Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

chłopak sie nie stara w zwiazku

Polecane posty

Gość gość

Czesc dziewczyny. Jestem razem z moim chlopakiem rok i pól . Jest to mój pierwszy taki związek , na poważnie bo mamy plany duże na kilka lat i wiem ze to ten jedyny a ja jestem jego jedyna bo mi to prawie codziennie powtarza . Kocham go mocno no ale on się malo stara w ogóle , w sensie żeby bylo zaskoczenie w związku jakies.. Ja mu na urodziny zamowilam tort udekorowany w jego ulubiona drużynę pilkarska . Jego zaskoczenie bylo ogromne i kazalam mu dmuchać świeczki. Wesoło bylo. Kupiłam tez płytę ktora bardzo chcial. Miesiąc później ja miałam urodziny myślałam ze się zrewanzuje a ten w dniu moich urodzin poszedł szybko do biedronki i kupił mi perfumy za 15 zl , 3 czekolady , kubek z napisem " W DNIU KOBIET WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO" a urodziny mam w październiku. Jak mi to przyniosl to moje zaskoczenie i zdziwienie bylo wielkie no ale udawalam ze się cieszę . Pytal się mnie co chce dostać to mu pokazywałam tytuły książek które chciałabym przeczytać, może bieliznę , perfumy które bym chciała ale no kupił to co mu wpadlo w rękę i powiedzial ze nie wiedział co kupic.. Żenuła. Rok w naszym związku w ogóle nie obchodzilismy.. Ja proponowalam kolacje i wino a on ze kiedy indziej to zrobimy i tak to przelozyl ze w ogóle chyba zapomniał. Troche mi przykro mi się zrobilo. Każdy spacer ja musze wymyślać jak gdzies wychodzimy, kolacje ja musze wymyślać romantyczne bo on mówi ze nie ma pomysłu. Wiecznie z jego ust słyszę nie mam pomysłu , nie wiem. Ja go zabrałam do Krakowa na most miłości aby zawiesić klodke i na wycieczkę ogolem.. Ja zawsze musze się starać i wymyślać gdzie by to pójść się przespacerować w miejsca takie gdzie nigdzie nie byliśmy. Wszystko na mnie . Pytal się pól roku temu o rozmiar palca bo nie nosze żadnej biżuterii i cisza i nic więcej.. Wiem ze zapisal sobie to na kartce i ja zgubil.. Poszliśmy kilka razy do kina i ja wymyslalam film , do papugarni, do zoo i tam takie d**erele i ja to musiałam wymyślać. Teraz zbliżają się swieta i powiedzial mi ze on chce dostać ps4 a ja mu znów przypomniałam o tych książkach i perfumach które bym chciała. Ciekawe co dostane... Jak z nim rozmawiam to jego tłumaczenie ze nie ma pomysłu i nie zna się na kobietach..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować