Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolejny skatowany dzieciaczek bo matka żyje na kocią łapę z kochankiem

Polecane posty

Gość gośćfhjkncd
To ja napisze od drugiej strony. Mama uciekla z Nami od ojca tyrana, bil nas okrutnie, mama ze mna w ciazy miala polamane rece i dwuletnie dziecko obok, chowala sie po szopach zeby brata nie bil. Uciekla. Poznala poznej faceta, miala z Nim kolejne dzieci, mieszkalam z ojczymem 15lat, nigdy na Nas reki nie podniosl, nigdy nawrt nie krzyknal glosniej, nigdy!!! A wlasny ojciec, slubny mojej mamy-koscielny mieli, prawie Nas pozabijal!!! Nie pierd(ol kocopolow!!! Nie ma reguly. To charakter sie liczy a nie slub! Ja mam cywilny, moj maz jest wspanialym ojcem i facetem, w Boga nie wierzy ale Nam nie zabrania, obchodzi z Nami swieta. Jest narmalny a nie na pokaz. Jak sie ma klapki na oczach i zero mozgu to tak sie konczy, ze dziecko ci obcy facet morduje. Bym c****ja zabila golymi rekami! A one jeszcze bronia ich, to jest cecha ludzi glupich i zaslepionych nie wiem czym, chyba rozporkiem.

Gość gość
gość dziś gość dziś Wiem, że nie o to chodziło, ale bym się jej nie zdziwiła, bo duża część gwałcicieli to osoby, które znamy. x co nie znaczy że to jest 99.9% mężczyzn których znasz

Gość gość
gość dziś Tyle, to wiem, odnoszę się do tej uogólniającej, że w jej przypadku bym się specjalnie nie zdziwiła.

Gość gość
Gość z 10:30 dobrze napisała, ale jak zwykle większość z was nie zrozumiała prostej treści i zaczęła się podniecać i produkować. Ona rozróżniła 2 rzeczy - związek oparty tylko na seksie oraz konkubinat, gdzie 2 ludzi żyje razem, kochają się i tworzą rodzinę, ale nie mają ślubu. Nie twierdze, że konkubinat jest zły, a małżeństwo idealne, ale faktem jest, że w ostatnich takich wypadkach zawsze jest partner matki a nie jej mąż.

Gość gość
12:39 Bo ciągle żyjemy w przeświadczeniu, że sprawy sąsiadów, to ich sprawy i po co się wtrącać, a już całkiem, jak to właśnie małżeństwo.

Gość gość
11:39 bez jaj czytać nie potrafisz. Nie napisałam, że tak się dzieje w każdym związku gdzie partner matki to nie biologiczny ojciec dziecka. Ba nawet nie napisałam, że w większości takich związków tak się dzieje-to margines. Napisałam tylko, że większość takich tragedii ma miejsce w rodzinach w których partner nie jest ojcem dziecka co nie jest jednoznaczne z z tym, że w większości rodzin w których partner nie jest biologicznym ojcem ma miejsce znęcanie się nad dziećmi. Mogę ci na ten temat trochę opowiedzieć, bo 5 lat pracowałam w sądzie rodzinnym. PS. Mój tata też nie był moim biologicznym ojcem, a nigdy nie podniósł na mnie ręki czy nawet głosu. Ale w ok. 80%spraw które przechodziły przez moje ręce to właśnie te w których partner nie byl ojcem biologicznym. I uwierz mi, że rodzin z problemem alkoholowy było w tym wszystkim znacznie mniej.

Gość gość
Chodzi o tego 3,5 latka z Grudziądza co zmarł? 31 letnia Angelika L. broni konkubenta. Oboje zostali zatrzymani, a Jej 6 dzieci trafiła do domu opieki... Co za los zgotowali temu dziecku:(. A jeszcze jakaś matka wyrzuciła 2 latka z okna... Niedawno jakaś inna noworodka. Ludzie co się dzieje z tym światem:(

Gość gość
gość dziś Uważam, że to trochę głębszy problem.

Gość gość
Jeszcze mi się przypomniało, że ostatnio jakaś matka z kilkumiesięcznym dzieckiem na rękach weszła pod pociąg (w niedozwolonym miejscu przechodziła). Nie wykluczaja rozszerzonego samobójstwa:(

Gość gość
gość dziś Brutalnie zabrzmi, ale w jakimś stopniu się nie dziwię. W tym sensie, że wciąż żyjemy w społeczeństwie, które wmawia nam, że kobieta, która nie urodzi, to nie jest prawdziwa kobieta, jak nie chcesz, to oddaj, po czym kiedy chcesz oddać dziecko do domu dziecka, to jesteś wyrodną matką. I koło się zamyka, a kobieta pozostaje sama.

Gość gość
konkubinat = patologia i nie oszukujmy się jeśli matka ma konkubenta, bo byle spodnie przygarnia do chaty, aby tylko był wycioreks, nie patrząc na dobro dzieci, to jest to patologia.

Gość gość
Konkubent to patologia no matka byle spodnie przyciąga do domu a co jeśli konkubent to ojciec dziecka Założenia z d**y i z ograniczeniem mozgowyn.

Gość gość
ci konkubenci w 90% wypadków nie są ojcami tych dzieci, dlatego tak potem je tłuką, nie czując do nich nic Wypowiadał się psycholog na ten temat. Taki konkubent jest zazdrosny o przeszłośc partnerki, o to, że miała z innym dzieci i nie czuje żadnej więzi do jej dzieciaków, poza pogardą. A że, z reguły to jakiś niezrównoważony kolo, to stąd potem takie dramaty.

Gość gość
Nie rozumiem w tv mowili ze ludzie zgłaszali do opieki ze dziecko jest bite , często plącze. Dlaczego nikt z tym nic nie zrobił :(

Gość Host
Nie oceniajmy społeczeństwa na podstawie skrajnych przypadków zdegenerowanych ludzi. 99,9% to inne lepsze przypadki.Zdarza się że ojciec nie nadaje się na ojca tylko na r.chacza i nic więcej.Ale żeby dodatkowo był mordercą i ona bezlitosną k.wą, to naprawdę rzadki przypadek.Szkoda tego analizować,to sprawa dla sądu,policji,dla psychiatrów,niech oni oceniają stan psychiczny.

Gość gość
bo głupie baby, po to aby mieć *****cza są w stanie poświęcić dzieci które same urodziły

Gość gość
Nie co dzieje sie ze swiatem tylko co sie dzieje z mopsem i sadem! Oni nigdy nie widza nic zlego

Gość gość
W kazdej społeczności zdarzają się ludzie dobrzy czy źli.Świata nie zbawimy,tak było i jest i będzie!Kiedyś była cisza i mało kto o tym wiedział,dzisiaj dziennikarzyny czyhają na sensację i rozdmuchują na cały świat.

Gość gość
bo kiedyś nie było dawania za darmo pieniędzy i rodzice zapieprzali aby utrzymać swoje dzieci, a wiadomo po pracy byli zmęczenia, a teraz dostają za darmo pieniądze, mają za co chlać i po pijaku robią głupoty