Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ruzianka

Powróżę z daty urodzenia. Ale ostrzegam, że dopiero się uczę.

Polecane posty

Gość Ruzianka
Dopiero się uczę. Zaczynam od dat urodzenia, Powoli uczę sie tarota, ale to wymaga wielu ćwiczeń. Nie chcę na razie ryzykować pisząc wam o przyszłości coś, co mogłoby się nie sprawdzic

Gość Ruzianka
marta napisz mi proszę coś o sobie, będę wiedzieć jak jeszcze lepiej interpretowac twoją datę

Gość gość
9.10.1989

Gość gość
a co chcesz wiedziec jeszcze?????doswiadczylam przemocy za dziecka i fizycznej i psychicznej ze strony ojca.i caly czas mi wiatr w oczy wieje.

Gość gość
Ja , swoją na pewno zweryfikuje . Z góry dziękuję,Iza.

Gość Ruzianka
Madzia 24.06.1990 Madziu jesteś silną kobietą, wiesz :-) ? Zawsze poradzisz sobie z brakiem pracy, nawet jeśli będziesz mieć małe przestoje, to ciągle do przodu. Jesteś wrażliwa, troszkę lęku widzę w tobie, a nie potrzebnie, bo karta która się tobą opiekuje to moc , bardzo ładna karta :-) Teraz tak: jeśli chodzi o dziecińśtwo, to zakłądam dwie opcje - albo bardzo związana z mamą jesteś, albo właśnie twoje kontakty z matką były napięte, matka trochę zimna emocjonalnie. Napisz mi która opcja. To co w zyciu cenisz, to miłość i podążasz jej śladem. Czasem masz problem z podjęciem decyzji i stoisz w rozkroku, pewnie stąd czasem ten lęk. Nie lubisz podejmować decyzji i brać za nie odpowiedzialności. Cenisz zycie rodzinne, jesteś (lub będziesz) mieć rodzinę, będziesz lub jesteś spełnioną matką, żoną, gospodynią domową. Spokojnie połaczysz to z pracą zawodową. Coś mnie dziwi tylko, to albo możesz miec konflikty z prawem, albo w najlepszym wypadku jestes mściwa ;-) jak mozesz to zwwryfikuj i napisz coś o sobie :-)

Gość gość
Alicja, 22.05.1993

Gość Ruzianka
Marta idź na psychoterapię. Sama tego nie przepracujesz, widzę jak cię to boli. Tkwi ciągle w tobie to co cię spotkało :-( Widzę to. Będzie się kładło cieniem na twoje zycie. chcesz stworzyc swoje zycie bez przemocy, ale z tymi dwoma odróconymi Kołami Fortuny możesz przyciągąc dupków, którzy będą powielać to co cię spotkało :-( Zasługujesz na miłość i szacunek. Zawalcz o sobie Martusia. Wszytskiego dobrego.

Gość gość
szybko skonczyla sie twoja wrozbiarska kariera

Gość gość
Tu Magda, 24.06.90 :) Masz racje jestem silna i niezależna, często to słyszę ze jestem zaradna i wszędzie sobie poradze ;) wrażliwa tez jestem, czasem myśle ze wręcz za bardzo... co do relacji z matka i ogolnie rodzicami... druga opcja ;) trafiłaś w sedno, matk chłodna emocjonalnie, kiedyś częste kłótnie, teraz stosunki poprawne ale nadal niezbyt ciepłe. Kłopotów z prawem nie mam, ale masz racje jestem troche mściwa... co do rodziny i miłości to masz racj****ardzo ja sobie cenie ale do tej pory nie miałam szczęścia w miłości :( wiec tym bardziej cieszy mnie Twoja wróżba bo jest bardzo pozytywna :) a czy wiesz kiedy sie to wydarzy, kiedy poznam faceta na całe życie? Ogolnie Twój opis mnie to strzał w 10, wszysyko sie zgadza nawet ten lęk. Czasem boje sie ze zostanę sama bo do tej pory miałam pecha w uczuciach mimo pragnienia założenia rodziny :(

Gość marttaaa to ja
ciezko jest zyc kiedy nie ma juz sie obojga rodzicow.Ojciec za dzieciaka zgotowal mi pieklo na ziemi. chociaz i tak widze ze jest lepiej niz kiedys.Marta

Gość Ruzianka
Paulinka 16.12.1990 Coś się posypało w twoim dzieciństwie lub wczesnej młodości, coś, co wpłyneło na ciebie. mógl to być jakiś wypadek losoy, rozwód rodziców lub jakiś osobisty dramat. Nie masz problemów z kręgosłupem? ładna starość, pogodna, szczęśliwa. Martwi mnie tylko to, co w twojej podswiadmosci. Jkaieś lęki emocjonalno-psychiczne, brak swobody w podejmowaniu decyzji, uwiązanie, nieodcięta pępowina. Stąd też stronisz troche od ludzi. moze im nie ufasz? trochę jestes zamknięta w sobie, za bardzo. Otwórz się na ludzi. Skłonność do uzależnień, uważaj na soebie.

Gość gość
Ruzianka dziś Julia. W dzieciństwie lub młodosci wydarzyła sie jakaś trauma, która rzutowała na twoje dalsze zycie. Mogłobyc to cos powaznego, albo cos z pozoru błahego, ale przez to mógł skię zaburzyc twoj obraz psotrzegania siebie, swojej roli w rodzinie lub społeczeństwie. Przyszłaś na swiat przez cesarskie cięcie? Ale jesteś silną osobą, mimo przeciwności idziesz do przodu. czasami bywasz przemądrzała i myślisz, ze jestes nieomyna. Zanim kogoś ocenisz pomyśl, czy na pewno masz do tego prawo. Raczej typ samotnika, dobrze czujesz sie w swoim towarzystwie. Nie widzę u ciebie rodziny i dzieci. Masz? xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx droga tarocistko :) Musisz jeszcze popracować :) trauma? możliwe :P urodziłam się poprzez poród naturalny. Nie jestem typem samotnika ale dobrze czuje sie w swoim towarzystwie. Mam rodzinę, mam męża i dzieci :) pozdrawiam

Gość Ruzianka
Madzia nie zostaniesz sama :-) nie widzę, kiedy go poznasz, niestety. Na pewno będziesz mieć rodzinę, szczęśliwą, pisane ci zycie rodzinne, bycie matką, żoną, spokojnie :-) Aha, zapomniałam dodać, że czeka cię też piękna, słoneczna starość.

Gość Ruzianka
Julia dzięki za info zwrotną. Tak jak mówiłam, dużo pracy przede mną :-)

Gość agus8784
Agnieszka 08.07.1994

Gość gość
Rudzianka, zgadza sie...jestem w szoku. A mogłabyś cos wiecej powiedziec o moim małzeństwie, jak to sie układa ? Paulina 16/12/90 P. S nie zdziwiło mnie nawet ze odniosłaś sie do mnie zdrobniale, wszyscy tak do mnie mówią. Na pewno przemyśle wszystko co napisałaś

Gość gość
06.04.1975 kobieta

Gość gość
Ruzianka bardzo Ci dziękuje :) Magda

Gość Ruzianka
Iza 13.06.1968 Iza szybko musiałaś dojrzeć. |W życiu cenisz miłośc i za nią podążałaś podejmując zyciowe wybory. Problemy z podejmowaniem decyzji, często wahasz sie i nie wiesz co zrobić. Wchodzisz w etap życia gdzie odsuwasz sie od ludzi, zamykasz na swiat. Uwazaj, zeby nie stac sie przez to zgorzknaiłą osobą. Mam wrażenie, ze dźwigasz w zyciu jakąś tajemnicę. Masz zaburzenia emocjonalno-psychiczne, uzależnienia, problemy żeby poradzić sobie z realnym życiem. W sercu czujesz wyobcowanie. Jestes osobą sprawiedliwą i boli cię wszelka niesprawiedliwość. To czego doswiadczyłaś w zyciu dało ci lekcję, dzieki temu jestes twardsza. Masz troszkę męskii charakter. Zgadz się coś?

Gość gość
W dodatku od tygodnia bardzo narzekam na kręgosłup ! W dniu moich 18 urodzin zachorowała moja mama co bardzo wpłynęło na moje życie i to jaka teraz jestem

Gość Ruzianka
Paulinka wróżę z twojej daty, nie jestem w stanie określić dokładnie jak wygląda twoje małżeństwo. Ale widzę co ty wnosisz do niego. Wnoisz jakiś lęk, niepwność swojej pozycji w małżeństwie? Z czego to wynika? Złe wzorce w rodzinie? Obstawiam, że coś zgrzyta w twojej wizji żony, a rzeczywistoscią. Może dlatego, ze troche uciekasz w samotnię. Spróbuj się zbliżyc do męża, podziel się z nim swoim szczesciem, obawami. Nie skrywaj przed nim tego co czujesz i co myślisz. Jesli sprawia ci przykrosć, powiedz to. komunikacja jest wazna. nie wycofuj się.

Gość gość
Tarot w przyszłość aż tak nie wybiega :D a ty o starośc***iszesz. Pogrzeb lepie w astrologii, bo tam są przynajmniej prawdziwe informacje.

Gość gość
Zgadza się wszystko oprócz uzależnień. Nie palę, nie pije, innych uzależnień nie mam również. Poza tym jestem stabilna emocjonalnie bardzo , choć faktycznie chyba się zamykam. Ale zaburzeń nie mam żadnych , dzięki Bogu.Wiec te dwie rzeczy do poprawki ☺ A czy możesz powiedzieć coś na temat uczuć, związków? Dziękuję.Iza

Gość Ruzianka
Patrycja 12.09.1990 Po 30 roku zycia zaczniesz troche odsuwac sie od ludzi, moze się przejedziesz na nich zbyt wiele razy. ale pamietaj ze lepiej miec dwoje sprawdzonych przyjaciół niz tabun falszywych ludzi wokół siebie. Raczej boisz się zmian, lubisz to, co znasz, jestes typem domatora, na pewno nie odnalzałabys się za granicą. Miłość dla ciebie to fundament na któym chcesz budować zycie i warto o nią walczyc. Nad tobą karta opiekuńcza - kapłan. Czyli edukacja. Albo jesteś wyksztalcona, albo bedzie c***isane w zyciu jeszcze się kształcić. Jesteś mądrą osobą, tylko trochę brak ci wiary w siebie!

Gość gość
23.03.1979 monika

Gość Ruzianka
Iza ale ja u ciebie nie pisałam nic o uzależnieniach :-)

Gość gość
Tak, niepewność i lęk, ze jak nie będę żona idealna, to maz mnie zostawi albo znajdzie inna, lepsza. Mimo ze jest naprawde świetnym czlowiekiem. Chce byc idealna, a jak nie wychodzi, to wpadam we frustracje i nie pozwalam sobie pomoc. Jestem bardzo podatna na wpływ innych osób, brakuje mi asertywności i czasem daje wejść sobie na glowe. Przykre wspomnienia z dzieciństwa odbijają sie na mnie, w dodatku przez ostatni rok 3 pogrzeby w najbliższej rodzinie, wszędzie choroba...Paulina p.s a jestes w stanie wywróżyć jak sie sprawa ma z dziecmi ?

Gość Ruzianka
A pardon, wspomniałam, ze możliwe ;-) jesli chodzi o związki, to jeszcze nie robię partnerskich

Gość gość
15.06.89. Alicja