Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie znam wolnych kobiet po 30

Polecane posty

Gość gość
a nawet jakby to był jakiś przekręt to ja prosisz o dane bo chcesz uregulować jej zadłużenie. sprawdzasz wszystko zbierasz informacje implikujesz fakty i jesteś górą. no chyba ze wystarczy ci do bycia królem rycie gaxnika w porshaku na światłach

Gość gość
Niby głupie dwa tysie, ale jakie panna miała priorytety? Będziesz z taką w związku już nie mówię o zaduzeniach, ale masz interes życia do zrobienia, kombinujesz gotówkę bierzesz kredyt kasa leży w domu i ciach laseczka sobie autko kupiła różowe bo jej do szminki pasowało , wszystko poszło w p**du. A mojej partnerce nie zamierzam ograniczać dostępu do konta bo ma mieć mózg a nie papke

Gość gość
Baranie jeden nie zasmiecaj mi wątku. Moje pytanie brzmi dlaczego jest tak dużo wolnych facetów po 30, a dziewczyn mało?

Gość gość
Ja jestem sama i nigdy nie latałam za facetami, a jesli któryś chciał ze mną spróbować to poddawał sie gdyż nie było seksu. Poza tym muszę ogarnąć swoje zycie finansowo zawodowe. A inne kobiety szukają męża bardzo wcześnie. Ja też bym znalazła, ale problem ze mną jest taki, że chcę bratnią duszę, a to trudno znaleźć. Na kasie mi nie zależy. Umawiałam sie z kimś bez samochodu i z długiem.

Gość gość
Że ty jesteś cieciem i masz kumpli niedorajdów siedzicie razem jak pajace w parku z puszką taniego piwa to nie oznacza że inni faceci tacy są. Jak jest jakiś wolny to dlatego że woli dymać co noc inna i ma czas na związki. Ty i twoi kumple jesteście singlami bo żadna nie chce takich frajerów

Gość gość
No i masz dziewczyno odpowiedz dlaczego jesteś sama. To nie XIX w że z sexem się czeka do ślubu, każdy ma świadomość że sex jest jednym z filarów związku a nie mało ważnym dodatkiem. Jeśli życie intymne będzie nie udane związek się rozleci, poznajemy swoje wady zalety upodobania i chcemy też poznać jak będzie w łóżku zanim się na maxa zaangażujemy.

Gość gość
Z jednej strony "seks filarem związku" a z drugiej potępienie dla kobiet "łatwych" ja chce seksu tylko z kims z kim będę długie lata, więc chcę tego kogoś dobrze poznać no ale jak on ucieka to znaczy, że mnie i tak nie cenił

Ja jestem sama bo też mam ciężką sytuację finansową,tak jak ktoś wcześniej napisał:(.Prędzej czy później to byłby problem .

Gość gość
w chinach jest pełno frajerów bo mają deficyty kobiet. miliardzie trzystu milionach duszyczekz czego pewnie 2/3 w wieku produkcyjnym jakis miliard 1 % defictyu płci generuje 500 000 000 * 1/100 = 500 000 chińczyków frajerów a a tam jest chyba wiecej juz pomijam że w sytuacji zwiekszonej konkurencji baby sie robią wymagające i połowa sie skupia na członkowstwie w haremach milionerów weźmy te 10 %. 5 000 000 chińczyków to frajerzy bo im brakło doooopy do pary. faktycznie koorfa wielki wyczyn sie sparowac. normalnie prawie nikt rego nie potrafi

Gość gość
słucham kooora takich rozbuchanych opowieści o tym ze facet jest zajepisty bo zaliczył trzy panienki to koorfa nie wiem czy sie smiac czy płakać. jakbyś koorfa zaliczył królową angielską księzną diane i wnucze rochkeffelerów to sie możesz bucu kooorfa pysznic chociaż pewnie by ci ujepali jajca kretynie niedorobiony. czym sie jeszcze bedziesz pysznił? że masz dwie nogi nie tak jak ci frajerzy inwalidzi?

Gość gość
może kooorfa sie wpiertol w kanały opowiadać menelom żże cie stac koorfa na pół litra rocznika. weź kooorfa idź stąd bo cie zara umieszcze w odpowiednim kontekście

Gość gość
wielki cwaniak jepnął włoski na żel kupił brutala poruszał dooopą koorfa i mu si orzeszek w mózgu uszkodził od obijania o czaszke. może jeszcze zacznij wyzywac od frajerów sieroty bo masz mame i tate koorfa

Gość gość
co za koorfa niedorozwoje sie tu kręcą to sie nie dziwie że jest tyle singli. powinni cie umieścić w jakiejs izolacji bo kompromitujesz facetów.

Gość gość
a to mi generuje koszta koorfa. jak wyjde na swoje to was bede tempił prawie jak komunistów

Gość gość
Więc poznajesz kogoś dobrze spotykacie się już rok i jesteście mega zakochani, wszystko super. Idziecie do łóżka i okazuje się że gość ma kłopoty ze wzwodem a jak już mu stanie to ma całe 10 cm i kończy po 2 minutach, i jest wtedy dylemat. Bo taki kochany i sex nie jest taki ważny co tam 40 lat bez orgazmu wytrzymam. A za 3 lata kochanek... I to samo w 2 stronę, facet też chcę wiedzieć czy kobieta mu odpowiada.

Gość gość
seks nie jest najwazniejszy, jakoś żyję bez niego a jeśli miałabym bratnią duszę to i tak byłabym szczęśliwa a zamiast kochanka wystarczy masturbacja, zresztą jak się chce to można przecież mieć seks bez penetracji, wyobraźni nie macie ludzie

Gość gość
I po takiej rozmowie już bym nie chciał się z tobą wiązać. Każdemu mężczyźnie sex jest potrzebny, a jak tobie nie to w każdej chwili możesz stracić ochotę ( po porodzie to na 100%) a mężczyznie nie wystarczy masturbacja.wola temperamentne kobiety z wysokim libido.

Gość gość
Widzę już przejaw desperacji, wylicz wszystko z czego możesz zrezygnować by mieć tylko bratnią duszę? A nie lepiej zmienić poglądy i być sexualnych aktywną? Szansa na bratnią duszę wzrośnie 10 krotnie

Gość gość
dla mężczyzny seks to nic głębokiego, więc jak seks go zmieni w bratnią duszę? większość z was chce sobie po prostu ulżyć