Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ruzianka

Powróżę z daty urodzenia. Ale ostrzegam, że dopiero się uczę.

Polecane posty

Gość Ruzianka
aniu zapytałam o to macierzyństwo, bo nie byłam pewna, to nie było stwierdzenie, spokojnie, pokazała mi się arcykapłanka, a ona taka odsunięta od ludzi matka i kobieta. Powalcz z kompleksami, fajna z ciebie babka, nie odcinaj się od ludzi, spedzaj z nimi czas, zwłaszcza z tymi, którzy cie kochają

Gość Ruzianka
Madziu podaj datę męża, sprawdzimy

Gość Ruzianka
Kobieta 18 10 1983 czy czeka mnie rozwód? x przeczytaj co napisałam o 16.22

Gość gość
Ale ci wali w ten dekielek, haha.

Gość gość
Patrycja: napisalas prawde. Jest alkohol.... Mamy corke 4 letnia ktora bardzo kochamy. Dla niej chcialabym to poskladac. Maz ma prace wyjazdowa wiec juz teraz Jestem sama z wszystkim.Dziekuje za odpowiedz. Mam jeszcze pytanie odnosnie zdrowia meza- ma zle wyniki z powodu prowadzenia niezdrowego trybu zycia...widzi Pani cos wiecej

Gość Ruzianka
edyta 21.08.1993 W młodosci podróże, otwarcie na swiat i ludzi, otwartosc na zycie. mozliwe życie z ignorowaniem zyciowych zasad, np. nie bedzie dla ciebie problemem uwiedzenie żonatego faceta. Leniuszek z ciebie, popracuj nad tym. Trochę więcej ambicji. Możliwość uzależnień,

Gość gość
Kobieta 18 10 1983 dobrze to proszę o wróżbę ogólną

Gość gość
Magdalena dzięki,Jarosław 17.12.64

Gość Ruzianka
patrycja wasze dziecko to widzi. albo się chłop ogranie, albo wiesz... którego dnia się wasza córa urodziła? jeśli 4,9,13,15 to już to na nią oddziaływuje. Wiesz tówj mąż nie ma problemów z łamaniem wszelkich zasad. moze byc niewierny i jeszcze ładnie to sobie wytłumaczyc. chorób nie widzę, na starośc może mu odbić palemka, żyć w iluzji i poczucia krzywdy, w swoim wyimaginowanym swiecie

Gość gość
09.04.1988 r. Michał

Gość gość
Poddając weryfikacji wróżbę, nie widzę zbyt wiele rzeczy pokrywających się z prawdą. Podróże są ok, ale nie odbywałam ich dotąd zbyt wiele ani też nie szaleje na ich punkcie. Raz w roku wypad na wakacje mnie satysfakcjonuje, najlepiej do sprawdzonego miejsca lub jeśli ktoś ogarnia całą wycieczkę. Otwarcie na świat i ludzi- nie bardzo. Nie jestem odludkiem ale zdecydowanie bliżej mi do introwertyczki niż ekstrawertyczki. Życie z ignorowaniem życiowych zasad- stanowczo nie. Jestem tradycjonalistką a już kobiety rozbijające związki i rodziny traktuję bez szacunku i jasno krytykuje. Nie mogłabym się z taką nawet przyjaźnić. Lenistwo się zgadza. Brak ambicji- nie, choć chwilowo mam problemy w aspekcie pracy. Uzależnień brak póki co i nigdy nie przejawiałam skłonności

Gość gość
Dziekuje za odp. Corka urodzila sie 5.08.13. Dziekuje jeszcze raz. Wiem ze dziecko widzi wiecej niz nam sie wydaje.... Zdrad nie podejrzewam u meza ale w ostatnich czasach zmienil sie bardzo. Stal sie innym czlowiekiem. To co Pani napisala o jego starosci skojarzylo mi sie z choroba psychiczna....Dobrze zrozumialam? pozdrawiam Patrycja

Gość Ruzianka
wiesz co Madzia, źle widzę Twojego męża :-( on nie kocha ciebie tak jak ty jego, w ogóle cie nie docenia, nie szanuje :-( to tego leń śmierdzący, niewykorzystane możliwosci, predyspozycje, wszytsko na własne życzenie. bedzie jako tako tak długo, aż będziesz ulegał, ale rprzeciez to nie o to chodzi, by dawać się poniewierac przez męża! Dla niego liczy się kasa i rzeczy materialne, a nie rodzina :-( może po 50 trochę się ogranie, ale musisz nad tym popracowac jesli hcesz z nim byc.

Gość Ruzianka
patrycja tak. możliwa schizofrenia, jesli występowała w rodzinie, to tym bardziej.

Gość gość
Asia- zgadza się, nie jestem towarzyska,nie mam dzieci. wchodzilam w zwiazki bez przerwy. Obecnie nie pracuje, ale chcialabym pomagac innym, myslalam tez o policji.

Gość gość
Mam pytanie z innej beczki? Jeśli 2 wróżki widzą to samo, to czy da się odwrócić przeznaczenie i skierować los na całkiem inny tor, pomimo tego co mówią karty? Jeśli tak, to jak?

Gość Ruzianka
Ewelina. Silne więzi rodzinne, ale zakłądam, że niezbyt pozytywne, raczej rodzice krótko cię trzymali, kultywowana tradycja rodzinna, poszukiwanie swojego miejsca w rodzinie, dorastanie w rodzinie tzw. inteligenckiej, gdzie wyznawane są wyższe ideały. Jako dziecko byłaś nad wiek dojrzała, bo tego oczekiwali rodzice. Jesteś osobą aktywną życiowo, ambitną, ale też czasami nie dasz się przegadać, bo wiesz lepiej ;-) Ładna starość. Możliwe samotne macierzyństwo lub poczucie, że dom i dzieci są tylko na twojej głowie, np partner za granicą. Lubisz pobyc w samotnosci, nie przeszkadza ci to.

Gość Ruzianka
Ola 08.11.1993 W dziecinstwie grzeczne dziecko tak po prostu, dobry i wzorowy uczeń, zainteresowania humanistyczne,pielęgnowanie tradycji rodzinnych, rodzice wyznaczają konkretne granice, surowe wychowanie. Przemoc w rodzinie i ogromne kompleksy, brak pewności siebie, pesymizm, nieumiejętność wyznaczenia sobie samemu granic, skłonności do melancholii i depresji. Zresztą nie dziwię się :-( Powalcz o siebie dziewczyno!

Gość gość
Ruzianka ja mam takie małe pytanie. Jakim cudem ty wrozysz z daty urodzenia? Przecież tak się nie da!

Gość Ruzianka
jeszcze zrobię babeczkę z 18 10 1983 i michała i na dziś koniec. reszte napiszę jutro

Gość gość
Kasia 13.09.1982. Prosze o wrozbe

Gość gość
Tomasz 18.08.1976 Ogolnie co widać i rodzina

Gość Ruzianka
17.52 nie traktuję tarota jako wyroczni, wiele rzeczy można przepracowac, chyba, ze jest nam cos pisane.

Gość gość
Patrycja: Dziekuje za odpowiedzi! Chcialabym wiedziec jak potoczy sie moje zycie zawodowe? czy w tej dziedzinie mi sie poszczesci

Gość Ruzianka
17.58 oczywiście, że się da :-) gdyby się nie dało, to skąd tyle zbieżności z rzeczywistością? ja muszę się jeszcze tylko podszkolic:-) pisałam z jakiej metody korzystam.

Gość gość
Ja też bym chciała :) Paulina-13.07.1988 Szczęśliwa żona o matka jednak znużona życiem bo stęskniona za spełnieniem zawodowym-umiem Wszystko i nic. Na co dzień nauczycielka jednak nie do końca szczęśliwa...w którym kierunku isc by odzyskać dawna siebie? Pozdrawiam i dziękuję

Gość gość
Patrycja : i czy widzi Pani u mnie wiecej dzieci oprocz mojej corki. Zaznacze ze wiecej dzieci nir chce na ta chwile...

Gość gość ewelina
Krotko mowiac trafilas w 10. Az ciezko mi uwierzyc... zwlaszcza koncowka. Powiedz mi prosze czy jestes w stanie zobaczyc jak potoczy sie moja kariera zawodowa. Mam teraz przerwe zwiazana ze stanem zdrowia... i chcialabym wiedziec czy bede miala gdzie wracac. Ladna starosc? "Ladna"? :) co mam przez to rozumiec? Widzisz jakas szanse na zmiane tego "samotnego macierzynstwa"? Niby mam partnera na miejscu ale w zasadzie sie tylko mijamy.

Gość gość
Ja też bym chciała :) Paulina-13.07.1988 Szczęśliwa żona o matka jednak znużona życiem bo stęskniona za spełnieniem zawodowym-umiem Wszystko i nic. Na co dzień nauczycielka jednak nie do końca szczęśliwa...w którym kierunku isc by odzyskać dawna siebie? Pozdrawiam i dziękuję

Gość gość
08.02.87 Magda