/ Kamila ? pola nela spoko.

Gość gość
To duży błąd zadawać takie pytanie na tym forum lepiej otworzyć kalendarz poczytać też o znaczeniu imion to jak mu dasz na imię ma znaczenie i wpływ na człowieka nie sugeruj się tym co inni mówią a tak wogole dopiero jak się dziecko zobaczy to czasem od razu ma się skojarzenie imienia ktore do niego pasuje .Szczesliwego rozwiązania.

Gość gość
Ja proponuje Kunegunda

Gość gość
Koleżanka mówi, że Julia popularne od 4 lat...no cóż...Mnie się wydawało, że imię mojej córki jest rzadko nadawanym imieniem... Urodziła się w 2007 roku. Kiedy byłam jeszcze w szkole podstawowej miallam koleżankę o takim imieniu. To była naprawdę śliczna dziewczyna, do tego mądra, dobrze się uczyła i była bardzo miła i pomocna. Wówczas to imię było oryginalne. Kiedy zaszlam w ciążę i okazało się, że będzie dziewczynka, od razu wiedziałam jakie imię będzie nosić :-) to miało być imię nieoklepane, nie z ty często nadawane, ale też nie dziwaczne, łatwe do wypowiedzenia, wspolgrajace z nazwiskiem...I urodziła się, i nie pasowało do niej idealnie. Minęło trochę czasu, zaczęliśmy wychodzić z małą na plac zabaw o jakież było moje zdziwienie, kiedy co kawałek słyszałam jak matka wola swoje dziecko dokładnie tak jak ja. Tak, moja córka to Oliwia :-P a miało być tak noeoklepane... :-D A syn ma na imię Dominik-czyli efekt taki, jakie było założenie-imię normalne, a nie nadawane jakoś szczególnie często. W każdym razie, kiedy wolałam go na placu zabaw, to odwracal się tylko on, a nie jeszcze 5 innych chłopców :-D

Gość gość
Oj ten słownik... * niezbyt często nadawane * imię pasowało do niej idealnie Tak miało być :-D

Gość gość
Amelia, Maja, Antosia, Lena, Kaja, Maja, Marysia :)

Gość gość
Generalnie ci współczuję urodzenia córki. Wszystkie małe dziewczynki są okropnie brzydkie, a dziewczęce imiona wprost obrzydliwe. Natychmiast rozwiódłbym się z kobietą, która by mi rodziła takie żeńskie paskudztwo.

Gość gość
Weronika,Zuzanna,Magdalena,Marcelina,

Gość gość
Ja mam zwykłe imiona nie wyszukane i nie oklepane Karolinę i Annę